Şimdi Ara

Smart2Go Türkiye haritaları yayınlandı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
289
Cevap
0
Favori
68.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: yegoadam

ARKADASLAR bu isi n 90 da yapan yada kullanan varsa pm den bana yardim etsin tesekkurler

her telefona eklenebiliyormu
  • cogunlukla ekleniyor ama maploaderden harita yuklenirken sorun yasaniyor bu konuda cok basitce ayrintili bir inceleme lazim hatta resimli olursa cok iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: yegoadam

cogunlukla ekleniyor ama maploaderden harita yuklenirken sorun yasaniyor bu konuda cok basitce ayrintili bir inceleme lazim hatta resimli olursa cok iyi olur

peki işletim sisteminin (syambian,java,linux)farklı olması sorun yaratırmı tüm sistemlere yüklenebiliyormu??
  • sanirim s60 serilerine yukleniyor sadece
  • yuh çoğu kişi yükleyemeyecek o zaman
  • evet s60 larla uyumlu yanlışım yoksa
  • yaw off bende tam rokr e6 alıcaktım onunda sistemi linux
  • emin degilim ama sen genede yukardaki isi bilen arkadaslara pm at
  • Dostum dediklerini yaptım ama olmadı önce rardan çıkan smartgoyu yükledim çalıştırdım sonra kart okuyucudan private klasörünü açtım ve 20001f63kalasörünü açıp rardan çıkan 20001f63klasörünü direk oruya kopyaladım(klasör halinde oldu gibi attım) ama açtımda yakınlaşınca göstermiyo sade wlandan önceden girilip yüklenmiş yerler görünüyo sade telefonum e60 ilgilenirsen sevinirim.herkese iyi akşamlar
    quote:

Orjinalden alıntı: cc_man

ben sizi o dertten kurtararim arkadaslar
    ***smart2go ve turkiye tam haritasi tukce sozluk dahil
    Dosya Download Linki: smart2go.rar
    http://primeupload.com/file/115832/smart2go.rar.html
    NOT:bu işlem CARDREADER icindir kablo ile private klasorunu goremezsiniz
    telefonunuzu toplu depolama konumuna gerirseniz gorebilrsiniz işlem 80 dk kadar suruyor

• benim verdigim linkteki dosya s60 v3rd icindir

arkadasim hafiza kartinin goruntusu bu sekilde olacak
    G:\private\20001f63

Smart2Go Türkiye haritaları yayınlandı

eger sorun varsa maploader ile kendin yukle internet uzerinden
    n80 de calişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cc_man -- 5 Temmuz 2007; 20:36:24 >
  • yaw her işletimö sistemine uyuyormu biri söylesin örneğin ben büyük ihtimal rokr e6 alıcam ama gözüm hala n73 me de bunların 2 sinede uyuyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: B a R T u

yaw her işletimö sistemine uyuyormu biri söylesin örneğin ben büyük ihtimal rokr e6 alıcam ama gözüm hala n73 me de bunların 2 sinede uyuyormu

http://www.smart2go.com/en/download/
  • ah be windows 5.0, n73 ve bir kaç nokia modeline uyuyoro zaman n73 me alıcam
  • Tamam dostum çok teşekkürler çalıştı hata 2000f63 klasörünü private klasörünün içindeki 2000f63ün içine atmamdı privatedeki 2000f63 silip senin verdiğini atınca çalıştı çok teşekkürler tekrardan.herkese iyi geceler.
    quote:

benim verdigim linkteki dosya s60 v3rd icindir

arkadasim hafiza kartinin goruntusu bu sekilde olacak
    G:\private\20001f63

Smart2Go Türkiye haritaları yayınlandı

eger sorun varsa maploader ile kendin yukle internet uzerinden
    n80 de calişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxxveyselxxxx -- 6 Temmuz 2007; 22:55:48 >

• iyi gunlerde kullan
  • n95 deki smart2 go full sürümmü??? bir internet sitesinde nokianın bir modelindeki smart2go için 31 lin detaylı haritası var deniliyorda.

http://www.navturk.org/product_info.php?products_id=39&osCsid=7d0f5ddfba07c0e509708e0e767a71e0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutluhan sevim -- 7 Temmuz 2007; 1:34:43 >
  • kutluhan sevim

verdigin likteki yaziyi okudum ve inan bana hic bir sey anlamadim,smart2go nun icindeki haritalar klasorundeki resimler galiba navturkun haritalari ile degistirilmis sanırım.. geriside laf kalabaligi
    sadece bildigimi soyleyeyim sana
    http://www.smart2go.com/en/index_html/?REPEATED=1
    bu sitedeki urun uceretsizdir sadece haritalarda ki sehirlerin daha fazla guide book nasil derler ne nerde yenir nerde ne var gibisinden kismi ucretli sehir kitapcigi yada diger adi
    verdigin linkte ise ne sattiklarini anlamadim gps cihazi 100 lira civari.. 256mb mmc kart 15 lira civari dir..kisacasi smart2go zaten ucretsiz bir yazilimdir..cok fazla detay icermez bunun haricinde wayfinder ve tomtom gibi yazilimlar var..smart2gonun avantaji ise sudur;baglanti icin ayrica GPRS baglantisi istemez ornek wayfinder gprs olmadan calişmaz. haritalari hafiza kartina kendin yukleyebilirsin pc ile ..daha sonrasinda zaten n95 te dahili gps var ucretsiz kullanabilirsin..arabandaki haritayi cebinde oldugunu dusun cok ayrintili degildir.harita gibi kullanilabilr sadece ..konu ile ilgili n95 topigine yazarsan orada kullanan arkadaslardan daha iyi bilgiler alabilirsin bende n80 var harita gibi kullaniyorum gps olmadigi icin işimi goruyor o kadar
    saygilar
    http://forum.donanimhaber.com/m_13541961/mpage_32/key_/tm.htm

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: herdem09

Yine egeyi yunanistan a bağlı olarak göstermişler. İlk girdim programa ve yaşadığım şehir olan aydını inceleyeyim dedim. Ama bir de ne göreyim? Aydın yunanistanın bir şehri gibi gösterilmiş.

arkadas sen onu nasil gordun ben anlamadim seni... yok oyle birsey cesme izmir -izmir aydin otobani kirmizi gosterilmis bunu mu kastettin simdi... nerdeymis aydin yunanistana dahil.. attin sen kanimca

ne diyosun sen? Hiçkimseyi durduk yere yalancılıkla itham edemezsin. Atmaya niçin ihtiyaç duyayım ki.Sen ve senin gibiler bu forumu mahfediyorsunuz. Gidin dekendinize başka çöplük bulun.

• 10 dk da yukeldi ve attı ancak absta çalıştırıken zorlandım hep kartı bir program kullanıyor diyordu neyse oldu deneyelim bakalım gayet hızlı indi ve yukledi şuan için
  • quote:

quote:

quote:

Yine egeyi yunanistan a bağlı olarak göstermişler. İlk girdim programa ve yaşadığım şehir olan aydını inceleyeyim dedim. Ama bir de ne göreyim? Aydın yunanistanın bir şehri gibi gösterilmiş.

arkadas sen onu nasil gordun ben anlamadim seni... yok oyle birsey cesme izmir -izmir aydin otobani kirmizi gosterilmis bunu mu kastettin simdi... nerdeymis aydin yunanistana dahil.. attin sen kanimca

ne diyosun sen? Hiçkimseyi durduk yere yalancılıkla itham edemezsin. Atmaya niçin ihtiyaç duyayım ki.Sen ve senin gibiler bu forumu mahfediyorsunuz. Gidin dekendinize başka çöplük bulun.

aydin i nasil yunanistana baglamislar smar2go da
    ispat et o zaman cek goruntu koyda bizde gorelim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.