Şimdi Ara

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
73.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar benim sorunum bircok denemeden sonra yakalandi ve hallettim buradan paylasmak istedim.denemem beni pc ile ilgili soruna yoneltti ve ram lerden meydana gelen bir sorun olduguni yakaldim. Hic sorun olmayan pc mde ag ile ilgili ram problemini yakalamis oldum, paylasmal istedim herkese saygilar
  • bende bugun marmara forumda saturn'e ugradım smart hd vision aldım (aslında aklımda bu cihaz yoktu ama ).kampanya yapmışlar 169 tl ye satıyorlar.ilgilenen arkadasların bilgisine ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nitrocen -- 8 Temmuz 2011; 22:07:03 >
  • MM ta 99 Tl ye arkadaşa aldık.. bende kalsın güncelleme yapayım dedim.. Dosyayı indirdik USB belleğe img yi kopyaladık.. Firmware güncelleye gelip OK basınca hiçbir şey olmuyor.. Nedenini bulamadım
  • Arkadaşlar Smartmedia HDVİSİON var bende de şu anana kadar sorunuz çalışıyorsu fakat son bir kaç seferdir indirdiğim MKV lerden bazılarını sadece sesini oynatıyor görüntüsü yok neden olabilir? bilen var ise lütfen yardımcı olsun.
  • Teşekkürler.
  • son güncelleme ile torrent indiriyor mu ?
  • Arkadaşlar cahilliğimi affedin ama birşey sormam gerekiyor..Bu aletlerdeki DTS çözme özelliği aletin kendisinde otomatik olarak varmı yoksa amfi tarzı başka bir sisteme bağlayarak mı çözüyor...teşekkürler şimdiden..
  • merhaba.
    arkadaşlar dün bende Smartmedia HDVİSİON aldım. kablosuz bağlantıyı bir türlü yapamadım.yerel ağ sorunsuz çalışıyor. kutunun içinden çıkan usb adaptörle deniyorum. ssıd bulunamadı diyor. adaptörü leptopta deniyorum çalışıyor.
    bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler.
    bu arada smartmedia.com.tr de açıyor ama ordan herhangi sayfalara ulaşılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loye -- 17 Ağustos 2011; 1:20:14 >
  • arkadaşlar sorunu hallettim. sorun adaptörden kaynaklanıyormuş, ayaklarının birinde temassızlık varmış.
  • arkadaşlar bende smartmedia hd vision aldım, başlangıç için üründen memnunun beklentilerimi karşıladı, ancak altyazıyla ilgili sorun yaşıyorum, alt yazı filmle aynı isimde olmazsa görünmüyor, çözümü varmıdır bilen bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim, bide smartmedia nın resmi sitesi açıldıktan sonra kullanılmıyo biz aldık ürünü dükyanı kapatıp gitti mi adamlar nedir
  • Evet bende ürünü dün aldım.Sitesine girip versiyon güncellemek istiyorum fakat sitesinde şu anda sadece arkaplana uygulanmış bir resim var.Ürünün yabancı sitesindeki linki bulamadım çalışmıyor arkadaşın gönderdiği link.Fakat bir tane buldum ama emin deilim.Oda 24 ağustosta çıkmış.Onu yüklemeke geldi iiçimden ama hem emin olamadım hemde garanti gider galiba.Peki onu yükleyince eski bir verdiyona yada smart media sitesi açılınca ordaki versiyona dönebiliyor muyuz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: afavar

Evet bende ürünü dün aldım.Sitesine girip versiyon güncellemek istiyorum fakat sitesinde şu anda sadece arkaplana uygulanmış bir resim var.Ürünün yabancı sitesindeki linki bulamadım çalışmıyor arkadaşın gönderdiği link.Fakat bir tane buldum ama emin deilim.Oda 24 ağustosta çıkmış.Onu yüklemeke geldi iiçimden ama hem emin olamadım hemde garanti gider galiba.Peki onu yükleyince eski bir verdiyona yada smart media sitesi açılınca ordaki versiyona dönebiliyor muyuz??

dostum ben güncellemeyi ithalatçı firmanın sitesinden indirdiğim fwyle yaptım gayet güzel oldu, hala güncelleme yapamadıysan buradan yapabilirsin;http://www.kont.com.tr/tr/guncelsuruculer.asp

• Sitesi çalışmıyor, firma battı mı?
  • Smartmedia battı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgozpinar

Smartmedia battı mı?

Ne alaka dostum web sitelerinde problem vardir belki neden batsinki :/
  • Web sitesi 2 aydır böyle. Hiçbir destek alamıyoruz. Aldığıma bin pişmanım.
  • quote:

Web sitesi 2 aydır böyle. Hiçbir destek alamıyoruz. Aldığıma bin pişmanım.

Hadi ya, vallaha hic dikkat etmedim bakmadım dostum :/ yani ben hicbir guncelleme yapmadan kullanıyorum aylardır cihazdan cok memnunum. Ha tabi guncelleme ne gibi avantajlar getirir orasınıda bilmiyorum o yuzden acıkcası guncelleme geregini hic duymadım :/

telefonla aradınmı peki hic?
  • quote:

Kont bilişim sayfasında ürünle ilgili bilgiler var baktınızmı gerçi ordan indirdiğim güncellemeyi cihaz görmedi ama yinede bilginiz olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

quote:

Kont bilişim sayfasında ürünle ilgili bilgiler var baktınızmı gerçi ordan indirdiğim güncellemeyi cihaz görmedi ama yinede bilginiz olsun..

arkadaşlar indirdiğiniz dosyanın adını "install" olarak değiştirin cihaz görüyo o zaman
  • night6134 ,

teşekkürler aynen uyguladım oldu..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.