Şimdi Ara

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
73.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakohako

Merhaba arkadaslar,

1 senedir Dark Mini Mania ile Lcd Tv'de HDMI baglantisi ile full hd film seyrediyorduk. Gecen hafta arkadastan Xbox odunc aldim. Mini Mania'nın HDMI ucunu Xbox' a bagladim, oynadim.

Simdi tekrar HDMI'i Mini Mania'ya bagladigimda "No Signal" diyor. 3 renkli kablo ile tv'ye bagladigimda ise kalitesiz goruntuyle de olsa goruntu geliyor.

HDMI girisi mi bozuldu aletin acaba? Basina gelen var mi?

Dark'ı XBox'a baglamisim TV'ye diye yanlislikla, ondan yanmis Dark'in HDMI'si.
  • hayırlı olsun iyi günlerde kullan elinde paralansin insallah
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce smartmedia hd vision aldım kullanıyorum sürekli film seyrediyorum bu güne kadar hiç bir filmde altyazıda sorun yaşamadım sadece ilk açılışta biraz ses geliyor sonra düzeliyor ilk aldığımda bu ses yokru ısınma proplemi yaşamadım
    ağ bağlantısı kurmadım torrent indirmedim bunlarla alakalı bir sorunum yok wireles bağlantısı iyi yalnız ilk aldığımda youtuba giriliyordu sonradan girmaz oldu dün biraz araştırdım burada bir arkadaş noontec yazılımından bahsediyordu dün akşam yazılımı yükledim ama yine youtuba girmiyor arama yapıyor ama videoları açmıyor bu konuda bilgi verebilecek arkadaş varmı ?
    şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: asiyakamoz

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 6 ay önce smartmedia hd vision aldım kullanıyorum sürekli film seyrediyorum bu güne kadar hiç bir filmde altyazıda sorun yaşamadım sadece ilk açılışta biraz ses geliyor sonra düzeliyor ilk aldığımda bu ses yokru ısınma proplemi yaşamadım
    ağ bağlantısı kurmadım torrent indirmedim bunlarla alakalı bir sorunum yok wireles bağlantısı iyi yalnız ilk aldığımda youtuba giriliyordu sonradan girmaz oldu dün biraz araştırdım burada bir arkadaş noontec yazılımından bahsediyordu dün akşam yazılımı yükledim ama yine youtuba girmiyor arama yapıyor ama videoları açmıyor bu konuda bilgi verebilecek arkadaş varmı ?
    şimdiden teşekkür ederim

Geçtiğimiz 2 hafta öncesine kadar noontech teki yazılım ile youtube dan video izleyebiliyordum ancak son iki haftadır youtube izlenmiyor .Fabrika ayarlarına getirdim ,yazılımı tekrar yükledim ,taklalar attım etrafımda iki kere dönüp 3 kere zıpladım ama nafile ...

Bu nedenle yoruldum uğraşmaktan ve dark android box almaya karar verdim .sanırım yarın elime geçecek.TV yi mini pC haline getirmek en iyisi .

Cihaz gelsin beğeneceğimi umuyorum ,bu durumda elimdeki Smar media HD vision u çok uygun fiyata elimden çıkarırım.

• SMART MEDİA NONTEC Media oynatıcılarına yeni yazılım yok beklemedeyiz.Benim umudumda yok.
  • mevcut haliyle idare edecez galiba. benimde yeni yazılımdan pek ümidim yok.
  • s a arkadaşlar bende noontec a6 var cihaza ezcool yazılım attım kabul etti smart yazılımını atan varmı ezcool yazılımı hoşma gitmedi dark mini mania yazılımı olurmu acaba deneyen varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_2133 -- 5 Haziran 2012; 22:59:30 >
  • youtub için yazılım aramayınız şu anda youtubu birçok medi player açmıyor.
  • noontec ve dark yeni yazılımlar geldi ama darktan indirdiğim youtube açmadı noontec ten de yazlımı indiremedim 29/06/2012 yazlımı indirebilen olursa paylaşı versin arkadaşlar
  • yazılımlar güncellenmiştir ben smartmedia media playerimi güncelledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YILDIZAVCISI

yazılımlar güncellenmiştir ben smartmedia media playerimi güncelledim.

Bağlantı konumunu da verelim herkes faydalansın.

http://www.noontec.com/update/other%20products/V3.0816.13_A6_Noontec.zip
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

quote:

Orijinalden alıntı: YILDIZAVCISI

yazılımlar güncellenmiştir ben smartmedia media playerimi güncelledim.

Bağlantı konumunu da verelim herkes faydalansın.

http://www.noontec.com/update/other%20products/V3.0816.13_A6_Noontec.zip

Bu yazılımı yükledim ama youtube açmaya çalıştığımda "medya formatı uygun değil" diye uyarı alıyorum.

• Dark Media Mania ile ilgili Youtube problemi nedeniyle aşağıdaki mail'i atmıştım ve yine aşağıdaki cevabı almıştım. Ama şimdi anlıyorumki olay genel. Ama keşke daha düzgün bilgi verselerdi.

Merhaba
    İlgili yazılımı aşağıdaki linkten indirerek tekrar yükleyerek deneme yapınız. 1073_Ver3.83_HDD yazılımından sonra youtube bağlanamama sorunuyla ilgili tespit ettiğimiz veya bize iletilmiş herhangi bir şikayet yoktur.

http://www.akortek.com/dark-destek

----------------------
    Not : Selam,

Dark MediaMania (DKMPMANIA) kullanıyorum ve son güncellemeyide (1073_Ver3.83_HDD) yapmıştım.

Ama bir süredir yine YouTube 'da video açamama problemi var. Bu cihaz için bir güncelleme yayınlayacakmısınız?

• smart media da şuan youtube izleyebilen var mı?
  • Selamlar arkadaşlar. Ben de bu alet var. (Dark Mini Mania) Noontec'in firmware'i yüklü içine. En son sanırım 1 sene kadar önce yüklemiştim. Youtube calısıyor ama kendi youtube account'uma giremiyorum. Var mı daha gelişmiş bir firmware bu alet için?..
  • ewet arkadaşlar bendede bu dark mini mania dan var 1 yıldır fansesli diye kullanmıyordum şimdide açtım youtube de sürek wideo format desteklemiyor diyor bütün yazılımları deniyorum açılan yazılım olursa YAZARIM
  • Noontech a6 ya Dark Mini Mania (DKMPMINI) 3.83 versiyonu yükledim. Bazı mkv lerde play modunda 4x le ileri alır gibi oynatıyordu , düzelmiş. Bazı mkv leri takılarak oynatıyordu o da düzelmiş.
  • Smartmedia Hd Vision ilk firmware'i elinde olan var mı acaba? Yeni çıkan noontech, smartmedia hd vision firmwarelerini yükledikten sonra filmlerde ses var görüntü yok durumları başladı. Makinayı açıp hemen bir film açarsam sıkıntı yok, 2-3dk bekleyip açınca ya da bir jpeg açtıktan sonra mkv film açmaya kalktığımda ses var görüntü gidiyor... Mecburen makinayı yeniden başlatıp açmak zorunda kalıyorum filmi. Bu sorunu benden başka yaşayan olmadı mı acaba?
  • Bende de dark mini mania var 1 yıla yakındır youtube dan video izlemek istediğimde "can not play this media" hatası çıkyor ve hiçbir video izleyemiyorum youtubedan bunun bir çaresi varmı?
  • nontec 20105141117307445.zip güncellemesi elinde olan var mı hdvision a yüklücem v3 verisyonu yükledim ama burda youtube falan yok ne yapmam lazım 20105141117307445.zip
    güncellemeyide bulamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.