Şimdi Ara

Smart2Go Türkiye haritaları yayınlandı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
68.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: jhnooh

quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

ben sizi o dertten kurtararim arkadaslar
    ***smart2go ve turkiye tam haritasi tukce sozluk dahil
    Dosya Download Linki: smart2go.rar
    http://primeupload.com/file/115832/smart2go.rar.html
    NOT:bu işlem CARDREADER icindir kablo ile private klasorunu goremezsiniz
    telefonunuzu toplu depolama konumuna gerirseniz gorebilrsiniz işlem 80 dk kadar suruyor

Dostum bu harita son versiyon mu? Çünkü fazla detaylı değil gibi?

bunda pek ayrinti aramayin aslinda idare eder o kadar daha iyileri ucretli hic yoktan iyidir

• quote:

Orjinalden alıntı: kmlglc

Arkadaşlar biçok kişi istemiş bunu forumda ma kimse bir link vermemiş.
    Smart2go içi Map loader ile ne telefona nede kart okuyucu ile karta yükleyemiyorum türkiye haritasını ki benim gibi biçok arkadaşta yükleyememiş. Any device or card reader no fount diyor. yani ne telefonu nede kart okuyucu görüyor.Acaba biri Allah rızası için yaa şu türkiye haritasını upload edip linkini verebilir mi????

Kesinlikle ben de yapamadım. Kaldı oyle...

SU an bende sadece telefona kurulu smart2go var. onun dısında map loader vs hiç bir sey yok.
    bir arkadas gerekli tüm download linklerini hazırlayıp anlatsa cok iyi olacak.
  • smart 2 go yu önce teloefonunuzda çalıştırın 1 kere sonra maploaderla yüklemeyi deneyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: surfer
    quote:

Orjinalden alıntı: kmlglc
    Arkadaşlar biçok kişi istemiş bunu forumda ma kimse bir link vermemiş.
    Smart2go içi Map loader ile ne telefona nede kart okuyucu ile karta yükleyemiyorum türkiye haritasını ki benim gibi biçok arkadaşta yükleyememiş. Any device or card reader no fount diyor. yani ne telefonu nede kart okuyucu görüyor.Acaba biri Allah rızası için yaa şu türkiye haritasını upload edip linkini verebilir mi????

Kesinlikle ben de yapamadım. Kaldı oyle...
    SU an bende sadece telefona kurulu smart2go var. onun dısında map loader vs hiç bir sey yok.
    bir arkadas gerekli tüm download linklerini hazırlayıp anlatsa cok iyi olacak.

arkadasim tamami hazir olarak zaten link verdim yukarda hatta turkce yol tarifi diyeyim size onuda koydum daha ne yapayim... yollayin ben kurup geri mi yollayayim .. kac kere yazmisik bir okusaniz... bak caliştirip kullanan bir arkadas daha yukarda yazmis PROGRAMİ TELEFONE YUKLEYİN 1 KERE CALİŞTİRİN diye... caliştirinki Any device or card reader no fount hatasi vermesin.private klasor altina bir klasor acsin program ..........verdigim linkten dosyayi private klasorune atsaniz bile olacak .......usta biraz okuyun ...yada pm atin sorun takildiginiz yeri ..156 kez indirilmis su an verdigim dosya ..ulu orta bari demeyin link anlatim yazmamişsiniz diye
    yine soyluyorm verdigim her programi bizzat dener koyarim paylasim alanima buraya calişabilir caliştigini duydum yada calişmasi lazim demem asla
    emegimizede saygi lütfen
    saygilar

• Yine egeyi yunanistan a bağlı olarak göstermişler. İlk girdim programa ve yaşadığım şehir olan aydını inceleyeyim dedim. Ama bir de ne göreyim? Aydın yunanistanın bir şehri gibi gösterilmiş.

• quote:

Orjinalden alıntı: herdem09

Yine egeyi yunanistan a bağlı olarak göstermişler. İlk girdim programa ve yaşadığım şehir olan aydını inceleyeyim dedim. Ama bir de ne göreyim? Aydın yunanistanın bir şehri gibi gösterilmiş.

arkadas sen onu nasil gordun ben anlamadim seni... yok oyle birsey cesme izmir -izmir aydin otobani kirmizi gosterilmis bunu mu kastettin simdi... nerdeymis aydin yunanistana dahil.. attin sen kanimca

Smart2Go Türkiye haritaları yayınlandı

• Bende baktım aydın otoyol unun ustune gelın sol ust kosode yunanistan yazıyor yakında ankara ya da yazacaklar yunanistan adamlar resmen dalga geciyor
  • arkadaşlar e65 te çalışırmı bu programmm
  • quote:

Orjinalden alıntı: yed919

arkadaşlar e65 te çalışırmı bu programmm

elbette

•  Smart2Go Türkiye haritaları yayınlandı
  • cc_man verdiğin pakedi yükledim çok sağol ancak ilk defa bu programı kullanmaya çalışan biri olarak pek bişey anlayamadım. gps reciever'ım yok, bu şekilde haritayı görüntüleyemezmiyim?..

Sadece yaklaşabiliyorum, onda da kalite inanılmaz bozuluyor. İzmir'de görüntülemek istiyorum mesela, yaklaşınca izmir yazıyor ama görüntü berat, aratınca bulamıyor..

Nasıl kullanabileceğimi kısaca yazabilirsen sevinirim, veya p.m. yolu ile ulaşabilirim..

Şimdiden teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: surfer

quote:

Orjinalden alıntı: yed919

arkadaşlar e65 te çalışırmı bu programmm

elbette

peki surfer listede yok e65 ismi hangi modeli yüklemeliyimm bi bilgin varmıı?_?_?
  • bende e60 var oradan e61 icin olanını yuklemistim ama su an e61 sececegin kaldırılmıs sanırım.
    bu yuzden n73 için olanını indirip kurabilirsin sorun cıkacagını sanmıyorum. aynı symbian versiyonunu kullanıyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim
    cc_man verdiğin pakedi yükledim çok sağol ancak ilk defa bu programı kullanmaya çalışan biri olarak pek bişey anlayamadım. gps reciever'ım yok, bu şekilde haritayı görüntüleyemezmiyim?..
    Sadece yaklaşabiliyorum, onda da kalite inanılmaz bozuluyor. İzmir'de görüntülemek istiyorum mesela, yaklaşınca izmir yazıyor ama görüntü berat, aratınca bulamıyor..
    Nasıl kullanabileceğimi kısaca yazabilirsen sevinirim, veya p.m. yolu ile ulaşabilirim..
    Şimdiden teşekkürler..

oncelikle sana bir kac izmir resmi
    tabiki kullanirsin bende de n80 var elimin altinda harita var benim icin yeterli cokta ayrinti beklememek lazim en basta bunu belirteyim resimlerden de gordugun gibi idare eder ama coğu sokak cadde yok bunu bil ancak uzun yola falan giderken arabada harita yoksa yada merak ettigin guzergahlar varsa inceleyebilirsin
    haritalari yukledinse asagidaki gorunulerden fazlasini bekleme izmir icin idare eder cokta gerekli degil benim icin ama aklima bir yer geliyor mesea cikariyorum cvebimden bakiyorum
    aratma konusu sehir rehberi satin alinca calişiyor sanirim
    yine belirtiyorum bu program ucretsizdir sadece sectigin sehir icin cok ayrinti istersen sehir rehberine para veriryorsunuz baska bir forumda sesli turkce olayi paralida var deniyor yanlis ..tartismaya girmek istemedim bu konuyu ...turkce sözlük te eklidir vererdigim linkte onu wireless ile indirdim ayrica tr sozlugu ingilizcesini sildim tr yi koydum
    bu goruntuleri aldinsa bundan iyisi şamda kayisi bu program icin
    takildigin bişi varsa yazabilirsin yine yardimci olurum
    saygilar

resimler buyuk cikmiyor iyimi 5 kere sildim yeniden yukledim resimler bu sekilde cikti site conta yakti yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 27 Haziran 2007; 1:53:03 >

• yav istanbul anadol yakasında nereyi tıklasam bilgiler kısmında yukarıdudullu yazıyor
  • İSTANBULDAN BİR KAC ORNEK

• quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

ben sizi o dertten kurtararim arkadaslar
    ***smart2go ve turkiye tam haritasi tukce sozluk dahil
    Dosya Download Linki: smart2go.rar
    http://primeupload.com/file/115832/smart2go.rar.html
    NOT:bu işlem CARDREADER icindir kablo ile private klasorunu goremezsiniz
    telefonunuzu toplu depolama konumuna gerirseniz gorebilrsiniz işlem 80 dk kadar suruyor

Öncelikle merhaba.senin yukarda vermiş oldugun link ve uygulamaları tek tek yaptım,fakat 2 sorunla karşılaştım

1.rar dosyasının içinden çıkat maploader programını pc(laptop) ye kurdum fakat cardreaader yükleme yapamadım download dedim öylece kaldı.

2.bendeki yüklü haritayla senin buraya koydugun aydın ve diger haritaları kıyasladım aynı ölçekle seninki daha ayrıntılı gözüküyr ekrana alan harita ölçegi daha geniş.ayrıca bende yunanıstan gözükmüyor ege denzinden den sonra harita yok???

3.sesli dosyanıda kurdum istanbul uzerinden animasyon yaptırıyorum 2 nokta arasında gidiyor fakat ses yok ayarlardan tr seçiyorum nafile???sesli rehber tanımlı değil diyor harseferinde..

4.Tavsiyen üzerine wayfinder 6 yı kurdum fakat gprs veya 3g baglantısı istiyor,bunu kullanmak için özellikle gprs mi şart???

gps i hayatında ilkkez kullanmıyorum yıllardır macellan profesyonel gps kullandım

not:Harita sadece birkaç ilde sokak ve caddeleri gösteriyor sanırım,nette satılan buna uyumlu olan haritalarda sanırsam belli başlı illeri gösteriyor,örnek verecek olursam ben kocaelide oturuyorum burada sadece bu harita otobanı temi gösteriyor

çok zor bi ihtimal ama nokia turkiye için navturkle anlaşsa bu çihazlardan anca verim alınır diye düşünüyorum.

saygılar teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutluhan sevim -- 4 Temmuz 2007; 13:44:45 >

• ilk once telefon marka model nedir o goruntuler n80 den cekildi
    maploader i oraya kotdum cunki farkli bir ulkeyide indirmek isteyen olur diye
    benim verdigim linkte zaten turkiyer tam haritasi var yunanistan niyor gozukuyor dersen wlandan bagli iken o bolgeler uzerine geldim kendisi siteden o bolgelerin bir kismini yukledi ondandir
    sesli rehber secenegi turkce olmalidir zaten ben wifi ile baglanip tr sözlugu indirdim ingilizce kalasorunu sildim senin yapman gereken su aslinda map loader ile falan isin yok kart reader a tak hafiza kartini dediklerimi yapman yeter maploadera gerek bile yok
    wayfinder sadece gprs baglantisi ile calişir ben zaten her seferinde cok ayrinti beklemeyin sadece arabanizdaki haritay benzer bir arac olarak bunu kullanin dedim cok ayrintisi yok belli semtler belli iller var sadece
    bu program ucretsizdir sadece sehir rehberi ucretlidir
    haklisin izmit haritasi asagidaki gibidir daha ayrintili degil

• ARKADASLAR bu isi n 90 da yapan yada kullanan varsa pm den bana yardim etsin tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.