Şimdi Ara

Smartinf.ru başlangıç sayfasından kurtulamıyorum yardım edin!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, birçok adware cleaner, malware cleaner la tarama yaptırdım, adware cleaner appdata da birkaç dosya buldu ama problem yine devam ediyor, pc ilk açıldığında direk tarayıcıda smartinf.ru sitesini açıyor, bi gafilliğim anında kutucuklardaki tiki kaldırmayı unutarak kendim yüklemiş oldum bu nalet şeyi ama bilen birileri mutlaka vardır bi yardım edin de temizleyeyim şunu ekran görüntüsüde koyayım,,

• Aynı sorun 5 gündür bendede var denemediğim yol kalmadı lütfen bilgisi olan arkadaslar bir çözüm önerirse mutlu olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

Merhaba arkadaşlar, birçok adware cleaner, malware cleaner la tarama yaptırdım, adware cleaner appdata da birkaç dosya buldu ama problem yine devam ediyor, pc ilk açıldığında direk tarayıcıda smartinf.ru sitesini açıyor, bi gafilliğim anında kutucuklardaki tiki kaldırmayı unutarak kendim yüklemiş oldum bu nalet şeyi ama bilen birileri mutlaka vardır bi yardım edin de temizleyeyim şunu ekran görüntüsüde koyayım,,

arkaplanda çalışan exe dosyası neden oluyor bu tip şeylere. görev yöneticisinden işlemelre bakın. size tuhaf gelen exe dosyasının yoluna bakın. işlemi sonlandırıp o dosyayı silin.

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Merhaba arkadaşlar, birçok adware cleaner, malware cleaner la tarama yaptırdım, adware cleaner appdata da birkaç dosya buldu ama problem yine devam ediyor, pc ilk açıldığında direk tarayıcıda smartinf.ru sitesini açıyor, bi gafilliğim anında kutucuklardaki tiki kaldırmayı unutarak kendim yüklemiş oldum bu nalet şeyi ama bilen birileri mutlaka vardır bi yardım edin de temizleyeyim şunu ekran görüntüsüde koyayım,,

arkaplanda çalışan exe dosyası neden oluyor bu tip şeylere. görev yöneticisinden işlemelre bakın. size tuhaf gelen exe dosyasının yoluna bakın. işlemi sonlandırıp o dosyayı silin.

Tamam teşekkürler bi deneyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Tamam teşekkürler bi deneyeyim

Alıntıları Göster
    tesekkur ederim ama bi turlu bulamadim exe sinide basima dert oldu bu konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdilerr -- 10 Haziran 2015; 18:53:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erdilerr

Bende bulamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erdilerr

Bende bulamadım

Ģörev yoneticisinde calisan islemlere gelip resimini ceker misiniz. Bir bakayim exe lere.

Ve bir yandan da önce adwcleaner indirip tarar misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kaspersky total security ile sistemi tarat. Avast browser cleaner indir tüm ne var ne yok kazı sistemden ardından tarayıcı kısa yollarının üzerinde sağ tuş bas hedef kısmında ek bir uzantı vardır o uzantıyı düzelttiğinde sorun kalkacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.