Şimdi Ara

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
73.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: night6134

quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

quote:

Orijinalden alıntı: mgozpinar

Web sitesi 2 aydır böyle. Hiçbir destek alamıyoruz. Aldığıma bin pişmanım.

Kont bilişim sayfasında ürünle ilgili bilgiler var baktınızmı gerçi ordan indirdiğim güncellemeyi cihaz görmedi ama yinede bilginiz olsun..

arkadaşlar indirdiğiniz dosyanın adını "install" olarak değiştirin cihaz görüyo o zaman

arkadaşım güncellemenin ne gibi artıları var eski versiyona nazaran. yani cihazı aldığımdan beri güncellemedim ve memnunum bu şekli ile. artı özellik kattığı bir durum varmı güncellemede?

• quote:

Orijinalden alıntı: ncap

quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

quote:

quote:

Kont bilişim sayfasında ürünle ilgili bilgiler var baktınızmı gerçi ordan indirdiğim güncellemeyi cihaz görmedi ama yinede bilginiz olsun..

arkadaşlar indirdiğiniz dosyanın adını "install" olarak değiştirin cihaz görüyo o zaman

arkadaşım güncellemenin ne gibi artıları var eski versiyona nazaran. yani cihazı aldığımdan beri güncellemedim ve memnunum bu şekli ile. artı özellik kattığı bir durum varmı güncellemede?

bilmiyorum elinizdeki sürümde varmı da web tv kanalları vs geliyor extra olarak yerli yabancı.... torrent desteği zaten var ama daha iyileştriliyordur diye umuyorum..onun dışında linux versiyonu bir yazılım olduğu için yeniliklere açık bir alet..

anladım hocam teşekkürler cevap için, birde mesela nadirde olsa cihaz bavı mkv dosyalarında görüntüyü vermiyor seçiyor yani. şöyle söyleyeyim 100 mkv filminden 95-96 sını okuyor 4-5 inde görüntüyü vermiyor sesi veriyor gibi. acaba güncellemede bu olayda düzeliyormu?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bilmiyorum elinizdeki sürümde varmı da web tv kanalları vs geliyor extra olarak yerli yabancı.... torrent desteği zaten var ama daha iyileştriliyordur diye umuyorum..onun dışında linux versiyonu bir yazılım olduğu için yeniliklere açık bir alet..

anladım hocam teşekkürler cevap için, birde mesela nadirde olsa cihaz bavı mkv dosyalarında görüntüyü vermiyor seçiyor yani. şöyle söyleyeyim 100 mkv filminden 95-96 sını okuyor 4-5 inde görüntüyü vermiyor sesi veriyor gibi. acaba güncellemede bu olayda düzeliyormu?

bu olayın güncelleme ile alakası yok...önceki mesajları okursanız cevabı mevcuttu...bir programla mkv lere 5-6 dk süren bir düzeltme yapılıyor ve o sorun ortadan kalkıyor...

şurayı incelerseniz içerisinde program linki de mevcut açıklamalar da..

http://www.akortek.net/viewtopic.php?f=107&t=2497

arkadaşın uyguladığı yöntemi bilmiyorum, 1 tek mkv yi oynatmadı bende, o yüzden de güncelleme yaptım düzeldi güncellemeden sonra herhangi bir sorun yok oynatmadığı mkv ile karşılaşmadım, güncelleme sorununu çözebilir, zaten bi sakıncası yok güncellemenin, düzelmezse arkadaşın tavsiye ettiği yolu bi denersin

• teşekkürler arkadaşlar o zaman ilk önce cihazı güncellemeyi deneyeyim, güncelledikten sonra aynı sorun devam ederse bahsedilen diğer yoldan yapmaya çalışayım
  • arkadaşlar dün bir mkv filmde ilk defa karşılaştığım bir sorun yaşadım bilmem karşılaştınız mı??
    dosya boyutu 15.4 gb ileri sarmaya çalıştığımda sadece 1.5x ve 2x hızlı sarma çalışıyo diğerleri çalışmıyo kumanda da ki "Go To" özelliğide çalışmıyo böyle bi sorun yaşayan oldu mu acaba???
  • 1 yıl gibi bir süredir smart media hd vision kullanıyorum.

öncelikle ısınma ile ilgili yazayım. evet cihazın altını ellediğinizde neredeyse kavruluyor ama işlevsel olarak hiç bir sorununu görmedim. peş peşe 5 tane full hd film seyrettiğimiz oldu film dosyalarınızda ve hdmı kablonuzda bir sorun yoksa hiç bir sorun yaşamadan rahatlıkla seyredersiniz. bi yerde ekranda pembeleşme olduğunu yazmıştı bir arkadaş.Bunun nedeni kablo.ya hdmı kablosunu değiştirin yada iyi bakın tam oturmuşmu.benimde başıma geldi bu şekilde kurtuldum.

yazılmı kont.com.tr sayfasından indirdim. indirdiğiniz güncellemenin dosya adını install olarak değiştirin kolaylıkla yazılım güncelleniyor. wireless konusu biraz sıkıntılı helede win7 ile neredeyse işkence.

bugüne kadar 1 tek sorun yaşadım oda 3 tb usb 3.0 diskimi görmedi oda gücelleme yapınca düzeldi.Şimdi 3 tblik diskimide rahatlıkla görüyor. güncelleme ile internet tv ,radyo vs özellikler geldi ama hiç birini kullanmadım pek ihtiyaç da duymadığım için bu konuda olumlu/olumsuz yorum yazmayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: piscesforum

1 yıl gibi bir süredir smart media hd vision kullanıyorum.

öncelikle ısınma ile ilgili yazayım. evet cihazın altını ellediğinizde neredeyse kavruluyor ama işlevsel olarak hiç bir sorununu görmedim. peş peşe 5 tane full hd film seyrettiğimiz oldu film dosyalarınızda ve hdmı kablonuzda bir sorun yoksa hiç bir sorun yaşamadan rahatlıkla seyredersiniz. bi yerde ekranda pembeleşme olduğunu yazmıştı bir arkadaş.Bunun nedeni kablo.ya hdmı kablosunu değiştirin yada iyi bakın tam oturmuşmu.benimde başıma geldi bu şekilde kurtuldum.

yazılmı kont.com.tr sayfasından indirdim. indirdiğiniz güncellemenin dosya adını install olarak değiştirin kolaylıkla yazılım güncelleniyor. wireless konusu biraz sıkıntılı helede win7 ile neredeyse işkence.

bugüne kadar 1 tek sorun yaşadım oda 3 tb usb 3.0 diskimi görmedi oda gücelleme yapınca düzeldi.Şimdi 3 tblik diskimide rahatlıkla görüyor. güncelleme ile internet tv ,radyo vs özellikler geldi ama hiç birini kullanmadım pek ihtiyaç da duymadığım için bu konuda olumlu/olumsuz yorum yazmayacağım.

Youtube izleyebildinizmi ,?

Bende bu aleti ilk çıktığı zamanlarda almıştım .kendi sitesinden 1 kere güncellemiştim o zamandan beri araştırmadım ..
    kont.com.tr de iki dosya var

Kurulum: Download

HD Vision Eski FW: Download

kurulum olan ı indirip yüklediniz

diğeri eski sürüm mü oluyor

• quote:

usb 3.0 la nasıl bir performans aldın dostum, bi açıklamasını yaparsan çok sevinirim bende bir usb 3.0 harici disk almayı düşünüyorum, ama bilgisayarımda usb 3.0 yok, merak ettiğim konu disk usb 3.0 pc usb 2.0 olduğunda kopyalama hızı nasıl oluyor çok farkediyo mu, bi mkv film ortalama 15 gb diske atması 10 dk falan sürüyo bu sürede beni uyuz ediyo doğrusu, bi filmi diske atman ne kadar sürüyo? bi bilgi verirsen çok sevinirim

• Yeni yazılımın sürüm tarihi ne olarak görülüyor acaba, yükleyenler söyleyebilirmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gastser -- 1 Ekim 2011; 11:23:43 >
  • Arkadaşlar ben bayağı bir araştırıp da düzgün bir alet almayı düşünüyordum. Ama cuma aksamı teknosa'da 150 liraya görünce hemen bir tane smart media hd vision aldım. İçinden wireless dongle ve hdmi kablo ile kumanda çıktı. Kurdum aleti. Kont'un sitesindeki firmware update'ini de install diye adlandırıp bir usb diske attım ve update'ini yaptım.

Evde xp kurulu ve workgroup ağında dosyalarını paylaşıma açmış bilgisayarı gördü wireless olarak ağa bağladığım zaman. Herşeyi çatır çatır çalıştırıyor. Modemle arasında 8-10 metre kadar mesafe ve cam/tahtadan oluşan kapı var. Bazen 30 mbit aktarım hızına dahi ulasıyor. Amacım zaten wireless olarak bilgisayarı ağa bağlaması idi. buna da ulastım.

Youtube videolarını çalıştıramadım. Ama cok da denemedim. Evet ısınıyor feci halde. Ama laptop gibi elinin altında çalışan bi alet olmadıgından dert etmiyorum. Dün bütün gün film izledim. Gıkını çıkarmadı. 3-4 gb'lık MKV dosyalarında da normal avi'lerde de problem görmedim..

Kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rolanddes -- 3 Ekim 2011; 12:07:15 >

• Genel olarak problemsiz ..
    Bu aşırı ısınmadan dolayı kimseye bişey olduğunu duymadım .Bende de sorun yok ama dikkat edin altında kablo gibi bazı şeyler kalmasın sonu iyi olmaz ..altında bişey olmadığı sürece sorun yok

Şu youtube benim için önemli ..Hala sağda solda forumlarda bir türlü youtube izledim diyeni bulamadım .yada şu şekilde oluyor diyeni...
  • quote:

quote:

usb 3.0 la nasıl bir performans aldın dostum, bi açıklamasını yaparsan çok sevinirim bende bir usb 3.0 harici disk almayı düşünüyorum, ama bilgisayarımda usb 3.0 yok, merak ettiğim konu disk usb 3.0 pc usb 2.0 olduğunda kopyalama hızı nasıl oluyor çok farkediyo mu, bi mkv film ortalama 15 gb diske atması 10 dk falan sürüyo bu sürede beni uyuz ediyo doğrusu, bi filmi diske atman ne kadar sürüyo? bi bilgi verirsen çok sevinirim

pc ninde usb3.0 yı desteklemesi şart ,yoksa usb2.0 da çalışcaktır

• Selam Bende burdaki smartmedia kullanan olarak epeyden beri araştırma yapıyordum malum smartmedia kendi sitesi of olmuş yazılım destegi diye birşey kalmamış.Bende Noontec.com sitesine girdim noontec A6 Full HD 1080p yazılımını indirdim rardan çıkartıp image instal dosyasını flash diske kopyaladım smartmedia playerimin usb girişine taktım menüden yazılımı güncellemeden noontec yazılımını yükledim.Şu anda cihazım bambaşka medi player oldu neler degişti anlatayım.Bazı mkv dosyalarında ses vardı görünyü yoktu bu sorun düzeldi
    youtup a videolar izlenemiyordu şimdi bu sorunda kısmen giderilmiş.Havadurumu göstermede sıkıntı vardı giderilmiş.İnternet hizmetleri grafik lerle zenginleştirilmiş.
    Benim gibi sıkıntılı smartmeiaplayeri olanlara buwww.noontec.com daki yazılımı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: YILDIZAVCISI

Selam Bende burdaki smartmedia kullanan olarak epeyden beri araştırma yapıyordum malum smartmedia kendi sitesi of olmuş yazılım destegi diye birşey kalmamış.Bende Noontec.com sitesine girdim noontec A6 Full HD 1080p yazılımını indirdim rardan çıkartıp image instal dosyasını flash diske kopyaladım smartmedia playerimin usb girişine taktım menüden yazılımı güncellemeden noontec yazılımını yükledim.Şu anda cihazım bambaşka medi player oldu neler degişti anlatayım.Bazı mkv dosyalarında ses vardı görünyü yoktu bu sorun düzeldi
    youtup a videolar izlenemiyordu şimdi bu sorunda kısmen giderilmiş.Havadurumu göstermede sıkıntı vardı giderilmiş.İnternet hizmetleri grafik lerle zenginleştirilmiş.
    Benim gibi sıkıntılı smartmeiaplayeri olanlara buwww.noontec.com daki yazılımı tavsiye ederim.

You tube yi izleyebildinizmi kontrol ettinizmi ..
    İnternet hizmeti grafiklerle zenginleşmiş derken ??

• You tube yi izleyebildinizmi kontrol ettinizmi ..
    İnternet hizmeti grafiklerle zenginleşmiş derken ??

Evet youtup da pes 2012 videolarını izledim. Bildigimiz you tub hava durumu cnn vesaire grafig simgeler.Daha renkli caf caflı yapmışlar.
  • noontec in güncellemesini yaptım arkadaşlar, bendeki gibi sesi olupta görüntüsü olmayan filmler yeni yazılım ile düzeldi bilginiz olsun.
  • Arkadaslar bendede aynı ürün var ama torrent ten nasıl dosya indiriliyo kullanma kılavuzunuda kaybettim akornet forumda kapatılmış bilen biri varmı ? yardım ederse sevinirim
  • arkadaşlar torrent nasıl indiriyodum pc den bişey yapıyoduk ama unuttum bilen varmı ?
  • Darkminimania'nın 1073_Ver3.80_NOHDD.zip firmware'ini bulunduran var mı? Akortek'in sitesindeki download linki çalışmıyor... Elinde olan varsa up. edebilirse çok makbule geçer
  • Bayrama Özel :http://dukkanlar.gittigidiyor.com/Sancak_Bilgisayar/
    Not : Ürünler stoklara girdi
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.