Şimdi Ara

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
73.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaş benimm bi sorum olucak smartvision hd cihazda mkv formatında video açtığım zaman görüntü alamıyorum sadece ses geliyor böyle bişey ile karşılaşan varmı acaba ilk önce 82 ekran tüplü televizyona bağladım görüntü gelmeyince hdmı bağlanınca gösterebilecğini düşündüm lcd cihazıma bağladığımda yine aynı sorun ile karşılaştım şöyle bişeyde var mkv formatındaki filmin boyutu 14 gb civarında bu nedeni olabilirmi? teşekkürler şimdiden
  • yazılım atarak mkv açma sorunu çözüldü
  • arkadaşlarhttp://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?q=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_refview%3dsearch%26fh_refpath%3dfacet_4%26fh_reffacet%3dbrand%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dhd%255cu0020media%255cu0020player%252fbrand%253d%257bphilips%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f

linkindeki philips le smartmedia arasında kaldım aslında torrent i bilgisayardan indiriyorum ama bu aletin sıcaklık sorununu duyunca saatler boyunca açık bırakamam şüphesi uyandı .çok ısınıyorsa nasıl saatler boyu torrent ten veri indirebilirim . bir de torrent için toshiba marka hdd yi bağlamam gerekir yani ikiside saatler boyu açık olacak yada ekstradan bir 16 gb lık flash disk alıp ona bağlayıp teker teker film indiricem . notebook u devamlı açıp torrent indirmek zor geliyor , aklıma tek takılan hdd , oda media player gibi sürekli açık olacak ve 2.5 inch yani soğutucusu da yok .

sizce eski bir ürün olan smartmedia yı mı yoksa philips in bu ürününü mü almalıyım . philips i de baya övüyorlar , bir not daha evet alet teknosa da 150 tl yani philips i siteden sipariş verip üstüne bir de hdmi kablo almayla aynı fiyata geliyor . ben smartmedia yı ilk gördüğümde saygın ve yeri belli bir firma sanmıştım fakat sitesi bile çalışmıyor . bu kadar kötü bir firma mı bu .

• quote:

Orijinalden alıntı: estimates29

arkadaşlarhttp://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?q=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_refview%3dsearch%26fh_refpath%3dfacet_4%26fh_reffacet%3dbrand%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dhd%255cu0020media%255cu0020player%252fbrand%253d%257bphilips%257d%26fh_eds%3d%25c3%259f

linkindeki philips le smartmedia arasında kaldım aslında torrent i bilgisayardan indiriyorum ama bu aletin sıcaklık sorununu duyunca saatler boyunca açık bırakamam şüphesi uyandı .çok ısınıyorsa nasıl saatler boyu torrent ten veri indirebilirim . bir de torrent için toshiba marka hdd yi bağlamam gerekir yani ikiside saatler boyu açık olacak yada ekstradan bir 16 gb lık flash disk alıp ona bağlayıp teker teker film indiricem . notebook u devamlı açıp torrent indirmek zor geliyor , aklıma tek takılan hdd , oda media player gibi sürekli açık olacak ve 2.5 inch yani soğutucusu da yok .

sizce eski bir ürün olan smartmedia yı mı yoksa philips in bu ürününü mü almalıyım . philips i de baya övüyorlar , bir not daha evet alet teknosa da 150 tl yani philips i siteden sipariş verip üstüne bir de hdmi kablo almayla aynı fiyata geliyor . ben smartmedia yı ilk gördüğümde saygın ve yeri belli bir firma sanmıştım fakat sitesi bile çalışmıyor . bu kadar kötü bir firma mı bu .

kardeş ben yaklaşık 1 yıldır smart medya yı kullanıyorum vaktiyle bende çok kafa yormuştum.

özetle smartmedya da kablosuz kullanma imkanı var diğer cihazda yok galiba bu çok önemli.

cihazda fan olduğundan aşırı ısınma diye bişey yok ilk serilerde fan yoktu galiba benim cihazda var. şimdikilerdede fan vardır büyük ihtimalle.

destek hizmetine gelince kendi sitesi bi acayip bende anlamadım. amma asıl destek kont bilişim sitesinde her türlü destek var. yazılım vs.

torrent olayına gelince, ben pc ile indirme yaptığımdan hiç uğraşmadım. sadece o konuda pek bilgim yok.

• philips alıcam karar verdim smartmedia ya toshiba hdd yi bağlayıp saatlerce torrent te açık bırakamam artık notebook tan yükliycez naapalım . mantıklı gelmiyor zati hadi hd player i aç saatlerce çalıştır tamam ama external hdd i saatlerce çalıştırmak iyi değil .
  • konu daha önceden verildimi bilmiyorum ama sadece youtube de video izleme sorunum vardı o sorun da hallolmuş oldu noontech marka cihazın yazılımını sitesinden indirip yazılım güncellemesi yaptığımda sorunum halloldu denemek isteyen arkadaşlar link :http://noontec.com/Files/ProductPics/A6-A6S-A6POWER-V3.0816.11_NOHD-NOONTEC.zip
  • merhaba arkadaşlar;

Bende smartmedia hd vision var. Gayet memnunum. BT samba ile torrent indirirken tek dosya olan torrentleri sorunsuz yüklüyorum (diziler vb.) fakat içinde 5-10 dosya olan torrentlerde (music cdsi, mp3 dosyaları, film dosyaları vb.) %99'a gelip takılıyor. %100 tamamlanamıyor. Bıraksam bütün gün %99 yazıp indirmeye devam ediyor. sorunu yaşamış ve özellikle çözmüş arkadaşlar varsa bilgi alabilirmiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampanya -- 9 Kasım 2011; 13:52:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omur65

konu daha önceden verildimi bilmiyorum ama sadece youtube de video izleme sorunum vardı o sorun da hallolmuş oldu noontech marka cihazın yazılımını sitesinden indirip yazılım güncellemesi yaptığımda sorunum halloldu denemek isteyen arkadaşlar link :http://noontec.com/Files/ProductPics/A6-A6S-A6POWER-V3.0816.11_NOHD-NOONTEC.zip

4 yıldır hiç bi sorun yaşamadığım alet SENİN SAYENDE kitlendi kaldı ..Tek sıkıntım youtube izleme ile ilgili idi .ha dedik bunu çözen biri varmış .Dediğin yazılımı Smart media ya güncelleyelim dedik.Şimdi ekranda koca bir siyah pano ,ortasında beyaz bir samart media yazısı .öylece bakışıyoruz 1 saat geçti tık yok..

Bunun bir reset yada başa döndürme olayı varmı bilen varsa söylerse sevinirim.Hocam menüden girin şurdan yapın falan diye başlamayın lütfen bayramın son günü ......
    Hasbinallah..

Ekran siyah ve sadece yazı var menü mönü hödü yok .gitti..

yarım yamalak bilgisi olanın peşine düşen bende hata var aslında ama neyse ..

Çözüm arkadaşlar bilen biri var ise sevinirim ..

• kardeş bende ilk başta kaldım senin gibi,,,

sonra aletin elektrik bağını kes bekle 20 saniye tak dene ben öyle yaptım düzeldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

kardeş bende ilk başta kaldım senin gibi,,,

sonra aletin elektrik bağını kes bekle 20 saniye tak dene ben öyle yaptım düzeldi..

sertac denedim o da kar etmiyor hala bakışıyoruz birbirimize..

O değl de benim oğlan yarın tuturacak çizgifilimlerim diye .hapı yuttuk :(
  • Birkaç dakika tüm bağlantıyı kesip deneyeceğim .Harddiskteki güncelleme dosyasını da kaldıracağım bakalım ne olacak .
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURKER75

quote:

konu daha önceden verildimi bilmiyorum ama sadece youtube de video izleme sorunum vardı o sorun da hallolmuş oldu noontech marka cihazın yazılımını sitesinden indirip yazılım güncellemesi yaptığımda sorunum halloldu denemek isteyen arkadaşlar link :http://noontec.com/Files/ProductPics/A6-A6S-A6POWER-V3.0816.11_NOHD-NOONTEC.zip

4 yıldır hiç bi sorun yaşamadığım alet SENİN SAYENDE kitlendi kaldı ..Tek sıkıntım youtube izleme ile ilgili idi .ha dedik bunu çözen biri varmış .Dediğin yazılımı Smart media ya güncelleyelim dedik.Şimdi ekranda koca bir siyah pano ,ortasında beyaz bir samart media yazısı .öylece bakışıyoruz 1 saat geçti tık yok..

Bunun bir reset yada başa döndürme olayı varmı bilen varsa söylerse sevinirim.Hocam menüden girin şurdan yapın falan diye başlamayın lütfen bayramın son günü ......
    Hasbinallah..

bende ilk başta sorun olabilir diye düşündüm ama yazılımı kurdum ve bi sorun çıkmadı youtube dan video da izlediğimi görünce sitede paylaşmak istedim sadece

• altyazının çok net olmaması, ton yakınlığı olan sahnelerde zor okunması sorununa nasıl çözüm bulabiliriz?
  • quote:

quote:

quote:

Hasbinallah..

bende ilk başta sorun olabilir diye düşündüm ama yazılımı kurdum ve bi sorun çıkmadı youtube dan video da izlediğimi görünce sitede paylaşmak istedim sadece

Hayır doğru söylemişsiniz .Hata benim .dosyayı harddiskten yükleyip güncellemeye kalktım.Alet kilitlendi.

5 dakika kadar güç bağlantısını kesip tekrar deneyince düzeldi.yazılımı da flash disk ile yükledim çalışıyor ..

Nihayet youtube izleyebiliyorum.

Hatta internet kısmı gelişmiş.Çoğu çince de olsa bir sürü online film izleme imkanı da oldu .Nasıl yapılıyor bilmiyorum ama film istelerinden film bulup indirilebiliyor sanırım (henüz başaramadım)

İnternet TV var oradan, görüntü kalitesi düşük te olsa yerli yabancı kanallar izlenebiliyor.
    Youtube haricinde çin youtubu olarak bilinen bir site var oradanda videolar izlenebiliyor.

omur65 teşekkür ederim paylaşım için ..
    Güncelleme yaparken boş bir flash disk ile yapın öbür türlü alet bazan sorun çıkarabiliyor

• cihazın ısınma sorunu ile ilgili olarak cihazda ekran kartlarında kullanılan ufak fanlardan da ufak bi fan bulunmakta ve dönsemmi dönmesem mi arasında kalan bi fan torrent dosya indirip cihazı sürekli açık bırakan arkadaşlar için bilgisayarcılardan alınacak ekran kartı fan ve soğutucu bloklarını kullanarak cihazda güzel bi soğutma yapabilirler.yapmayı düşünen arkadaşlar var ise fikir olması açısından resimlerini çekip koyabilirim ..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hasbinallah..

Hayır doğru söylemişsiniz .Hata benim .dosyayı harddiskten yükleyip güncellemeye kalktım.Alet kilitlendi.

5 dakika kadar güç bağlantısını kesip tekrar deneyince düzeldi.yazılımı da flash disk ile yükledim çalışıyor ..

Nihayet youtube izleyebiliyorum.

Hatta internet kısmı gelişmiş.Çoğu çince de olsa bir sürü online film izleme imkanı da oldu .Nasıl yapılıyor bilmiyorum ama film istelerinden film bulup indirilebiliyor sanırım (henüz başaramadım)

İnternet TV var oradan, görüntü kalitesi düşük te olsa yerli yabancı kanallar izlenebiliyor.
    Youtube haricinde çin youtubu olarak bilinen bir site var oradanda videolar izlenebiliyor.

omur65 teşekkür ederim paylaşım için ..
    Güncelleme yaparken boş bir flash disk ile yapın öbür türlü alet bazan sorun çıkarabiliyor

rica ederim sorununuz çözülmesine çok sevindim

• quote:

cihazın ısınma sorunu ile ilgili olarak cihazda ekran kartlarında kullanılan ufak fanlardan da ufak bi fan bulunmakta ve dönsemmi dönmesem mi arasında kalan bi fan torrent dosya indirip cihazı sürekli açık bırakan arkadaşlar için bilgisayarcılardan alınacak ekran kartı fan ve soğutucu bloklarını kullanarak cihazda güzel bi soğutma yapabilirler.yapmayı düşünen arkadaşlar var ise fikir olması açısından resimlerini çekip koyabilirim ..

Hocam bir iki fotograf ekleyebilirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampanya -- 12 Kasım 2011; 11:50:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kampanya

quote:

cihazın ısınma sorunu ile ilgili olarak cihazda ekran kartlarında kullanılan ufak fanlardan da ufak bi fan bulunmakta ve dönsemmi dönmesem mi arasında kalan bi fan torrent dosya indirip cihazı sürekli açık bırakan arkadaşlar için bilgisayarcılardan alınacak ekran kartı fan ve soğutucu bloklarını kullanarak cihazda güzel bi soğutma yapabilirler.yapmayı düşünen arkadaşlar var ise fikir olması açısından resimlerini çekip koyabilirim ..

Hocam bir iki fotograf ekleyebilirmisin?

metal bloğu cipset üstüne tam temas etmesi için çok az işlemci pastası sürmek gerekiyor ,ben arka kısımada fan koydum normalde arka kısımda bi parça ile cipset sıcaklığı arka kapağın metal kısımına aktarılmasını sağlamışlar.arka kısıma taktığım fan arkakapağın kapanmasını engellediği için
    fanın boyutu kadar kestirmek zorunda kaldım
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• merhaba arkadaşlar smartmedia'ya dark'ın hangi firmware'ini yükleyebiliyoruz eğer dark firmware'i oluyorsa dark'ın desteği daha iyi gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozmo44

merhaba arkadaşlar smartmedia'ya dark'ın hangi firmware'ini yükleyebiliyoruz eğer dark firmware'i oluyorsa dark'ın desteği daha iyi gibi görünüyor.

Hocam ben noontec yazilimini yukledim gayetde iyi oldu tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.