Şimdi Ara

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
73.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Orijinalden alıntı: ozmo44

merhaba arkadaşlar smartmedia'ya dark'ın hangi firmware'ini yükleyebiliyoruz eğer dark firmware'i oluyorsa dark'ın desteği daha iyi gibi görünüyor.

Hocam ben noontec yazilimini yukledim gayetde iyi oldu tavsiye ederim

eyvallah saolasın sonuçta ikiside aynı sanırım dark mini'de noontech kullanıyor smartmedia'nın sitesi uzun süredir güncellenmediğinden arayışa girmiştim.
  • quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaşlar smartmedia'ya dark'ın hangi firmware'ini yükleyebiliyoruz eğer dark firmware'i oluyorsa dark'ın desteği daha iyi gibi görünüyor.

Hocam ben noontec yazilimini yukledim gayetde iyi oldu tavsiye ederim

eyvallah saolasın sonuçta ikiside aynı sanırım dark mini'de noontech kullanıyor smartmedia'nın sitesi uzun süredir güncellenmediğinden arayışa girmiştim.

Rica ederim dostum, bende bazi filmlerde ses var goruntu yoktu guncelleme sonrasi duzeldi.

• Network üzerinden kullanan var mı? Bende güncelleme istiyor. İçine de bir sürü dosya attık, hepsi uçacak.
  • arkadaşlar Smartmedia HD VISION kullanıcısıyım güncelleme
    yaparken yanlış yaılım attım ilk açılıştaki samrt media yazısı 10 saniyede
    bir kendini resetliyor bunu nasıl hallederiz
    bunun komple resetlemesi nasıl yapılıyor
  • Arkadaslar mevcut tv yi 3d tv ile degistirdim smartmedia hd vision 3d desteklimi? Veya degilse yazilimi guncelleyip 3d destekler hale getirebiliyormuyuz?
  • quote:

Arkadaslar mevcut tv yi 3d tv ile degistirdim smartmedia hd vision 3d desteklimi? Veya degilse yazilimi guncelleyip 3d destekler hale getirebiliyormuyuz?

Bilen yokmu arkadaslar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaslar mevcut tv yi 3d tv ile degistirdim smartmedia hd vision 3d desteklimi? Veya degilse yazilimi guncelleyip 3d destekler hale getirebiliyormuyuz?

Bilen yokmu arkadaslar?

Yokmu bilen birisi arkadaslar :/

• Hayır arkadaşım, 3d desteği yok ve zaten 3d için hdmi 1.4 versiyonu olması lazım, smartda hdmi 1.3...

Bu arada yeni güncellemeleri yapan arkadaşlar kodek desteğiyle alakalı bir şeyler yazsalar da biraz bilgi sahibi olsak... Mesela flash videolarda VP6 harici diğer videolar sorunsuz, bu güncellemelerle VP6 desteği gelmiş mi, wmv9 açıyor ama öncesindeki wmv8 , wmv7 ler ne durumda?
  • ben noontecin sitesinden sürümü indirdim ama bir türlü kuramadım araştırdım ama nasıl yükleneceğini çözemedim hayrına bana anlatacak varmı
  • noontecin sitesinden indirmiş oldugun güncellemeyi daha önceden biçimlendirilmiş usb flas içine at
    sırasıyla ayarlar sistem güncellemsi ok dedikten sonra cihaz kendi güncellemesini yapar
  • quote:

quote:

quote:

Bilen yokmu arkadaslar?

Şu anda yüzlercesine internette rahatlıkla ulaşabileceğin 3 boyutlu Half-SBS filmleri izlersin arkadaşım.

quote:

Orijinalden alıntı: Özger

Hayır arkadaşım, 3d desteği yok ve zaten 3d için hdmi 1.4 versiyonu olması lazım, smartda hdmi 1.3...

Bilmeden yanlış yorum yapmışsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kikksu

quote:

quote:

quote:

Bilen yokmu arkadaslar?

Şu anda yüzlercesine internette rahatlıkla ulaşabileceğin 3 boyutlu Half-SBS filmleri izlersin arkadaşım.

quote:

Hayır arkadaşım, 3d desteği yok ve zaten 3d için hdmi 1.4 versiyonu olması lazım, smartda hdmi 1.3...

cevap icin tesekkurler, hdmi kablonun 1.4 olmasi gereklimi acaba?

• quote:

cevap icin tesekkurler, hdmi kablonun 1.4 olmasi gereklimi acaba?

Half SBS filmler için gerekli değil, ben sıradan bir hdmi kablo ile izliyorum
  • Alyazıya çerçeve ekleyen bir güncelleme ne zaman gelir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

Alyazıya çerçeve ekleyen bir güncelleme ne zaman gelir?

Bu durumdan bende şikayetçiyim.Bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kikksu

quote:

quote:

quote:

Bilen yokmu arkadaslar?

quote:

Selam, ben Cars 2 3d half sbs filmi HDD'ye atıp medya onyatıcıdan açmaya çalışınca görüntü gidip medya oynatıcının açılış ekranına dönüyor. Sebebi ne olabilir?
    Edit: Halettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çekomastik -- 31 Ocak 2012; 2:19:39 >

• Arkadaşlar Smartmedia HD Vision vardı ve Dark'ın yazılımı olur diye bir yerde ama yanlış yazılımı yüklemişim upgrade yaparken. Şimdi açılmıyor alet. Açılışta önce Smartmedia sonra da Dark yazısı geliyor ve sonra tekrar iki logo geliyor ve bu böyle devam ediyor.

İhracatçı firma da iflas bayrağını çekmiş. Nasıl düzeltirim ben!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncap

quote:

Orijinalden alıntı: matandberenice

Arkadaşlar Smartmedia HD Vision vardı ve Dark'ın yazılımı olur diye bir yerde ama yanlış yazılımı yüklemişim upgrade yaparken. Şimdi açılmıyor alet. Açılışta önce Smartmedia sonra da Dark yazısı geliyor ve sonra tekrar iki logo geliyor ve bu böyle devam ediyor.

İhracatçı firma da iflas bayrağını çekmiş. Nasıl düzeltirim ben!

ürünü aldığınız yere götürürseniz onlar servise verir...vatan bilgisayar dan aldıysanız oraya götürün bence...kont battıysa da onlar gerekeni yaparlar...biraz da araştırmayla cihaz yeniden kurulabilir aslında..bakmak lazım

Bayrampaşa Forum İstanbul'daki Satürn'den almıştım ama inşallah fatura ile garanti belgesini bulabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: roche

ARKADAŞLAR BEN DENEDİM OLDU

ALINTIDIR:Salih

Selam arkadaşlar,
    DMM VEYA SMARTMEDİA üzerinden Windows 7 PC'nizdeki dosyalara doğrudan ulaşabilmeniz için gerekli olan ayarlar aşağıdaki gibidir.

1. Başlat'a basıp arama kutusuna "gpedit.msc" yazın.
    2. Açılan pencerede Bilgisayar Yapılandırması/Windows Ayarları/Güvenlik Ayarları/Yerel İlkeler/Güvenlik Seçenekleri yolunu izleyin
    3. Sağ taraftaki listede aşağıdaki ilkeleri etkinleştirin
    Ağ erişimi: Adsız SID/Name çevirisine izin ver
    Ağ erişimi: Anonim kullanıcılara Everyone izinleri uygulansın

Ayrıca lütfen aşağıdaki ilkeleri devredışı bırakın
    Ağ erişimi: Adlandırılmış kanallar ve Paylaşım'lara anonim erişimi kısıtla
    Ağ erişimi: SAM hesaplarının anonim numaralandırmasına izin verme
    Ağ erişimi: SAM hesaplarının ve paylaşımlarının anonim numaralandırılmasına izin verme

Aşağıdaki ilkeyi de değiştirin:

Ağ güvenliği: LAN Manager kimlik doğrulama düzeyi
    Burada karşınıza çıkan listede "LM ve NTLM gönder - anlaşma olduysa NTLMv2 oturumu güvenliğini kullan" seçeneğini seçin.

Bu aşamadan sonra yapmanız gereken tek şey DMM ile paylaşmak istediğiniz klasörün üzerine sağ tuş tıklayarak gelişmiş paylaşım ayarlarından klasörü "herkesin" paylaşımına açmak. Son olarak hem DMM'yi ve hem de PC'yi yeniden başlatın. Tebrikler artık DMM'de ağ üzerinden Windows 7 bilgisayarına hiçbir engel olmadan girebiliyorsunuz!

Hocam nerde oturuyon söyle gelip öpecem seni Oh be hele şükür ağdan dosyalarımı görebildim. Bu cihazla gelen bir program olsaydı da bu ayarları keşke kendi yapsaydı.. Kimse bu ayarlara ihtiyaç duymamış sanırım. Belki Windows Security programı kapatmıştır. Kimsenin güvenlikten haberi yok tabi boş boş konuşuyorlar "gerizekalı olmayanlar dosya paylaşabilir" filan diye... Sonra uğraşsınlar trojanlarla.. Bu ayarları ancak sistem adminleri bilir, şimdiye kadar hiç policylerle işim olmamıştır. USB'e kopyalamayla taşımayla işim bitti nihayet

1080p filmler 150mbps router'ımda ethernet ile sorunsuz çalışıyor. Geldik işin heyecanlı kısmına, wifiyi denemeye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XAER0 -- 11 Şubat 2012; 23:56:21 >

• Merhaba arkadaslar,

1 senedir Dark Mini Mania ile Lcd Tv'de HDMI baglantisi ile full hd film seyrediyorduk. Gecen hafta arkadastan Xbox odunc aldim. Mini Mania'nın HDMI ucunu Xbox' a bagladim, oynadim.

Simdi tekrar HDMI'i Mini Mania'ya bagladigimda "No Signal" diyor. 3 renkli kablo ile tv'ye bagladigimda ise kalitesiz goruntuyle de olsa goruntu geliyor.

HDMI girisi mi bozuldu aletin acaba? Basina gelen var mi?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.