Şimdi Ara

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
73.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dns ayarlarını denemedim. Dark forumlarından yararlanabilirsin orada görmüştüm sanki.
  • Arkadaşlar Smart Media HDVision blu-ray iso dosylarınıda açıyor. Tabi sıkılmadan 150-160 part indiriyorsanız:) Cihazdan çok memnunum fakat inaılmaz ötesi ısınıyor ciddi anlamda çıplak elle dokunmayacak halde üstelik sadece bir film süresinde bu ısıya ulaşıyor. Ayrıca arkadaşlar cihazı stand-by da bırakmayın. cihazı kullanmacak iseniz fişini çekin.
  • Benimki hep stand-by da duruyor ne gibi zararı olur acaba?
  • Valla zararı olur mu olmaz mı bunu ne zaman görürüz bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki ben evde güzel bir ev sinama sistemi yaptım uzun uğraşlar sonunda bütün sistemi 850Kv UPS e bağladım. Bunu ucunada voltaj koruyuculu çoklayıcı priz taktım. bütün cihazlarla işim yok direkt koruyucu prizden akımı keserek çözüyorum ama sadece bir cihazı kullanmıyorsam fişini çekiyorum. Bütün cihazlarda standby konumunda devrelerin tümünden akım geçer ve gereksiz yerine devrelerde ısınma olur doğru akım yüzünden. Bence kullanmadığınız vakitler hiç standbayda kalmasın cihazlar.
  • xiamen sende cihazı ilk açarken televizyonun görmemesi yada ekrana görüntü gelmeme gibi durum söz konusu mu? ben 2-3 seferdir karşılaşıyorum da ya tv görmüyor yada görüntü gelmiyor
  • xiamen, ben 1 hafta önce smart media yı aldım. şimdilik oldukça memnunum menüsü hızlı, takılma yok. film oynatmada ileri geri sarmada sorun yok. bence en önemli şeyler bunlar. gerisi aslında teferruat. sadece alt yazının filmle birebir aynı olması gerekiyor. işletim sistemi iyi çalışıyorsa memnun kalıyorsunuz. dark da xiamen ın dediği gibi aynı işletim sistemine sahip. kablosuz bağlanmayı 1 kez denedim beceremedim. kullanım klavuzunda çok kötü anlatmışlar anlaşılmıyor. bu nedenle 3 sorum olacaktı:
    1) laptopla(xp) kablosuz bağlantıyı nasıl yapıyoruz. ayrıntılı bir şekilde yazarsanız sevinirim.
    2) cihazı internete nasıl bağlıyoruz (güncelleme için veya youtube vs için)
    3) SMART MEDİA - LCD TV - EV SİNEMA SİSTEMİ(AMFİLİ, HDMI) - HD DECODER dörtlüsünü birbirine nasıl bağlıyoruz? amaç normal tv izlerken de film izlerken de 5+1 i kullanabilmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erouro -- 29 Mayıs 2010; 11:31:07 >
  • erouro xiamen kardeşimize sormuşsun ama ben kısaca yardımcı olayım öncelikle xp ile kurulum yapmadım ama windows 7 de çok rahat oldu dilersen onu açıklarım sana.
    Güncelleme xiamen en son eklediği bir dosya var Noontec firmasının aynı cihazının yazılımı çok daha hızlı bir sürüm, bende dün gece kurdum baya bi değişti menude geçişler ve usb aygıtları tanıması. bende sadece açılırken cihazı led tv çok uzun sürede görüyor.
    Gel gelelim cihazları nasıl bağlayacaksın. Bende LED TV + SmartMediaHDVision+Ev sinema sistemi+HD Recever var. Bağlama işini şöyle yaptım:
    1) LED tv ile uyduyu televizyona HDMI dan görüntüyü ses sistemi ile recever ı normal ses kablolarıyla ev sinema sistemine bağladım(tam 5 +1 ses olmuyor stereo sesi tüm hoparlore dağıtıyor.)
    2)Smartmedia ile ses sistemini optik kablo sesi taşıyorum Led tv ile bağlantısını HDMI ile
    Böylece REceverdan film izlerken bütün hoparlörlerden ses geliyor smart media dan izlerken inanılmaz netlikte ses geliyor, ev sinema sisteminin zaten kendi blu-ray dvd oynatıcı var, ondan dvd film de falan sorunum kalmıyor.

• Arızalı olan ürünüm dün elime geçti 18 gün serviste kaldı .ürün onarılmış ama arızayla ilgili bir bilgi vermediler.Ne tür bir arıza oldu tekrarlar mı bilemiyorum yeni yazılımı daha yüklemedim . teknosa dan telefonuma attıkları mesaj ile ürünün servisten geldiğini ögrendim ,gittim ürünü aldım.
    bu 18 gün boyunca teknoasisti bir kere aradım cihazın işlem gördüğünü söylediler ben zaten btservisin sitesinden bunu görebiliyordum saglıklı bir cevap alamadım yani .. saygılar..
  • ACİLLLLL!!!!

DÜN SMART MEDİA VİSİON DA BİR PROBLEM OLUŞTU. ÇOK ÖNEMLİ. FİLMİN TAM ORTASINDA BÜTÜN RENKLER PEMBE OLUYOR. SMART MEDİAYI KAPATIP AÇMADAN DÜZELMİYOR. 45 DK LIK FİLMDE 3 KEZ CİHAZI KAPATIP AÇMAM GEREKTİ. PROBLEMİ BİLEN VAR MI. YOKSA İADE EDİCEM...
  • öyle bir sorunla karşılaşmadım ama mkv olan bir filmi hiç oynatmadı kendi kendine reset atıyor play yapınca sanırım filmde bir sorun var..

smartmedia.com.tr sitesinde bir sorun var rica etsem oradaki yeni yazılımı buraya yüklermisiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratsnk -- 1 Haziran 2010; 14:24:25 >
  • Smartmedia nın sitesindeki yazılım eski ve bende sorun yarattı yukarıdaki mesajlara bakarsanız Noontec (ürünün imalatçısı) nın yayınladığı son yazılım linki var. onu kurmanızı tavsiye ederim. Ben onu kullanıyorum çok memnunum. Smartmedia nın sitesindeki yazılımı yüklediğimde donmalar oluyordu artık geçti bu yazılım sayesinde..
  • Merhabalar, Smartmedia'yı bir arkadaşıma aldık. Pozitif tüm yorumlara ben de katılıyorum. Çok araştırdık almadan önce. HDMI kablo ve kablosuz ağ adaptörü ile birlikte alabileceğimiz en iyi alternatifti. Cihazı kurduktan hemen sonra ne kadar isabetli karar verdiğimizi anladık. Çünkü muadil cihazlar vardı. Biz fonksiyonları konusunda zaten detaylı bilgi edinmiştik. Bu yüzden alırken tasarımı bizi çok etkiledi ve elbette gerekli tüm aparatlar da beraberinde geliyordu. Tüm HD video formatlarını destekliyor dersek abartmış olmayız herhalde. Özellikle orijinal blu-ray videoyu dublajı altyazı seçenkleri ile kusursuz oynattı. Isınma konusuna gelince, biz arkadaşımla bir heves üç filmi ard arda izledik. Sonrasında torrent dosyası indirmek için o gece açık bıraktık. Isınma oluyor ancak sabit kalıyor. Tabanı metal. Tahmin ediyorum içinde bir de pasif soğutucu aparat var. Bu konuda bana çok güven verdi .Almadan önce Darktaki fan biraz aklımı kurcalamıştı ancak bu fanın uğultu yaptığımı yorumlarını aldığım için Smartmedia yı tercih ettim. Sessiz ve çok başarılı bir media player. Herkese tavsiye ederim.

Bu arada aklında soru işareti kalanlar için söylüyorum, güncel yazılımı ile torrent ve samba network desteği veriyor. ext DVD rom ve BD rom desteği, hazfıza kart girişi var. fonksiyon olarak ben eksik bulamadım. kesinlikle tavsiye ederim.

• smartmedia mı WD live mı desem ne dersiniz hangisini almak daha mantıklı sizce hangi makinanın işlemcisi daha iyi 720p yada 1080 p de donmadan hangisi daha iyi oynatır
  • rbcntechnic arkadaşımız Smartmedia HDVİsion tek sorunu ısınması, bunun nedeni de fanı olmamısı ve tabanı metal. Ama cihazın açamadığı format yok(3D filmler hariç) ayrıca cihaz yazılımla yenileniyor sürekli ve smartmedia da wifi var ki bu iyi özellik. WD den bence sadece hard disk:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywide

rbcntechnic arkadaşımız Smartmedia HDVİsion tek sorunu ısınması, bunun nedeni de fanı olmaması ve tabanı metal.

Bu da az buz değil en önemli sorun
    Filmin En heycanlı yerinde ısındığı için donarsa ve restart gerekirse insan fıttırır bir de soğumasını beklemek gerekirse işte o zaman....

Bu durumda ısınmayla ilgili kaç kişi sorun yaşadı anket yapmak lazım veya buraya yorumlarını beklemek lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 10 Haziran 2010; 22:42:25 >
  • Isınma yüzünden donma hiç yaşamadım ben. Isınmasınıda hiç kontrol etmedim doğrusu. Alet canavar gibi çalışıyor her ihtiyacımı karşılıyor. Arkadaşların değindiği gibi fan değil pasif soğutucu kullanılmış o yüzden ısınıyor altı. Alt bölüm zaten metal bu ısıyı dağıtması için yapılmış.
  • smartmedia nın sitesinde en son versiyon yüklenmiştir indirip cihazınıza kurabilirsiniz...ben su an bu versiyonu kullanıyorum ..
  • Selamlar,
    iki sorum olacaktı.
    1- dark minide fan varmı? smartmedia hd vision a göre daha az ısındığı söylenmiş.
    2- smartmedia el yakacak kadar ısınıyor diyolar. Bu tehlikeli değilmi? Çünkü aleti gece gündüz download a bırakacaz. Evde olmadığımız anda yangın çıkarma ihtimali yokmu sizce? Elektronik cihazların çıkardığı kıvılcımlardan çıkan yangınlar olduğu biliniyor.
    saygılar..
  • Ben razıyım 3 -4 saat çalışmayla ısınıp donmasın sorun cıkarmasın yeter ki..
    Torrent vb işlerle uğraşacak zaman yok bende.
    Uygun zamanda takayım harci diski FİLM lzyeyim..
    Ne dersinizz???
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Ben razıyım 3 -4 saat çalışmayla ısınıp donmasın sorun cıkarmasın yeter ki..
    Torrent vb işlerle uğraşacak zaman yok bende.
    Uygun zamanda takayım harci diski FİLM lzyeyim..
    Ne dersinizz???

Hocam ozaman network media tank almana gerek yok torrent ile uğraşmıyacaksan. wd live tarzı media player işini görür. Benim bu aletleri almaktaki en büyük amacım torrent down load için pc yi açık bırakmamak. Böylelikle hem elektrik tasarufu, hem pc nin yıpranmaması, hem sürekli hdd yi bi salona bi pcnin yanına taşımak için tak çıkar yapılmaması sağlanır. Yani sistemi birkere kuracaksın ve birdaha hiç dokunmadan filmlerini iindirip izleyeceksin. O yüzden bu problemler benim için önemli. Görüşlerinizi bekliyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.