Şimdi Ara

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
73.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player. Başlıkta yazıyor zaten. Bu ürünler ve bir de mvix ultio var ki hepsi aynı. Torrent konusunda yazılım sorunu olan cihazlar.
  • "İki üründe birbirine çok benziyor bilmiyorum belkide aynı firma üretiyordur Çinde bu ürünleri sizce hangisini tercih etmeliyim."
    ilk mesaj... epeyce de egreat modeli var ,dark ve smartmedia ve noontec in de yaklaşık aynı fiyatta farklı ürünleri var. çok fazla ürün var.. teknik özellikleri üstünden daha sade bir liste oluşturulabilir . söylemek istediğim buydu
  • Zahmet edip diğer mesajları okursan orada detaylar var. HD Vision aldığımda bende bilmiyordum. İnceledikçe öğrendim. Konu sadece 6 sayfa okuması çok zor olmasa gerek.
  • zahmet edip anlamaya çalışırsan sadece isim farkı olan tüm cihazların bir üst başlıkta toplanmasının faydalı olacagını yazmışım. bu şekilde seçim yapmak daha kolay olur demişim.
  • Ben zahmet etmeden yazayım. İsmi farklı olan ama birebir birbirinin kopyası olan tüm cihazların toplandığı başlık bu konu zaten. Neden aynı konu için yeni başlık açılsın ben de onu anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: derebey95

quote:

Orijinalden alıntı: scalper

merhaba, cihazın içerisine girdim ağdan ve torrent dosyasını ekledim fakat start dememe ragmen inactive/pause yazıyor surekli.
    mesela torrent dosyası ekli ve kutucuguna tick yapıyorum delete ye basıyorum silinsin mi diyor fakat yine torrent dosyasının kutucuguna ticki koyup start dediğimde indirme başlamıyor. ama alet internete baglı… sebebi nedir?

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player

üstad bende de benzer bir problem var. Ben eklediğim torrent dosyalarını bırak çalıştırmayı, ekledikten sonra göremiyorum bile. 1-2 sn sonra kayboluyor. Başka bir torrent eklemek istediğimde ise sürücü (usb disk, flash vs.) aktif görünmediğinden ekleme yapamıyorum. Sen problemi giderecek bir çözüm bulabildin mi?

dostum o problem tüm realtek chipsetli playerlarda var. sorunun çözümü için üreticinin versiyonu upgrade etmesi gerekiyor. daha fazla bilgi için forumu taramanı öneririm. ancak bi çözüm bulmayı umut etme, tek çözüm beklemek

• quote:

Orijinalden alıntı: roccopolo

quote:

Orijinalden alıntı: derebey95

quote:

Orijinalden alıntı: scalper

merhaba, cihazın içerisine girdim ağdan ve torrent dosyasını ekledim fakat start dememe ragmen inactive/pause yazıyor surekli.
    mesela torrent dosyası ekli ve kutucuguna tick yapıyorum delete ye basıyorum silinsin mi diyor fakat yine torrent dosyasının kutucuguna ticki koyup start dediğimde indirme başlamıyor. ama alet internete baglı� sebebi nedir?

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player

üstad bende de benzer bir problem var. Ben eklediğim torrent dosyalarını bırak çalıştırmayı, ekledikten sonra göremiyorum bile. 1-2 sn sonra kayboluyor. Başka bir torrent eklemek istediğimde ise sürücü (usb disk, flash vs.) aktif görünmediğinden ekleme yapamıyorum. Sen problemi giderecek bir çözüm bulabildin mi?

dostum o problem tüm realtek chipsetli playerlarda var. sorunun çözümü için üreticinin versiyonu upgrade etmesi gerekiyor. daha fazla bilgi için forumu taramanı öneririm. ancak bi çözüm bulmayı umut etme, tek çözüm beklemek

aynı sorun ezcool'da da var. fw düzelmeden düzelmez torrent işi. beklemekten başka çare yok.

• Herşeyden önce konuyu açan ve devamlı takip eden xiamen'e buradan aldığım bilgilerden dolayı teşekkür ederim.

Smartmedia Hd Vision aldım ben de. Sormak istediğim ayrıca indirdiğimiz türkçe ses dosyalarını virtualdubmod ile birleştirmeden filmle birlikte flash diske atsak cihaz kendisi ekleme yapabiliyor mu acaba?
  • Sesin video dosyasına gömülü olması gerekli... Zaten oldukça basit bir işlem sesi vdm ile filme gömmek... Filmin boyutuna göre 1-3dk falan sürüyor...
  • Arkadaşlar müjde. Sorunlarımızın büyük bir kısmı düzeldi. Yeni firmware geldi. Dev gibi görünen "ğ" karakteri yok. Cihaz açıldıında hdd görmeme sorunu yok. Ağ ayarlarına girmeden kendi yazdığımız ip numarasını görmeme derdi yok. Ve en önemlisi torrent stabil. Tek gördüğüm problem Z-5500 ile stereo seslerde spdif raw seçeneğinin düzgün çalışmaması. Onu da çok öenemsemedim. Dts ve Dolby Digital seslerde spdif raw seçiyorum. Diğer filmlerde ise spdif dual seçince problem çıkmıyor. Firmware ezcool firmasına ait. Gözümüz aydın, buyrun:

http://www.ezcool.com.tr/download/1073_K325841_v332222_A333437_P307558_v3.0816.04_NOHDD_MS500_EU162.zip

• Vakitsiz öten horozun başını keserlermiş. Veya maşallah dediğim inek sütten kesildi. Torrent bunda da tırt çıktı. Saatlerce indirdi ondan sonra stopped. Şu aletlere neden transmission yüklemezler anlamıyorum.
  • firmware in diğer markalarda çalışmıyor olma ihtimali olabilir belki de. ben ilk başarılı torrentimi bugün indirdim. şu an ikincisi iniyor. bu da inerse kesin çözüldü diyebilirim. hatta denemek için download sırasında cihazın elektriğini çıkardım prizden taktım devam etti. belleği bir anda çıkardım taktım devam etti. durdurdum tekrar başlattım hiç bir sorun olmadı. bunları ezcool da yaptım bu arada, diğer markalı cihazlar için bişey söyleyemicem..
  • Başka topiğede yazdım hangisinden cevap gelirse artık

Geçen hafta smart media HD modelini aldım. gayet başarılı ve şık bi ürün..

Sormak istediğim..

Bu ürünü tv ye HDMI ile mi Kaliteli bi RCA (profigold - teaclink) kablo ile bağlamak mı ..

Fakat HDMI de sıkıntı tv de tek giriş var HDMI olarak oda DVD bağlı yani ancak smartı 2 li Çoklayıcı ile MDMI olarak bağlayabilirim..

Bu durumda çoklayıcı ile bağlamak mı mantıklı kaliteli RCA kablosumu ?
  • RCA kablonun en babasını alsan hdmi kablonun vereceği görüntüye yaklaşamaz.
  • Direk bağlama imkanım yok

tv de tek HMDI var

o yüzden 2 li çoklayıcı ile bağlantı yapmam gerekli

çoklayıcı ile yapıldığındani, görüntü netlik kaybı olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknbjk -- 31 Ocak 2011; 12:51:16 >
  • Bunun yanındaki Wi-Fi adaptörü EZ-Cool ile kullanabiliriz sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Onu bilmiyorum ama ikisininde ithalatçısı Kont bilişim. Hatta Smartmedia alanların bazılarında creanın wireless modemi çıkmış.

Bendede aynısı oldu... Crea samartın arkasındaki yuvasına uyumlu değil.. Vatan a haber verdim . getir götür mü yapacaklar bilmiyorum.. bakalım görücez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hknbjk

Bendede aynısı oldu... Crea samartın arkasındaki yuvasına uyumlu değil.. Vatan a haber verdim . getir götür mü yapacaklar bilmiyorum.. bakalım görücez..

Nasıl yani, bildiğimiz USB girişli değil mi ?
  • Arka yuvaya uyumlu değil derken geniş olduğu için yan yuvaya takmak lazım. HD Vision nun kendi wireless adaptörü aynı şekilde arkadaki yuvadan gövdesi daha geniş olduğu için uyumsuz. Onun çözümü kolay bana zaten 2 usb giriş az geldiği için usb çoklayıcı taktım wireless adaptörüde çoklayıcıya bağladım. İki Harddisk kullandığım için onlarıda çoklayıcıya bağlıyorum. Yandaki Usb girşte boşta duruyor.
  • 150 Mbps'lik bir Kablosuz modem ile bilgisayardan 1080p ve 720p filmleri sorunsuz olarak izleyebilir miyim?
    Deneyen ve böyle kullanan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.