Şimdi Ara

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
73.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kumandanın gec tepki verme olayını cozdum. cozum cok basit... yeni pil... kutudan cıkanlar piller dandik anlasılan... bilginize... ısınmayla ilgili ise adamlar zaten cihazın altına yazmışlar... sıcak- dokunmayın diye.... yani demekki ısı bi sorun teşkil etmiyor.... aklıma takılan bırsey var... cihazda (yanlış hatırlamıyorsam) optical diye bi'giriş var buradan ses cıkısımı alıyoruz... cunku ses sıstemındede aynı girişten var...
  • ARKADAŞLAR BEN DENEDİM OLDU

ALINTIDIR:Salih

Selam arkadaşlar,
    DMM VEYA SMARTMEDİA üzerinden Windows 7 PC'nizdeki dosyalara doğrudan ulaşabilmeniz için gerekli olan ayarlar aşağıdaki gibidir.

1. Başlat'a basıp arama kutusuna "gpedit.msc" yazın.
    2. Açılan pencerede Bilgisayar Yapılandırması/Windows Ayarları/Güvenlik Ayarları/Yerel İlkeler/Güvenlik Seçenekleri yolunu izleyin
    3. Sağ taraftaki listede aşağıdaki ilkeleri etkinleştirin
    Ağ erişimi: Adsız SID/Name çevirisine izin ver
    Ağ erişimi: Anonim kullanıcılara Everyone izinleri uygulansın

Ayrıca lütfen aşağıdaki ilkeleri devredışı bırakın
    Ağ erişimi: Adlandırılmış kanallar ve Paylaşım'lara anonim erişimi kısıtla
    Ağ erişimi: SAM hesaplarının anonim numaralandırmasına izin verme
    Ağ erişimi: SAM hesaplarının ve paylaşımlarının anonim numaralandırılmasına izin verme

Aşağıdaki ilkeyi de değiştirin:

Ağ güvenliği: LAN Manager kimlik doğrulama düzeyi
    Burada karşınıza çıkan listede "LM ve NTLM gönder - anlaşma olduysa NTLMv2 oturumu güvenliğini kullan" seçeneğini seçin.

Bu aşamadan sonra yapmanız gereken tek şey DMM ile paylaşmak istediğiniz klasörün üzerine sağ tuş tıklayarak gelişmiş paylaşım ayarlarından klasörü "herkesin" paylaşımına açmak. Son olarak hem DMM'yi ve hem de PC'yi yeniden başlatın. Tebrikler artık DMM'de ağ üzerinden Windows 7 bilgisayarına hiçbir engel olmadan girebiliyorsunuz!

• beyler win7 ile dosya paylaşıma açmayı gerizekalı olmayan herkes
    becerebilir..sorun şu ki bu cihaz kafasına göre workgroup klasörünü
    bi gösteriyo bi göstermiyo..ne kadar malca olsa da şunu yapıp
    bazen görebiliyorum workgroup u..
    cihaza wifi stick i tak
    cihazı kumandadan aç
    ağ menüsüne gel kısayollarım var workgroup yok
    ağ menüsünden çık ayarlara gel
    daha önce ayarlayıp ip aldığın kablosuz bağlntının üstüne bikez bas
    basıp basmamak neyi değiştiriyo bilmiyorum
    sonra return ağ menüsü ve bazen o workgroup klasörünü bu işlemler
    sonucu görebiliyosun..çoğunlukla da göremiyosun benim şu an
    göremediğim gibi..oysa ki şu olmalı..
    cihazı aç wifi stick i tak..ağ menüsüne gel ve voila workgroup a gir kullan..
    ama dark mini mania ve smart media hd vision isimli nootec in klonlarıyla
    kolaylık namümkün..ayrıca ufak bi dolaştım nette ve bunlar bize 20 30 dolarlık çin mallarını
    200 liraya gömmüş arkadaşlar..ben 210 lirayı altyazı rezilliğini bile ufak bi yazılımla
    çözmeyi beceremeyip insanları fıtık eden smart media vision ı getiren firmaya bağışlamış oldum galiba..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaiser802 -- 4 Aralık 2010; 2:33:07 >

• Ben hezaman Hd Visionla her zaman sorunsuz görebiliyorum bilgisayarımdaki dosyaları.

/My_Shortcuts/ altında her seferinde şifre girmeden kolaylıkla ulaşıyorum bilgisarayıma.

Ağda bilgisayarını görmüyorsan mutlaka hatalı olan birşey vardır veya kablosuz ağın çekim alanı dışında olabilirsin.

Çindeki ve Avustralyadaki fiyatlarına bakmıştım merak edip, hiçte 20-30 tl değil bizim aldığımız fiyatlara yakın satılıyor oralarda da.

Sorun yaşamış olman cihazın işe yaramaz olduğu anlamına gelmez. Ben cihazımdan çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiamen -- 3 Aralık 2010; 16:53:57 >
  • e ben de /My_Shortcuts/ altında her seferinde şifre girmeden ya da şifre girerek kolayca
    ulaşamıyorum hatta çoğunlukla hiç ulaşamıyorum pc ye çünkü workgroup klasörü yok..
    sorun modemde değil cihazda ps3 sorun çıkarmadan görüyor dosyaları..ben de çin deki fiyatlarına baktım fiyat 20 dolar düzeyinde..yoksa firmalar mesela vatan bilgisayar yok kampanya yaptım 170 e satıyorum sonra yok 150 ye düştü demezdi..yakın bi gelecekte 100 liradan da satacaklar ve o zaman bile en az %200 kar edecekler..
    ve senin sorun yaşamamış olman cihazın işe yarar olduğu anlamına da gelmez.sen memnunsan
    ben memnun değilim..
  • http://product.pchome.net/digi_home_hd_player/list_14_291_5226.html

Çinde 699 Yuan o da 155 TL yapıyor.

http://www.staticice.com.au/cgi-bin/search.cgi?q=noontec&start=161&links=20&showadres=1&pos=2

Avusturalyada 112 Avusturalya doları o da 160 TL civarı yapıyor.

Hiçte öyle 20 dolar değil keşke olsa arkadaşlarım sürekli Çine gidiyor ticaret amaçlı onlara sipariş verirdim buradan almazdım.

Firmaya sorununu ilet belkide içinden çıkan wireless adaptördedir sorun.

• burda da 20 liralık malın fiyatını 100 lira gösteren internet siteleri mevcut..
    ben tv yi aldığım net sitesinde fiyatı 3750 liraydı..
    aynı anda başka internet sitelerinde fiyat 7500 liraydı..
    3 ay sonra metro da 2600 e düştü..
    fiyatlar türkiye de dayanıklı tüketim malzemelerinde bile bu kadar oynakken
    çin de nasıl olduğunu tahayyül edebiliyor musun..heleki orda senin verdiğin net sitesi
    gibi binlerce site varken..dün net üzerinden çin de yaşayan bi arkadaşım muadil
    cihazların fiyatlarının 20 30 dolar civarında olduğunu söyledi..herneyse amacım uzatmak değil..
    cihaz parlak sahnelerde altyazının çok zor okunması sorunu ve wifi ın sürekli sorun çıkarması dışında
    4/3 ya da 16/9 a çektiğim de görüntüyü filmleri çok biçmesi 720p dual mkv animeleri
    bozuk göstermesi hatta bazı yüksek bitrate li filmlerde görüntünün olup sesin olmaması
    yazılım desteğinin olduğunu söyleyip olmaması nedeniyle ben cihazdan memnun değilim..
    sen memnunsan ne ala..zevkler renkler meselesi..

• kaiser802 , dostum kablosuz adaptörün ne marka? Crea mı , yoksa smartmedia mı? Hoş gerçi her ikisi de realtek çipli ama belki model farkları vardır... Bu arada video gösterimi açısından senin makina sorunlu olabilir zira şimdiye kadar hiç bir filmde sorun yaşamadım. Elimdeki tüm 720p ve 1080pleri sorunsuz oynatıyor, oysa ki ben her 10 taneden 1 tane fire vermeyi göze almıştım... :-))) Bence cihazını değişime gönder...
  • crea..sorun donanımsal değil yazılımsal..nootec fw yüklü şu an geri göndersem 5-6 ay önceki
    o salak fw lerini yükleyip geri gönderecekler..
    bahsettiğim sorunlar aynen akortek dark minin mania
    başlığı altında da mevcut..
    http://www.akortek.net/viewtopic.php?f=107&t=2497
    http://www.akortek.net/viewtopic.php?f=107&t=2618&start=30
    incelersen ne demek istediğimi anlarsın..
    mkvmerge kullammadan
    Amadeus.DirCut.1984.720p.BluRay.x264-ESiR
    bunu çalıştıramayacağına da eminim..
    allahtan smart media vision da fan yokta bi de o sesi duymuyoruz
    rahatsız edici olduğu söylenen o ses bizim cihazlarda da olsaydı direk çöpe atardım heralde makinayı..
    allahın çinlileri artık düzgün bi fw yapana ve bu firmaların kazma yöneticileri
    o fw yi alıp bize ulaştırana kadar bekleyecez artık napalım..

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser802

burda da 20 liralık malın fiyatını 100 lira gösteren internet siteleri mevcut..
    ben tv yi aldığım net sitesinde fiyatı 3750 liraydı..
    aynı anda başka internet sitelerinde fiyat 7500 liraydı..
    3 ay sonra metro da 2600 e düştü..
    fiyatlar türkiye de dayanıklı tüketim malzemelerinde bile bu kadar oynakken
    çin de nasıl olduğunu tahayyül edebiliyor musun..heleki orda senin verdiğin net sitesi
    gibi binlerce site varken..dün net üzerinden çin de yaşayan bi arkadaşım muadil
    cihazların fiyatlarının 20 30 dolar civarında olduğunu söyledi..herneyse amacım uzatmak değil..
    cihaz parlak sahnelerde altyazının çok zor okunması sorunu ve wifi ın sürekli sorun çıkarması dışında
    4/3 ya da 16/9 a çektiğim de görüntüyü filmleri çok biçmesi 720p dual mkv animeleri
    bozuk göstermesi hatta bazı yüksek bitrate li filmlerde görüntünün olup sesin olmaması
    yazılım desteğinin olduğunu söyleyip olmaması nedeniyle ben cihazdan memnun değilim..
    sen memnunsan ne ala..zevkler renkler meselesi..

Merhaba,
    Bende dark media mania marka hd player var.Genel anlamda memnunum.Bir arkadaşımada almayı düşünüyoruz.
    Ama, Türkiye'de 20-30 $ fiyat maalesef yok.Sizin Çin'de 20 $' a bulduğunuz sitenin adresini buraya lütfen eklermisiniz.

• ekleyemem onla mı uğraşacam güzel kardeşim aç google a bak bul..
    ben internet sitelerine güvenmem ve dediğim şuydu ufak bi gezdim nette çinde yaşayan bir türk arkadaşıma sordurdum fiyatını akortek forumda 20 lira yazmışlar doğrumudur diye bana muadil cihazların fiyatının araştırdıktan sonra 20 30 dolar düzeyinde olduğunu söyledi..
    benim dediğim türk milleti olarak her daim her yerde kazıklanıyoruz tamamda bunun da bi
    raiçi olmalı..şu an 205 lira civarına olan wd live adlı başka bi cihazın da 99 liraya satıldığı günler oldu memlekette kampanya yapıyoruz kisvesi altında...bu nasıl bi kampanyadır ki şu anda alacakları ya da yüksek fiyattan geçmişte almışları aptal yerne koyuyosunuz..ben de bizim cihazı kampanyalı fiyat 210 %20 indirim vs diye almıştım vatan bilgisayar dan 2 hafta sonra başka kampanya var diye 170 e mi 150 ye mi ne düştü..e sen sürdür kampanyanı hatta fiyatı olması gereken 100 liraya çek bence peak fiyatı bu olmalı bundan sonraki arkadaşlar kazıklanmasın enazından..ihtiyaç sahibi alsın sonra adam gibi yazılımcılara ver açık kaynak kodlarını çözsünler sorunlarımızı..bakın wd live de hergün yeni bi özellik ekliyolar cihaza
    biz daha altyazının parlak sahnelerde okunmama sorununu çözemiyoruz..
    ezcümle sorun 3 lira 5 lira değil sorun zihniyet..
    zaten zor geçinen memletimin insanını bu şirketler hep atal yerine koyuyor..
    kazıklamaya çalışıyor ve başarıyor..
    bu arada bizim cihazın sorunu donanımsal değil yazılımsal tekrar belirteyim..
    cihaz donanım olarak sağlam bi cihaz..

• Evet ekleyemezsin çünkü öyle bir fiyat yok. Muadil ürün diyorsun MKV oynatan benzer özelliklerde dediğin fiyata ürün yok. Çinden ithalat yaptım yıllarca. Bir ara bu tür ürünleri ithal etmeyi düşündüm. Toptan fiyatlar bile dediğinden yüksek maalesef. Maliyetleri o civarda olabilir fakat o fiyatlara satın almak imkansız.

Yazılım konusunda haklısın. Ürünün eksik yönü yazılımı. Birçok ülkede satıldığını düşünürsen bizim yaşadığımız sorunları onlarda yaşıyor ergeç yazılımda iyileştirmeler yapılacaktır.

Altyazı konusunu hala araştırıyorum çözüm bulabilirsem paylaşırım burada. Gerçi çoğu zaman altyazı kullanmıyorum, ama İngilizce dışındaki filmlerde altyazıya bağımlıyım özellikle Kore dizilerinde.

Arkadaşımda WD var o da memnun değil özellikle kumandasından. Daha önce Philips Dvd Player kullanıyordum. Bir dolu para verip aldığım Philips canıma okuyordu Harddiskteki dosyaların isimleri bile düzgün okunmuyordu. Ondan sonra İlaç gibi geldi HD Vision.

• tek ithalatçı sen misin türkiye de ben uluslararası ticaret uzmanıyım bu işleri emin ol
    senden daha iyi bilirim..ben de akıcı ingilizce konuşurum onun yanında fraznsızca ve almanca yada
    hakimim ama filmleri herzaman tek başımıza izlemiyoruz değil mi..neyse sana ya da başkasına cihazın
    fiyatının çin de ne kadar olduğunu kanıtlamak zorunda değilim..kaç aldığınız ya da alacağınız beni
    ilgilendirmez..isterseniz 300 400 dolar verin bana ne..
  • quote:

ben uluslararası ticaret uzmanıyım bu işleri emin ol
    senden daha iyi bilirim..ben de akıcı ingilizce konuşurum onun yanında fraznsızca ve almanca yada
    hakimim

kaiser802 Aferin sana!
    />
  • Gerçi çoğu zaman altyazı kullanmıyorum, ama İngilizce dışındaki filmlerde altyazıya bağımlıyım özellikle Kore dizilerinde.
    xiamen..
    sana da aferim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser802

ekleyemem onla mı uğraşacam güzel kardeşim aç google a bak bul..
    ben internet sitelerine güvenmem ve dediğim şuydu ufak bi gezdim nette çinde yaşayan bir türk arkadaşıma sordurdum fiyatını akortek forumda 20 lira yazmışlar doğrumudur diye bana muadil cihazların fiyatının araştırdıktan sonra 20 30 dolar düzeyinde olduğunu söyledi..
    benim dediğim türk milleti olarak her daim her yerde kazıklanıyoruz tamamda bunun da bi
    raiçi olmalı..şu an 205 lira civarına olan wd live adlı başka bi cihazın da 99 liraya satıldığı günler oldu memlekette kampanya yapıyoruz kisvesi altında...bu nasıl bi kampanyadır ki şu anda alacakları ya da yüksek fiyattan geçmişte almışları aptal yerne koyuyosunuz..ben de bizim cihazı kampanyalı fiyat 210 %20 indirim vs diye almıştım vatan bilgisayar dan 2 hafta sonra başka kampanya var diye 170 e mi 150 ye mi ne düştü..e sen sürdür kampanyanı hatta fiyatı olması gereken 100 liraya çek bence peak fiyatı bu olmalı bundan sonraki arkadaşlar kazıklanmasın enazından..ihtiyaç sahibi alsın sonra adam gibi yazılımcılara ver açık kaynak kodlarını çözsünler sorunlarımızı..bakın wd live de hergün yeni bi özellik ekliyolar cihaza
    biz daha altyazının parlak sahnelerde okunmama sorununu çözemiyoruz..
    ezcümle sorun 3 lira 5 lira değil sorun zihniyet..
    zaten zor geçinen memletimin insanını bu şirketler hep atal yerine koyuyor..
    kazıklamaya çalışıyor ve başarıyor..
    bu arada bizim cihazın sorunu donanımsal değil yazılımsal tekrar belirteyim..
    cihaz donanım olarak sağlam bi cihaz..

Böyle destan yazacağınıza bu cihaz veya muadilini 20-30$ fiyatla satan site linkini rica ediyorum ekleyin.
    Ben dark media mania + 2 tb hd=480 TL na satın aldım.Ucuza satan siteyi Siz eklemelisiniz, Ben böyle bir site internette bulamadım.
    Fiyat konusunda yazdıklarınızın ciddi ve önemsenecek bir yanı olmalı diye düşünmüştüm.Yanılıyormuyum?

• yanılıyorsun..
    yeterince sade oldu mu senin için..
    bir çeşit amme hizmeti yapıyoruz burada..
    yoksa kimin hangi ürünü ne kadara aldığı ne beni nede başkasını ilgilendirir..
    başka bişe yazmayacam..kafanıza göre takılın.
  • Ben de bir kaç aydır kullanıyorum (Dark Mini). Bu hafta interneti sınırsıza çevirince torrent olayına girmek istedim. Web arayüzünde hdd kayboluyor ve bir daha da görünmüyor. Noontec yazılımı kurdum onda da aynı sorun. Hatta noontec ekstradan Z5500 ile anlaşamadı. Sesleri spdif-raw olarak yolladım ama Z5500 "detecting" deyip durdu sürekli. Noontec çok hızlı olmuş ama ses problemi oldu bahsettiğim. Bir yerden lazım olur diye "isveç firmware" diye bir dosya kaydetmişim. Denemediğim bir o kaldı. Hd-vision yazılımı nasıl arkadaşlar? Torrent sorunsuzsa onu yükleyeyim.
  • Bu isveç firmware nasıl birşey nereden indirdiniz acaba?
  • Noontec A6
    Smartmedia HD Vision
    Dark Mini Mania derken kullandığımız ürünlere yeni bir klon daha geldi o da;

Ezcool HD Dream

Normalde bilgisayar kasası üreticisi olan Ezcool media player işine el atmış pclabs incelemesine baktığımda kendine has 1-2 ek özellik olsada aslında bizim cihazlarımızla aynı ürün HD Dream.

Bizimkilerden farkı kasa tasarımı (ne de olsa firma kasa işinde) Ön panele 5 satır LCD ekran eklemişler. Arkada ufak bir fan var. İçinde ise internet hizmetlerine birde internet radyo eklenmiş. (muhtemelen bir dahaki güncellemede bizim cihazlarımızda da olacak aynısı.

Pclabs incelemesine bakınca cihazın yukarda belirttiğim özellikler dışında kalan bütün özelliklerin bizim cihazlarla aynı, kumandası ve menüleride dahil olmak üzere.

Onların yazılımını indirip rar kullanarak açtım içindeki altyazı font dosyası bizimkilerle aynı, yani o cihazda da altyazıdan rahatsız olanlar çıkacaktır.

Muhtemelen Ezcool için bu ürünü Noontec üretiyor bizdeki cihazlar gibi.

Bakalım Noontec A6 nın kaç tane daha klonu çıkacak. Ürün şık olmuş tasarım olarak. Dezavantajı ise wireless adaptörün ayrı satılması.

Ürün incelemesi aşağıdaki linkte;
    http://galeri.pclabs.com.tr/index.php?album=ezcool-hd-dream-meyda-oynatici

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiamen -- 7 Aralık 2010; 19:20:26 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.