Şimdi Ara

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
73.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar Dark Mini Mania rev2 236 tl (kablosuz bağlantı aparatı dahil) ----- Smartmedia HD VISION (kablosuz bağlantı aparatı dahil) 187 tl hangisini almalıyım. fiyat farkından dolayı Smartmedia cazip geliyor ama kararsızım. form da herkez farklı düşüncelerde
  • Hepsi aynı ürün olduğu için firma desteği, belirleyici etken oluyor. İlki satan firma, ikincisi ise ithalatçı firma. Satıcı olarak hepsiburada dan alma, servislik olunca 1 ay beklersin. İthalatçı firma için de dark fena değil. Kendi satış sitesi de var. En azından ithal ettiği diğer ürünler de gözönüne alındığında büyük firma imajı var(diğerlerine oranla). İçinden fanı müşterinin sökmesine izin veriyor ve garantiyi de bozmuyor. Bu anlamda benim için iyi oldu. Ezcool fanı sökmeye izin vermemişti. Zaten yazılım olarak hepsi aynı. Hangisi çıkarırsa diğerleri de faydalanıyor. Karar senin arkadaşım.
  • Bende bu ürünler arasında gittim geldim kaç gündür ama dün gözüm birden karardı Dark media mania 2 'yi aldım ancak forumda konusunu bulamadım artık kendi kendime cihazı çözeceğim yarın gelirse tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayvalıkonur

arkadaşlar Dark Mini Mania rev2 236 tl (kablosuz bağlantı aparatı dahil) ----- Smartmedia HD VISION (kablosuz bağlantı aparatı dahil) 187 tl hangisini almalıyım. fiyat farkından dolayı Smartmedia cazip geliyor ama kararsızım. form da herkez farklı düşüncelerde

aynı kararsızlığı yaşadım sonunda fiyat uygun diye smartmedya yı tercih ettim pişman değilim 199 tl saturnden almıştım 5 ay kadar evvel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mevsimbahar
    Bende bu ürünler arasında gittim geldim kaç gündür ama dün gözüm birden karardı Dark media mania 2 'yi aldım ancak forumda konusunu bulamadım artık kendi kendime cihazı çözeceğim yarın gelirse tabi.

Bu cihazlar çok karışık değil. Yarım saatte çözersin. Takıldığın bir şey olursa yaz hocam, yardımcı olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

quote:

Orijinalden alıntı: mevsimbahar
    Bende bu ürünler arasında gittim geldim kaç gündür ama dün gözüm birden karardı Dark media mania 2 'yi aldım ancak forumda konusunu bulamadım artık kendi kendime cihazı çözeceğim yarın gelirse tabi.

Bu cihazlar çok karışık değil. Yarım saatte çözersin. Takıldığın bir şey olursa yaz hocam, yardımcı olurum.

Çok sağolun, bugün gelecek kargo akşam eve gider gitmez deneyeceğim cihazı takıldığım yer olursa sorarım tekrar çok teşekkür ederim.
  • quote:

Hepsi aynı ürün olduğu için firma desteği, belirleyici etken oluyor. İlki satan firma, ikincisi ise ithalatçı firma. Satıcı olarak hepsiburada dan alma, servislik olunca 1 ay beklersin. İthalatçı firma için de dark fena değil. Kendi satış sitesi de var. En azından ithal ettiği diğer ürünler de gözönüne alındığında büyük firma imajı var(diğerlerine oranla). İçinden fanı müşterinin sökmesine izin veriyor ve garantiyi de bozmuyor. Bu anlamda benim için iyi oldu. Ezcool fanı sökmeye izin vermemişti. Zaten yazılım olarak hepsi aynı. Hangisi çıkarırsa diğerleri de faydalanıyor. Karar senin arkadaşım.

Smartmedia HD Vision'a Dark Mini Mania firmware'ini kurarsak garantiden çıkar mı?
    Bu yazılımlardan en iyisi hangisi? Smartmedia yazılımı bazı 1080p filmleri ve DTS sesleri çözememeye başladı, pişman olmaya başladım.

• Hepsi aynı cihazı ve aynı yazılımla çalışıyor. Sadece menü ekranlarındaki logolar farklı. Talimatlara uyarak kurarsan ve hatta kesintisiz güç kaynağına bağlayarak yaparsan bir sorun çıkmaz. Garanti için birşey diyemem. Ben birkaç gündür ezcool yazılımı kullanıyorum ve çok memnunum. Dark da akabinde yayınladı ama gerek duymadım.
  • quote:

Hepsi aynı cihazı ve aynı yazılımla çalışıyor. Sadece menü ekranlarındaki logolar farklı. Talimatlara uyarak kurarsan ve hatta kesintisiz güç kaynağına bağlayarak yaparsan bir sorun çıkmaz. Garanti için birşey diyemem. Ben birkaç gündür ezcool yazılımı kullanıyorum ve çok memnunum. Dark da akabinde yayınladı ama gerek duymadım.

ezcool yazılımını smart medyaya mı uyguladınız. öyleyse size göre fark nedir örneğin ben noontec kurdum geri kaldırdım fark yok diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertac-73

quote:

Hepsi aynı cihaz ve aynı yazılımla çalışıyor. Sadece menü ekranlarındaki logolar farklı. Talimatlara uyarak kurarsan ve hatta kesintisiz güç kaynağına bağlayarak yaparsan bir sorun çıkmaz. Garanti için birşey diyemem. Ben birkaç gündür ezcool yazılımı kullanıyorum ve çok memnunum. Dark da akabinde yayınladı ama gerek duymadım.

ezcool yazılımını smart medyaya mı uyguladınız. öyleyse size göre fark nedir örneğin ben noontec kurdum geri kaldırdım fark yok diye..

Cihazlar arasında dış kasaları haricinde hiçbir fark yok. Dark, ezcool, smartmedia veya noontec yazılımı farketmez. Logosunu beğendiğinizi kurun gitsin.

• hayır ben anlatamadım galiba.. ezcool yazılımının diğer yazılımdan farkı varmı diye sordum. yada menüde fark varmı diye merak ettim..
  • Son sürüm ezcool dan başka birşey yüklemediğim için bilmiyorum.
  • merhaba arkadaşlar.
    hafta sonu smart hd vision aldım.eve gelip ağdan pc deki filmleri izlemeye
    çalıştım öncelikle
    wifi olarak gerçektende iyi sonuç almak nerdeyse imkanız.
    ama daha önemlisi şöyle bir sorun oldu ve birtürlü sebep bulamadım.sorun şu
    ağ ayarlarını yapıp windows7 de filmi izleyemeye başlıyorum film açıyor ama
    rastgele bir anda özellikle aleti açıp kapatınca (ki bunu wifi ve kablolu danedim)
    pc de uyku modu oluşuyor.ekran gidiyor pc çalışıyor ama asla ulaşılmıyor.forumda okudum kendi sitesinden
    firmware yükledim olmadı.forumda okudum ama bununla ilgili birşey
    bulamadım ve aletten nefret etmeye başladım.
    ya ağda sorun yapıyor ya firmware de sıkıntı var yada alet bozuk.ama alet bozuk olsa sanırım
    hiç izleyemezdim yada youtube videolarını online servislerden ulaşamazdım.
    sizden ricam ağdan yada bu sorundan beni kurtaracak yardımlardır.
    Valla böyle giderse cihaz hakkında yazılanlarında yalan olduğunu düşüneceğim çünkü pkudum öyle aldım
    herkesten yardım beklemekteyim
    saygılar...

• Belki denemişsinizdir ama aklıma takıldı bağlandığınız pc siz film seyrederken uzun süre hareketsiz kalınca uyku moduna yada hazırda beklet moduna geçiyor olabilirmi acaba..
  • arkadaslar bende yeni smartmedia hd vision mplayer aldım ancak güncellemiyi nasıl yapacağız. Sitesinden 45 mb lık bir firmware update dosyası indirdim flasha attım sonra sistemden sistem güncellemesine girdim ok dedim ama hiç bişey olmuyor. yardımcı olurmsunuz.
  • arkadaslar bazı filmlerde ses geliyor görüntü yok nasıl çözeceğiz bir el atın lütfen ya... (smartmedia hd vision)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrhmymn

arkadaslar bende yeni smartmedia hd vision mplayer aldım ancak güncellemiyi nasıl yapacağız. Sitesinden 45 mb lık bir firmware update dosyası indirdim flasha attım sonra sistemden sistem güncellemesine girdim ok dedim ama hiç bişey olmuyor. yardımcı olurmsunuz.

Güncelleme dosyasını bir flaş diske veya harici hard diske kopyalayın ancak klasör içinde olmasın. Diskin kök dizinine atın. Sistem güncellemesi kısmına tamam deyin yükler.

quote:

arkadaslar bazı filmlerde ses geliyor görüntü yok nasıl çözeceğiz bir el atın lütfen ya... (smartmedia hd vision)

Son sürüm yazılımlardan birini yükleyin.
    Ezcool tıkla

• hocam firmware update ti yaptım dediğiniz gibi klasör içinde olduğu için yapamamışım. ezcool u da denedim ve daha önce oynatamadığım filmleri sorunsuz oynattı.. çok teşekkürler
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ibrhmymn

arkadaslar bende yeni smartmedia hd vision mplayer aldım ancak güncellemiyi nasıl yapacağız. Sitesinden 45 mb lık bir firmware update dosyası indirdim flasha attım sonra sistemden sistem güncellemesine girdim ok dedim ama hiç bişey olmuyor. yardımcı olurmsunuz.

Güncelleme dosyasını bir flaş diske veya harici hard diske kopyalayın ancak klasör içinde olmasın. Diskin kök dizinine atın. Sistem güncellemesi kısmına tamam deyin yükler.

quote:

arkadaslar bazı filmlerde ses geliyor görüntü yok nasıl çözeceğiz bir el atın lütfen ya... (smartmedia hd vision)

Son sürüm yazılımlardan birini yükleyin.
    Ezcool tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrhmymn -- 28 Mayıs 2011; 8:41:53 >

• Açılmayan filmlere MediaInfo uygulaması ile baktığınızda "Header Stripping" özelliği görüyorsanuz mkvmerge GUI uygulaması ile tracks kısmında videoyu seçip sekmelerden "Extra Options"'da compression için "None" seçeneğini seçip "Start Muxing" ile yeniden işlerseniz düzelebiliyor.
  • Merhabalar,

Western Digital HD TV Gen 2 kullanıcısıyım. belki biliyosunuzdur problemleri bol bir alet

size sorum bu cihazda özellikle yeni nesil MKV filmleri oynatmama veya mp4 formatların ses kayması gibi insanı çileden çıkaran özellikler varmıdır.

yoksa hemen sipariş verecem
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.