Şimdi Ara

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
73.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • noontech güncellemeisini yükledim ama internet ayarları yok bunda youtube falan görünmüyo neden sorun. hdvision için en iyi güncellemesi hangisi bana link verip yardımcı olurmusun. diğer smartmedia güncellemesinde son güncellemede internet servisleri var ama youtube falan girmiyodu. napayım ben şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeFKNoT

noontech güncellemeisini yükledim ama internet ayarları yok bunda youtube falan görünmüyo neden sorun. hdvision için en iyi güncellemesi hangisi bana link verip yardımcı olurmusun. diğer smartmedia güncellemesinde son güncellemede internet servisleri var ama youtube falan girmiyodu. napayım ben şimdi

sorunsuz fw hangisi videolarda sıkıntıo yapmasın youtube kullanılsın
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkdaşlar ben Dark Mini Mania 1 kullnaıyorum bu 3.80 versiyondan sonra internet tv ve radyo tam olarak ne oluyor bu acaba internet tv IP tv mi acaba url üzerinden tv mi izleniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eric_cantona -- 8 Aralık 2013; 21:24:19 >
  • Merhaba,

Smartmedia hd vision film oynatıcımın yazılımını güncelledikten sonra hiç açılmaz oldu. Sadece logo cıkıyor okadar ...

Acaba nasıl geri fabrika ayarlarına döndürebiliriz ? resetleme nasıl oluyor ?
  • Arkadaşlar merhaba noontec a6 media playerımıa yanlışlıkla v9 firmwire ı yükledim bunu nasıl geri alabilirim, bilgisi olan var mı?
    Ayrıca noontec.com adresinde sunucu bulunamadı hatası veriyor, noontec cihazıma nasıl ve nereden güncel firmware kurabilirim, bilgisi olan var ise paylaşabilir mi?
  • Arkadaslar smart hd vision torrent eklemesini nasil yapiyorduk bilgisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    smart media'nın Noontech sitesinden dark mania / noontech A6 Media player cihazım için OC03-GV3732 (v6) Güncellemesini yükledim (MAALESEF Kİ dikkatsizlikle A6 diye V6 yı yuklemişim) ve bu güncellemeyi yüklediğimde cihaz siyah ekran vererek kendini kitledi. Tanıdık bir servise götürdüğümde baska bir Smart Media cihazının anakartındaki orjinal yazılımın flash ile alınıp kurulması gerektiği ancak bu şekilde tekrardan çalışabileceğini belirttiler.
    Acaba bu konuda bilgisi olupda yardımcı olabilecek bir arkadaş varmıdır?
  • karatas87 K kullanıcısına yanıt
    Dopru yazılımı yüklemeyi denediniz mi? daha önce başıma böyle birşey gelmişti,doğru yazılımı yükleyerek sorunu aştığımı hatırlıyorum.
  • Arkadaşlar herkese merhaba!
    Bu cihazı kullanan ve Windows 10 kullanıcısı arkadaşlara bir sorum olacak, varsa!

Bu cihaz ile (SmartMedia HDVision) bilgisayar arasında bağlantı kurmak hep sorun olmuştur. En son Win7 kullanırken bilgisayarı açarken kullandığım kullanıcı adı/şifrem ile oturum açıyordum, bir sıkıntı olmuyordu.

Fakat şimdi Windows 10 da alet bilgisayar ile iletişimi kesti! Bunun kullanıcıdan kaynaklandığını düşünerek hdvision için yeni yerel kullanıcı oluşturdum ve cihaz üzerinde onunla ağa katılmayı denedim fakat sonuç yine tırt.

Başka bir yöntem bilen veya kullanan varsa nasıl yaptığını anlatırsa büyük dua alır (:
  • Dark Mini Mania (DKMPMINI) kullanıcısıyım.Cihazımda Firmware Sürümü: 3.83 yüklü zaten bundan başkada çıkan Firmware Sürümü olmadı.
    1080p ve bluray İSO Film seyrederken Film kesik kesik oynuyor bu nedendir acaba?
    Başına gelen var mı?
    Veya hangi Firmware Sürümü yüklersem düzelebilirs.
    http://www.dark.com.tr/dark-destek-media-player
  • Merhabalar,
    Elimde smartmedia hdvision blu-ray player isimli cihaz var, birkaç sene önce (dağıtımcu firma batmadan) kendi sitesinden güncellem yapmistim ama güncellemeden sonra mts dosyalarim calismaz hale gelmişti.
    Bir sure hic kullanmadım cihazi, mts dosyalari goruntuleme ihtiyacim oldu ve güncelleme için forumu epey dolaştım ama bilgi bulamadım.
    Bulduğum çözüm işinize yarar diye paylaşıyorum;

• http://www.noontec.com/html/us/article_list_121.html adresinden dosyayi indirin ve ismini sadece install.img olarak değiştirin.
    • bu dosyayi usb stick veya hafıza kartina atin ve cihaza takin.
    • smartmedia ayarlar menusunden güncellemeyi secin.
    • cihaz kapanacak ve ekranda smartmedia yazisi birsure kalacak birkaç dakika bekleyin.
    • güncelleme ifadesi ekrana geldiğinde işlem bitene kadar bekleyin.
    • bitince usb veya hazifa kartini cikarip cihazi yeniden acin.

bu adimlari tamamladım ve en son update basariyla bitti su an tum medyaları oynatabiliyorum.
    kolaylıklar dilerim..

• quote:

Orijinalden alıntı: circuit

Merhabalar,
    Elimde smartmedia hdvision blu-ray player isimli cihaz var, birkaç sene önce (dağıtımcu firma batmadan) kendi sitesinden güncellem yapmistim ama güncellemeden sonra mts dosyalarim calismaz hale gelmişti.
    Bir sure hic kullanmadım cihazi, mts dosyalari goruntuleme ihtiyacim oldu ve güncelleme için forumu epey dolaştım ama bilgi bulamadım.
    Bulduğum çözüm işinize yarar diye paylaşıyorum;

• http://www.noontec.com/html/us/article_list_121.html adresinden dosyayi indirin ve ismini sadece install.img olarak değiştirin.
    • bu dosyayi usb stick veya hafıza kartina atin ve cihaza takin.
    • smartmedia ayarlar menusunden güncellemeyi secin.
    • cihaz kapanacak ve ekranda smartmedia yazisi birsure kalacak birkaç dakika bekleyin.
    • güncelleme ifadesi ekrana geldiğinde işlem bitene kadar bekleyin.
    • bitince usb veya hazifa kartini cikarip cihazi yeniden acin.

bu adimlari tamamladım ve en son update basariyla bitti su an tum medyaları oynatabiliyorum.
    kolaylıklar dilerim..

Bu gün itibarıyla hala dediğin gibi çalışıyor. Fakat mesela x265 desteği falan yok bu güncellemede.

• x265 desteği gelirmi bu cihaza?
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Orijinalden alıntı: YILDIZAVCISI

yazılımlar güncellenmiştir ben smartmedia media playerimi güncelledim.

Bağlantı konumunu da verelim herkes faydalansın.

http://www.noontec.com/update/other%20products/V3.0816.13_A6_Noontec.zip

Alıntıları Göster

Merhabalar,

Aradan yıllar ve yıllar geçmiş. Elimde Smartmedia HD Vision ve Smartmedia Movie Box Full HD (Harddiskli) modeli var. Her iki ürünün de kumandası yok. Muadil kumanda önerebilecekler ve ayrıca bu ürünlere ilişkin son firmware güncellemesi elinde olup da benim için bir yere yükleyebilecek arkadaş var mıdır acaba?

Yardımcı olursanız memnun olurum.

• circuit C kullanıcısına yanıt

Merhaba,

Bir önceki mesajımdaki talebi sizin de görebilmeniz umuduyla tekrarlıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

"Aradan yıllar ve yıllar geçmiş. Elimde Smartmedia HD Vision ve Smartmedia Movie Box Full HD (Harddiskli) modeli var. Her iki ürünün de kumandası yok. Muadil kumanda önerebilecekler ve ayrıca bu ürünlere ilişkin son firmware güncellemesi elinde olup da benim için bir yere yükleyebilecek arkadaş var mıdır acaba?

Yardımcı olursanız memnun olurum."

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.