Bigisayarındaki wireless kartınada bağlı. N sınıfı wireless modemin ve bilgisayarın varsa o zaman seyredebilmen lazım.
125 mbps lik Airties RT211 modemle avi leri ve 420p mkv leri takılmadan seyredebiliyorum ağ üzerinden. 720p lerde ise takılma var. Ağ hızı ile alakalı önceki sayfalarda belirtmiştim.
merhabalar.yeni led tv aldım ve birde harici hdd var.full hd izleyebilmek için smart media vison alıcam kararımı verdim ama bir sorum olacak. 5+1 ses sistemimde optik ses kablosu girişi yok , smart media dan led tv ye optik ses kablosuyla bağlantı yapsam tv nin kulaklık cıkışıyla da 5+1 e kırmızı beyaz kablolardan baglasam ses kalitesi artar mı.anlatabildiysem ne mutlu bana.şimdiden teşekkürler.
kendi sorumu kendim cevaplamış olucam ama en azından araştıranlara bilgi olur.az önce kurdum smart vision u cok begendim bir çok formatta film açıyor takılma yok 1080p dahil tüm filmlerde... altyazı sorunu yok büyüt küçült kafana göre... dükkanımdaki modeme baglandım alt kattan, sorunsuz baglandı ama tam anlamıyla kullanamadım benim bilgisizligimden makineden değil.ayrıca optik çıkışta üst mesajda sordugum gibi kullanılmıyormuş ama led ile ikisine bagladım calışıyor :) ısınma var fakat cihazın performansını etkilemiyor tavsiye ederim.tabi 5 saattir kullanıyorum ilerleyen günler aksi bir şey olursa yine paylaşırım saygılar.
Linkte sol üstteki resim o ürüne ait değil. O, dahili hdd takılan modeli. Resmi yanlış koymuşlar. Torrent için alacaksan başına bela alırsın. Amaç sadece film izlemekse çok güzel.
SMARTMEDIA HD VISION Media Oynatıcı adlı ürün hemen hemen çoğu ses ve video formatlarını destekliyor ancak benim bu cihazı almamdaki en büyük sebep, kendi çektiğim videoları izleyebilme ihtiyacıydı. CASIO Exilim EX-Z75 adlı dijital fotoğraf makinemle çektiğim binlerce video var ancak hiçbirini izlerken ses alamıyorum. "Bilinmeyen Ses Formatı" yazıyor ve sadece görüntü veriyor.
CASIO, videoları AVI formatında kaydediyor. Smartmedia ile AVI formatında başka videoları sesli izleyebiliyorum ancak CASIO ile çektiğim AVI'leri sesli izleyemiyorum. CASIO'nun ürün bilgilerinde Video Kayıt Formatı "AVI", audio formatı "WAV (monaural)" yazıyor. Acaba sesleri WAW formatında kaydediyor ve SMARTMEDIA bu ses formatını desteklemiyor mu? Smartmedia'nın WAW ve WMV formatlı ses ve video dosyalarını oynatabilmesi için herhangi bir yazılım güncellemesi, codec eklentisi vb. mevcut mu? Ayrıca yapılacak olan güncelleme sadece menü ve arayüzlerde bir değişiklik mi sağlıyor, yoksa desteklenen formatlar açısından da herhangi bir yükseltme söz konusu oluyor mu?
Bir de cihazı güncellemek istiyorum ama cihazda mevcut olan yazılımın sürümünü nasıl öğrenebilirim? Belki mevcur yazılımla son güncelleme yazılımı aynıdır? Bunu öğrenmenin bir yolu var mı?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Görüntüyü tekrardan kodlamaya gerek duymadan kaydettiğin videolardan virtualdubmod yardımıyla sesleri ayırıp bir converter aracılığıyla mp3 veya ac3 e çevirdikten sonra tekrardan görüntülerle birleştirebilirsin... Bu işlem sonunda sadece sesler kodlanacak, görüntü olduğu gibi kalacaktır...
merhaba hd vision sahibiyim yeni sürümü yükledikden sonra cihaz iyice sabıttı sürekli kitleniyor acılırken 3-4 kere kapatıp acıorm ancak o zmn düzgün calısıyor menude kalıyor ne yapabilirim basına gelen varmı veya eski sürüme sahip olan varmı?
Hangi yazılımı yükledin.
Smartmedianın kendi sitesindeki yazılımı yüklediysen birde Noontec in sitesindeki yazılımı yükle.
sirf torrent amacli aldim bu cihazi. makina acik kalmasin gece gunduz diye. onda da torrent sorunlu cikti iyi mi. en son yazilimda pert. hay kahretsin. hep bastaki mesajlara baktim, soyle guzel alet boyle guzel alet megerse les gibiymis iyimi. bi kere bi daha realtek cipli makina mi, tovbe. bi de wd ilk cikardiginda almistim. realtek cipsetti o da. valla 2 yil once ki o makinay da yeni model bu smart media da, 2 si de ayni nane. goruntuler camur gibi. guya HD. pc den izlemek ne keyifliymis megere. daha dogrusu pc yi (laptop) tv ye baglayip izlemek. altyazilara bile alisamadim. clear type altyazidan sonra kenarlari lego gibi altyazi bile adamin gozune batiyor.. bari su torrent isi cozulse. neyse almak isteyen olursa satabilirim...
Özellikle torrent indirmek için kullanacağım. Bu ürünlerden hangisini öneriyorsunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: xiamen
Hangi yazılımı yükledin.
Smartmedianın kendi sitesindeki yazılımı yüklediysen birde Noontec in sitesindeki yazılımı yükle.
kendi sitesindeki yazılımı yukledim makinaya 10 kere reset atınca anca duzeliyor noontec deki 1003 ile başlayanlar için demiş bnm makine 1005 ile başlıyor sorun yaratır mı?
arkadaşlar uzun süredir bu cihazı kullanan deneyimli kişiler olarak tavsiye eder misiniz ? 2. el smartmedia ürünü buldum sizce ne kadar eder, almalı mıyım ? şimdiden teşekkürler, cevaplarınızı bekliyor olacağım...
quote:
Orijinalden alıntı: onur1301
Özellikle torrent indirmek için kullanacağım. Bu ürünlerden hangisini öneriyorsunuz ?
bence hiçbirini. torrent de hepsi sorunlu gördüğün gibi..
Torrent için egreat sigma çipsetli cihazlar ve onların orijinali olan popcorn tercih edilmeli.
bende smart ile dark arasında kalmış durumdayım.. ama dark a biraz daha yakınım sanki.. iki cihazı da kullanan biri değerlendirebilse şahane olurdu..
quote:
Orijinalden alıntı: sertac-73
bende smart ile dark arasında kalmış durumdayım.. ama dark a biraz daha yakınım sanki.. iki cihazı da kullanan biri değerlendirebilse şahane olurdu..
İkisi de birbirinin aynı cihazlar. Yazılımları da aynı. Sadece dış kasalar farklı. Değerlendirecek ne var ki?
quote:
Orijinalden alıntı: burbarian
quote:
Orijinalden alıntı: sertac-73
İkisi de birbirinin aynı cihazlar. Yazılımları da aynı. Sadece dış kasalar farklı. Değerlendirecek ne var ki?
değerlendirecek nemi var... elbette çok şey var.. örneğin firmalar arasındaki müşteri menuniyeti, ayrıca smart da ısınma sorunundan çokça bahsedimiş, ayrca smart ın başka bir medya playerini kullanıyorum cihazda donma gibi durumlar oluyor. dark ta durum stabilmi gibi değerlendirmeden kastım budur...