Şimdi Ara

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
73.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hknbjk

Arkadaşlar bu Smartmedia için tam karar veremiyorum..

Cine İzle sitesindeki filimler FLV

bunları flash belleğe atıp evde bu smartmedai ile seyredebilirmiyiz...

Test eden bi arkadaş varsa ok derse bu ürnüden almayı düşünüyorum..

http://garr.dl.sourceforge.net/project/mediainfo/binary/mediainfo-gui/0.7.37/MediaInfo_GUI_0.7.37_Windows_i386.exe
    bu programı (media info: hertürlü medianın özelliklerini ortaya döker) indirerek bahsi geçen flv dosyasının hangi codecle flv yapıldığına bakınız eğer codeci VP6 değilse smartmedia çok rahat oynatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roche -- 18 Aralık 2010; 17:12:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: katakuli

quote:

Orijinalden alıntı: Özger

quote:

Orijinalden alıntı: katakuli

Dün smart media'yı Teknosa'dan epey bi kazık yiyerek aldım.
    Sanırım hayatımda ilk defa araştırma yapmadan almamdan kaynaklanıyor.
    Benim iki sorunum var.
    1. Filmler laptopu bağlayıp izlediğimdeki görütüyle kıyaslarsam kalite olarak hiç tatmin edici değil. 82 ekran hd tv'de hdmi'dan alıyorum görüntüyü . Sizde görüntü nasıl ,ne yapmalıyım ? Video dosyasını pc'deki harici hdd'den alıyorum .
    2. Altyazıları ne yaparsam yapayım (ister sub ,ister srt uzantılı olsun ,altyazı isimleri video dosyası ile aynı) gösteremedim . Player'ı aldığım gibi kullanıyorum ,henüz firmware güncellemesi falan yapmadım . Firmware güncellemesi yapsam bu sorun düzelir mi ve güncelleme nasıl yapılıyor ? Veya başka fikri olan ?
    Ve tabiki ısınma sorunu bende de var. Bu uzun süreli kullanımlarda takılma veya kilitlenme yapıyor mu?

Kumandadan altyazı tuşuna bastığında varsayılan olarak "kapalı" yazıyordur... Orayı ok tuşu ile aktif hale getirip yukarı , aşağı yön tuşları ile altyazıyı aktif hale getirebilirsin... Bu arada "ısınma sorunu" değil de "ısınma mevzusu" dersen daha iyi olur zira ısınma şimdiye kadar kimsenin karşısına sorun olarak çıkmadı... ;-)

Elini ne kadar ısınmış diye altına sokmadıktan sonra mevzu olarak kalabilir ama sokarsan ki eğer (ben soktum) probleme dönüşebiliyor :)
    Neyse aletin kendisine bi zararı olmadıktan sonra problem değil.
    Altyazıya gelirsek ;zaten bahsettiğin olay ilk denediğim şeylerden biriydi. O bi çözüm olmadı .Hafıza kartına filmi atıp denedim hem görüntü mükemmel oldu hem de altyazılar geldi .Sanırım bu şekilde kullanacağım .Yardımların için teşekkürler .

film ve altyazı aynı isimde olunca ben harici harddiskte sorun yaşamadım

• smart media almayın abi, gidin başka ne alıyorsanız alında bunu almayın. kaç aydır bir altyazı sorununu çözemediler, artık destek bölümlerine attığım mesaja bile tenezzül edip cevap yazmıyorlar. ben böyle firma görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herospower

smart media almayın abi, gidin başka ne alıyorsanız alında bunu almayın. kaç aydır bir altyazı sorununu çözemediler, artık destek bölümlerine attığım mesaja bile tenezzül edip cevap yazmıyorlar. ben böyle firma görmedim.

FLV dosyalarını oynatan başka Media Player varmı ?
  • Youtube dan indirdiğim .flv videoları vardı onları denedim sorunsuz oynatıyor, fakat farklı flv formatları varsa onları bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: roche

quote:

Orijinalden alıntı: hknbjk

Arkadaşlar bu Smartmedia için tam karar veremiyorum..

Cine İzle sitesindeki filimler FLV

bunları flash belleğe atıp evde bu smartmedai ile seyredebilirmiyiz...

Test eden bi arkadaş varsa ok derse bu ürnüden almayı düşünüyorum..

http://garr.dl.sourceforge.net/project/mediainfo/binary/mediainfo-gui/0.7.37/MediaInfo_GUI_0.7.37_Windows_i386.exe
    bu programı (media info: hertürlü medianın özelliklerini ortaya döker) indirerek bahsi geçen flv dosyasının hangi codecle flv yapıldığına bakınız eğer codeci VP6 değilse smartmedia çok rahat oynatıyor

Hocam Örnek VP6 falan göremedim.

General
    Complete name : D:\Belgelerim\Downloads\Video\MovShare - Free video hosting_5.flv
    Format : Flash Video
    File size : 396 MiB
    Duration : 1h 46mn
    Overall bit rate : 520 Kbps

Video
    Format :H.263
    Bit rate : 362 Kbps
    Width : 624 pixels
    Height : 272 pixels
    Display aspect ratio : 2.25:1
    Frame rate mode : Constant
    Frame rate : 23.976 fps
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.089
    Stream size : 276 MiB (70%)

Audio
    Format : MPEG Audio
    Format version : Version 1
    Format profile : Layer 3
    Mode : Joint stereo
    Mode extension : MS Stereo
    Bit rate mode : Constant
    Bit rate : 128 Kbps
    Channel(s) : 2 channels
    Sampling rate : 44.1 KHz

Bendeki FLV lerde FORMAT olarak Hep H.263 yazıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknbjk -- 20 Aralık 2010; 19:15:18 >

• Bendeki flv videolarda H.263 görünüyor onları oynattığına göre senin indirdiklerinide oynatır.
  • xiamen paylaşımlarınız için çok tşk.ler..

Birde CREA diye bi ürün var bunun hakkında görüşleriniz varmı ? Buda sanırım FLV oynatıyor :) Smartın aynısı gibi

http://www.vatanbilgisayar.com/crea-joybox-joy-box-1080p-full-hd-dts-wireless-medya-player/productdetails.aspx?I_ID=50503#divDigerResimler

• Onu bilmiyorum ama ikisininde ithalatçısı Kont bilişim. Hatta Smartmedia alanların bazılarında creanın wireless modemi çıkmış.
  • Ben Dark Mini Mania Kullanıyorum Çok Menmunum Genelde filmler 5-12gb arasında MKV hiç birinde Takılma vs sorunu yasamadım 3.80fw ile bu ses var görüntü yok sorununuda halletmisler.Ses bence hiç problem degil. cok az bi uhultu gibi ses var film izlerken duymazsınız

quote:

Orijinalden alıntı: Özger

Arkadaşlar bu arada cihazı 1.5 ve 2tb lık harici hddlerle deneyen oldu mu acaba? Duruma göre 1.5 ve 2tb hdd almak istiyorum ama cihaz tanımada sorun yaşayabilir mi diye merak içerisindeyim... Eğer kullanan arkadaşlar marka ve model belirtirse diğer arkadaşlar için de faydalı olur...

Ben Dark Mini Mania'yı WD 3.5 2TB Element ile kullanıyorm suana kadar hiç bi sorun cıkartmadı görmeme vs gibi sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 23 Aralık 2010; 14:53:07 >
  • Teşekkürler dimitradon... Ben de bugün 98 dolara Smartdisk 1.5tb aldım easy modeli ama daha deneyemedim zira işyerimdeyim... Daha önce yine smartdisk 1tb almıştım ve sorunsuz kullanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özger -- 23 Aralık 2010; 23:37:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scalper

merhaba, cihazın içerisine girdim ağdan ve torrent dosyasını ekledim fakat start dememe ragmen inactive/pause yazıyor surekli.
    mesela torrent dosyası ekli ve kutucuguna tick yapıyorum delete ye basıyorum silinsin mi diyor fakat yine torrent dosyasının kutucuguna ticki koyup start dediğimde indirme başlamıyor. ama alet internete baglı… sebebi nedir?

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player

üstad bende de benzer bir problem var. Ben eklediğim torrent dosyalarını bırak çalıştırmayı, ekledikten sonra göremiyorum bile. 1-2 sn sonra kayboluyor. Başka bir torrent eklemek istediğimde ise sürücü (usb disk, flash vs.) aktif görünmediğinden ekleme yapamıyorum. Sen problemi giderecek bir çözüm bulabildin mi?

• Arkadaşlar Bugun Dark Mini Mania'da 44 GB 'lık İron Man 2 True HD Bluray Disc Filmini izledim. 1 kez takılma olmadan oynattı ve görüntü baya iyidi.
  • Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan varsa yardımını bekliyorum.

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player

Bu cihazı almak istiyorum ama codec işlerinden anlamadığım için aklıma takılan bir soru var. Özelliklerinde H264 var ama bendeki mkv'lerin hepsinde x264 yazıyor,onları izleyebilirmiyim ? Örneğin "Machete.2010.BluRay.720p.DTS.x264-CHD - Brenys"

Firmaya mail attım cevap gelmedi, kullanan birine pm attım ondanda tık yok cihazı alacağım ama önce kafamdaki bu soru işaretini kaldırmam gerek.

Cihazın özellikleri için sizi buraya alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afk1905 -- 26 Aralık 2010; 12:49:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Arkadaşlar Bugun Dark Mini Mania'da 44 GB 'lık İron Man 2 True HD Bluray Disc Filmini izledim. 1 kez takılma olmadan oynattı ve görüntü baya iyidi.

True Hd sesi aktarabiliyor mu peki?
  • afk1905 İzlersin sorun olacağını zannetmem.
  • Teşekkürler xiamen...
    Aslında izlenmesi lazım, torrent'te sürekli bu şekilde çünkü filmler x264 şeklinde elimde 1tb arşiv var 720p mkv ve içlerinde h264 yazan film şu an hatırlamıyorum
  • dark mini mania almak isteyen arkadaşlar lütfen akortekin forumunu takip edip öyle alsınlar. ben hepsiburadadan almıştım şimdi yazılım güncellemesinin yapılabilmesi için bootcode'un güncellemesi gerekiyormuş bunun içinde aldığımız yere gönderilmesi gerekiyormuş.ben hepsiburada ya eposta attım bana verdikleri cevap faturanızla beraber ithalatçı firmaya yani akortek'e direk yollayabilirsiniz dediler ama akortekin destek sitesi ile yaptığım yazışmalarda ve forumunda diğer kullanıcılarada belirttikleri gibi cihazı bize direk yollayamassınız aldığınız firmaya gönderin onlar bize yollayacak denildi.forumda bununla ilgili bir başlık açtım daha başlık açıldığı gibi silindi.Diğer kullanıcıların açtığı başlıklarıda kilitlemişler.benim sıkıntım garanti kapsamındaki cihazı neden firma dolaylı yollardan tüketiciye işkence çektirerek onarmak ister?
  • Bende western digital live ile dark mini mania arasında gidip geliyorum. %60 dark mini mania alacak gibiyim ama bu akortek denen ithalatcı benim dark dan soğutuyor. Baksanıza garantide sıkıntı çıkarmalar, forumda milletti azarlamalar, işlerine gelmeyen başlığı silmeler nedir bu ya muhtemelen akortek firması 3-5 magandanın kurduğu bir firma davranışları bunu gösteriyor. Malı satana kadar sıkıntı yok ondan sonra sen sağ ben selamet

Valla bu firma yüzünden dark gibi bir cihaza yazık oluyor.
    Şuan hiç bir cihaz almıyorum beklemedeyim.
  • bu işleri bilen biri hangi ürünlerin aynı oldugunu sadece isimlerinin farklı oldugunu yazsa ortalık karışmayacak aslında bu kadar....
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.