Şimdi Ara

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
73.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an deniyorum bilgisayarımdaki lostun son bölümünü Hard diske kablosuz ağ üzerinden göndermeyi. iki dakika içinde cevaplarım. Benim içinde kablosuz ağ olayı önemliydi. Daha önce Philips DVD ye usb den bağladığım hard diskler üzerinden izliyordum filmleri ve dizileri. Bunun beni yorduğunu fark ettim. Yeni film izlemek içien Hard diski bilgisayara bağlayıp filmi ona kopyalamak oyruyordu beni yok kablo bağla yok onu sök dvdye bağla. Alırken benim en büyük beklentim kablosuz ağı verimli kullanabilmekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Şu an deniyorum bilgisayarımdaki lostun son bölümünü Hard diske kablosuz ağ üzerinden göndermeyi. iki dakika içinde cevaplarım. Benim içinde kablosuz ağ olayı önemliydi. Daha önce Philips DVD ye usb den bağladığım hard diskler üzerinden izliyordum filmleri ve dizileri. Bunun beni yorduğunu fark ettim. Yeni film izlemek içien Hard diski bilgisayara bağlayıp filmi ona kopyalamak oyruyordu beni yok kablo bağla yok onu sök dvdye bağla. Alırken benim en büyük beklentim kablosuz ağı verimli kullanabilmekti.

Sendeki Dark Mini Media mi yoksa Smart Media mi? Benim icin farki yok ikisinden birini alabilirim fakat bir arkadas cok isindigindan dolayi geri verecegini soylemis Smart Media icin.
  • Bendeki Smartmedia ama Dark ta aynı cihaz onuda alabilirsin. Isınma konusunda bir şikayetim yok çünkü cihazı taktığım yerde duruyor bakmadım bile ne kadar ısınmış.

Sonunda kopyalama işi bitti biraz uzun sürdü (15 dakika kadar) o da ağ yüzünden sanırım. Kopyalamayı cihazın üzerindeki "copy" tuşu sayesinde yapablidim. Yani henüz bilgisayardan cihazı görmeyi başaramadım. Bir kerew deneyip bıraktım onuda yapınca paylaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiamen -- 12 Mayıs 2010; 23:05:00 >
  • Türkiyede smartmedia ları değişmediyse KONT bilişim distribitörlüğü devam ediyor...

Smartmedia MP35 plus almıştım
    malum hdd li oynatıcı video felan ...

ürün bozuldu pc ile bağlantı yapılmıyor ama tv den izleniyor... dosya atamadığımdan iki üç pc de baktım olmayınca teknik servise gönderdim... o kadar aramama kovalamama rağmen 2.5 3 ay peşinde koştutturdu...
    telefonla aradım not yazdım ürünü gönderirken ama yok nafile...
    telefonda geçen diyalogumu anlatmak isterim...

abi diyorum ürünü geri göndermişin bişi yapmamışn neden dedim
    dedi ki ürünü jelatinlemişsiniz jelatinleyince kumanda ürünü görmez...
    dedim abi jelatini çizimesin diye koydum ayrıca kumandayla sorunum yok pc ile bağlantı olmuyor...
    ben baktım bişi yok diyor...
    3-5 pc de denedim ama nafile...
    yani oradaki beyefendi son derece üründen bilinçiz belkide geçici olarak getirilmiş biri... ürüne de ondan başka kimse bakmıyor.. hatta ürünümün kaybolduğu oldu yani buda ilginçtir..

herneyse ocak 3 de göndermiştim mart yada nisan 3 gibi anca yenisi gelince sorunum halloldu...

dark ınteknik servisini bilmem ama smartı böyle düşünerek alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeniorAwesome -- 13 Mayıs 2010; 8:29:42 >

• Arkadaşlar, Smart Media HD Visionda resmi sitesinde torrent desteği için yeni yazılımı koymuşlar. Fiyat avantajı yakalarsanız Smart ve Dark arasında hiç fark yok. ısınma konusunda da aynı performansı gösteriyorlar. Her ikisinide tecrübe ettim.

Bilginize...
  • Yeni yazılım linkini göremedim sitesinde link verebilirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar, dark mini mania model media oynatıcılardan almak istiyorum, wifi olanını değil ama. Derdim sadece sorunsuz şekilde film izlemek, wifi ile filan uğraşacak vaktim yok.

Bu cihazların her türlü formatı oynattığı yazıyor ama dosya büyüklükleri sorun oluyor mu bu konuda bilgi bulamadım. 8-10 gb lik mkv dosyalarını bu cihaz oynatır mı?
  • Sorun yok gayet rahat oynatıyor büyük boyuttaki MKV leri. Smartmeida veya Dark ikiside aynı ürün ikisinide alabilirsin.
  • Arkadaşlar ben Smart Media HD Vision almayı düşünüyorum. Fiyatı çok uygun, genel olarak başarılı bir profili var, yanında verdikleride çok iyi U(HDMI kablo ve WiFi Adaptör). Birkaç sorum var bu cihaz hakkında:
    1. Cihazla televizyonumdan hangi internetten hangi sitelere girebiliyorum. İnternet radyolarını dinleyebiliyor muyum?
    2. Blu-ray iso dosyalarını destekliyor mu?
    3. Cihaz ısınıyor ısınıyor diyip duruyorlar, cihaz ısınınca performans düşüklüğü oluyor mu?
    4. Birde bu cihazın firmware güncellenmelerini cihazdan internete bağlanarak mı yapıyorum yoksa normal pc den girip içine mi yüklüyoruz. Birde varsa bu güncellemeleri yapacağımız sitenin adresi
  • 1. İnternette "youtube", "bbc news", "picasa", "cnn", "npr", "flickr" sitelerini destekliyor ama yuotube için Türkiyeden yasak olduğundan DSN ayarlarını yapmalısınız, bbc,cnn ise site görünümünde değil text olarak görünüyor tvde, picasa ve flickr da ise resim arayabiliyorsunuz. Bunlar yazılımla desteklenen şeyler olduğu için ilerde yeni siteler eklenebilir veya değişebilir içerik ama şimdilik bunlar var.

2. iso doylarını destekleği söyleniyor ama ben denemedim.

3. 4-5 saat sürekli çalıştığı oldu performansında hiç bir değişiklik gözlemlemedim. Cihaz dvd playerin üzerinde duruyor hiçbir zamanda gidip ne kadar ısınmış diye bakma ihtiyacı duymadım.

4. Türkiyedeki sitesinde henüz bir güncelleme görmedim, Noontec A6 nın firmware inide indirip denemedim Dark forumlarına bakarsanız iki üründe birbirinin aynı olduğu için güncelleme olayıda aynı olur. Hatta darkın yayınladığı firmware i indirip kurmayı düşünüyorum ilerde.

Şu anda cihazda tek şikayetçi olduğum durum altyazıların ince olması bazen okurken sorun çıkabiliyor dark içinde aynı sorun mevcut. Aslında çözümü işten anlayan için basit sadece bold yapılması lazım atlyazı biçiminin.
    Başka satın alanlarda olsa bu başlık daha hızlı ilerleyecek umarım satın alır deneyimlerinizi burda paylaşırsınız. Ne kadar çok kullanıcı olursa cihazı anlamada o kadar başarılı oluruz.

• Yardım için teşekkürler. Bugün yarın almayı düşünüyorum cihazı alır almaz her özelliği deneyeceğim. Bilgileri paylaşırım.
  • Selam herkese,
    Arkadaşlar şuan 12 farklı tab açmış şekilde "Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı" başlığı altındaki topiklere bakıyorum beynim dönmüş durumda
    Ne demişler akıl akıldan üstündür!

Size birbirine bağlamaya çalıştığım sistemi yazıyorum, siz de bana nasıl bağlayacağımı anlatın lütfen

• Samsung 6 serisi TV

Giriş & Çıkış (Yan) HDMI 1
    Kompozit (AV) 1
    S-Video 1
    Kulaklık 1
    WISELINK (Çoklu Bellek Yuvası) Var (MP3, JPEG)
    Giriş & Çıkış (Arka) HDMI 3
    Kompozit (AV) Yok
    S-Video Yok
    PC Girişi (D-sub) 1
    Komponent (Y/Pb/Pr) 1
    RF Girişi 1
    Kulaklık Yok
    Video Monitör Çıkışı (Sola / Sağa) 1 (Sadece Ses)
    Skart 2

• Samsung Ht-TX725 / 1 HDMI - 1 optik - ses ve video girişleri

5.1 KANALLI HoPARLÖR ÇIKIşI
    KoNEKTÖRLERİ Ön, orta, arka, derin bas hoparlörleri bağlayın.
    CoMPoNENT VIDEo oUTPUT
    (BİLEşEN VİDEo ÇIKIş) JAKLARI
    Componeent video (bileşen video) girişleri olan bir TV'yi
    bu jaklara takın.
    VIDEo oUTPUT (ÇIKIş) JAKI TV’nin Video Giriş jakını (VIDEO IN) VIDEO OUT (VİDEO
    ÇIKIŞ) jakına takın.
    AUX IN 2 JAKLARI Bir harici aygıtın 2CH analog çıkışını (bir VCR gibi)
    bağlayın.
    TX KARTI BAĞLANTISI (KABLoSUZ) TX kartı, ana ünite ile isteğe bağlı kablosuz alıcı amfi
    arasında iletişimi sağlar.
    HARICI DIJITAL oPTIK GIRIş JAKI Bunu, dijital çıktı kabiliyeti olan harici cihazları bağlamak
    için kullanın.
    FM 75Ω KoAKSİYEL JAK FM antenini bağlayın.
    SoĞUTMA FANI
    HDMI OUT JACK

• PS3

• XBox360

• Next YE 9950 CIS

Şimdiiiiiiiiiiii arkadaşlar bunların hepsini yazdım ki daha sağlıklı cevaplar alabileyim

Benim istediğim şeyler de şunlar:

• TV izlerken 5 hoparlorden de ses alabilmek
    • mkv, 720p,1080p video oynatabilmek (eğer gerekirse bilgisayar kasamı optik girişten ses sistemine bağlayarak..tabii mümkünse...)
    • ps3 ve xbox'umu ses sistemine bağlayabilmek

Şuan aklıma gelen şeyler arasında optik kablo almak ve dark mini mania almak var.. önce optik kablo ile ps3 ve xboxumu sisteme bağlamayı denicem bakalım ps3e harici bellek ile 720p ve 1080p videolarımı gösterebilecekmiyim.

Yorumlarınızı ve yardımlarınızı bekliyorum,
    Saygılar.

• xiamen altyazının boyutu ayarlanıyor yerini bile ayarlıyorsun yazıları dev gibi yapabiliyorsun bilgin olsun. Cihazı aldım kurdum denedikçe paylaşacam. Akşam Windows 7 ile ağ kurmaya çalışacam.
  • http://www.smartmedia.com.tr/
    Adresinden yeni Firmware yükleyebilirsin arayüz değişiyor ama altyazılar iyileştirilmiş artık düzgün okunabiliyor.

Windows 7 için ağ kuracaksan yeni bir kullanıcı hesabı aç Guest adı altında ve kısa bir şifre ver.
  • Bu arada ben de butun cihazlarimi yani ses sistemi, ps3,xbox ve bilgisayarin ekran kartini hdmi'dan tv'ye bagladim. Sonra TV ile ses sistemi arasinda da optik kablo ile baglanti kurdum( 55 milyondu ya evlat acisi gibi ) ve suan herseyden 5+1 ses alabiliyorum cok mutluyum
    Gecen gun alice in wonderland'i izledim 720p si dusmus torrentlere, gayet hosuma gitti.
    Suan tek planim bilgisayari salondan kaldirip onun yerine ayni islevi gorecek yani istedigim her tur media'yi oynatabilecek bir cihaz temin etmek.. onu da artik forumda gezine gezine bulurum.

• Windows 7 ile ağı başarılı bir şekilde kurdum. Fakat bağlantı hızını test ettiğinde 458Kbit falan diyor sanırım çok yavaş olduğu için ağ üzerinden kablosuz film oynatamıyorum, takılıyor baş menüye geri dönüyor. Xiamenyeni firmware yükledim dedin acaba benim aldığım yeni sürüm mü bende alt yazı en basından beri net. benim şuan ki ara yüzüm sim siyah zemin sağ üstte Smart media yazıyor sadece şimdi nasıl oldu.
  • Aldığın üründe muhtemelen eski yazılım vardır. Yeni firmwarede menü kırmızı ağırlıklı ve seçimler kırmızı renkte. 1-2 görselde değişmiş. En önemli değişiklik altyazılar daha okunur olmuş, fakat cihazımda donmalar oluyor arada. Video oynatırken donma yok ama menüler arasında gezerken donmalar yaşanıabiliyor veya usb aygıtları görmekte gecikebiliyor önceden böyle değildi. Olmadı eski yazılımı yükleyeceğim gerçi nereden bulacağımı bilmiyorum eski yazılımı ama.
  • ürünü aldım 14 gün sonra arızalandı su anda serviste 15 gün oldu hala ses yok ,cihaz birden bire gitti .teknosa dan aldıgım dan içim rahat bekliyoruz bakalım ürünü çok begenmiştim açmadıgı format yoktu ,bu arada dns ayarlarını nasıl yaparız onu yapabilen var mı ...saygılar
  • Geçmiş olsun.
    Tamir mi yoksa ürün değişimi mi yapacaklar tecrübelerini paylaşırsan servis kalitesini veya kalitesizliğini öğrenmiş oluruz.

Yazılım sonrası donmalar bıktırdı beni bende Noontec'in sitesinden en son yazılımı indirip kurdum. Smartmedianin sitesindeki yazılımdan sonra çıkmış bu.
    Artık sorunlarım kalmadı, çok akıcı menüler altyazıdaki problem zaten giderilmişti önceki yazılımla.
    Bu yazılımı kurmanızı öneririm.
    http://www.noontec.com/Files/ProductPics/20105141117307445.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiamen -- 22 Mayıs 2010; 19:57:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Geçmiş olsun.
    Tamir mi yoksa ürün değişimi mi yapacaklar tecrübelerini paylaşırsan servis kalitesini veya kalitesizliğini öğrenmiş oluruz.

Yazılım sonrası donmalar bıktırdı beni bende Noontec'in sitesinden en son yazılımı indirip kurdum. Smartmedianin sitesindeki yazılımdan sonra çıkmış bu.
    Artık sorunlarım kalmadı, çok akıcı menüler altyazıdaki problem zaten giderilmişti önceki yazılımla.
    Bu yazılımı kurmanızı öneririm.
    http://www.noontec.com/Files/ProductPics/20105141117307445.zip

teşekkürler elbette paylaşırım ayrıca yazılım için de çok sağol gelince deneriz artık..:) dns ayarlarını yapabildin mi ?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.