Şimdi Ara

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
73.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence altyazılar gayet iyi ve okunaklı bu benim görüşüm.. Büyüklüğüde iyi gibi geldi...
  • Arkadaşlar buyrun bir altyazı görüntüsüde benden. Görüntülerin alındığı tv Panasonic 37" Plazma. Görüntüleri 3-5 metre arasında değişen uzaklıklardan çektim.

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player

Son resimde göründüğü gibi arka fon açık renkte olunca altyazı okunurluğu düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiamen -- 7 Kasım 2010; 15:41:56 >

• ISO dosyası veri dosyası olarak görülüyor bilgisayarda.. Bu doğru herhalde... Copy DVD title 'den yapıyorum.. Diğer seçeneklerde de ISO var .. Herhalde cihaz desteği yok..

cihaz bendeki iso dosyalarını görüyor ve navigasyonlu -normal dvd menülerini gösterip, yok chapter yok kamera arkası vs. seçme şansı verecek şekilde - sorunsuz oynatıyor.

sizin dvd yi iso yaptıktan sonraki dosya uzantısı nedir? kaç gb ?
  • xiamen bahsettiğim altyazı sıkıntısını fotoğraflarla belgelemiş ..
    şimdi size iyi gelen altyazılar bi süre sonra gözünüzü rahatsız edecek..
    aynısını yaşadım..fontu değiştirmeyi..okunurluğu arttırmayı
    becerebilen çıkarsa ve çözümü link verip eklerse iyi olur..
  • ISO dosyası 4GB civarında... Cihaz dosyayı hiç görmüyor.. Dediğin gibi destek herhalde...
  • İl
    quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

Bence altyazılar gayet iyi ve okunaklı bu benim görüşüm.. Büyüklüğüde iyi gibi geldi...

ilk verilen altyazı resimlerinde yazı net 2. verilen fotoraflarda silik gibi (panasonic'te)...
  • Şahsen cihazda kaç version var bilmiyorum HB'den aldım geldi Taktim o halde kullanıyorum ayar vs yapmadım . bana kötü gelmedi foto mak. pilleri bitti yoksa 5mt uzaklıktanda cekerim , o fotolar 1.5-2mt uzaklıktan cekildi.
  • Avatardaki yazılar ekranın yarısını kaplamış yav. Film mi izlenecek yazı mı?
  • Arkadas bu Dark Mini Mania ile misal TrueHD filmler var Onları indirip izleme durumu varmı acaba ? 40gb falan oluyor boyutları
  • filmi izleyebilirsin ama true hd ve dts hd gibi yeni nesil ses formatlarını cihaz desteklemediği için sesi true hd olarak alamazsın
    quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Arkadas bu Dark Mini Mania ile misal TrueHD filmler var Onları indirip izleme durumu varmı acaba ? 40gb falan oluyor boyutları
  • Cihaz avr ye hdmi dan direk geçirmezmi hd sesleri avr ye çözdürsek ps3 gibi.
  • arkadaşlar 1 aydır smartmedi hdvison kullanıyorum. gecen hafta sitesinden indirmiş olduğum yazılımla update ettim. Update den sonra son indiridiğim harici HD attiğim bazı mkv filmlerinin görüntüsü gelmiyor,oysa aynı HD i pc ye bağladığımda sorunsuz çalışıyor. Bu tip sorun yaşayan varmı?
    Ayrıca bir önceki yazılımı nerden bulabilirim ,eski yazılıma dönersem belki problemin nerden kaynaklandığını daha iyi anlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcuman

arkadaşlar 1 aydır smartmedi hdvison kullanıyorum. gecen hafta sitesinden indirmiş olduğum yazılımla update ettim. Update den sonra son indiridiğim harici HD attiğim bazı mkv filmlerinin görüntüsü gelmiyor,oysa aynı HD i pc ye bağladığımda sorunsuz çalışıyor. Bu tip sorun yaşayan varmı?
    Ayrıca bir önceki yazılımı nerden bulabilirim ,eski yazılıma dönersem belki problemin nerden kaynaklandığını daha iyi anlarım.

Son indirdiğin filmleri update öncesinde denemiş miydin alette?
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle37

quote:

Orijinalden alıntı: elcuman

arkadaşlar 1 aydır smartmedi hdvison kullanıyorum. gecen hafta sitesinden indirmiş olduğum yazılımla update ettim. Update den sonra son indiridiğim harici HD attiğim bazı mkv filmlerinin görüntüsü gelmiyor,oysa aynı HD i pc ye bağladığımda sorunsuz çalışıyor. Bu tip sorun yaşayan varmı?

Son indirdiğin filmleri update öncesinde denemiş miydin alette?

hayır denememiştim. Update ten sonra indirdiğim filmler bunlar.
  • hocam merhaba bende cihazı 2 gun once aldım ancak kablosuz ağdan filmi fln herseyi goruor ama oynatmıor play e basınca makine takılıor sonrada reset atıor sende olmadımı boyle bir olay? ayrıca yrn cihazın yeni fireware i yayınlanıcak buda benden size bir müjde :)
  • Öncelikle makinaya hakkını veriyim bu fiyata(ben 169 a 12 taksit aldım Vatan'dan oldukca iyi) altyazılar güzel. Ama arkadasların dediği gibi bir süre sonra gözlerinizi yoruyor:))Benim nacizhane bir sorum var.Herşeyi yaptım agada bagladım ancak bir türlü su torrent olayını yapamadım.Lütfen biri bu alete torrent nasıl atılır yada nasıl calıstırılır izah etsin bana cunku kendimi moron gibi hissediyorum artık:(((
  • Merhaba, Smartmedia'ya karar vermişken ısınma probleminden dolayı vazgeçip Dark Mini Mania aldım. Hemen yazılımını son versiyonla güncelledim. Klavuzuna hiç bakmadım, sadece yazılım güncelleme işlemi için akortek forumuna baktım onun dışında bütün ayarları basit bir şekilde fazla zorlanmadan yaptım.

İlk izlenimlerimi aktarayım:

1. Evet fandan ses geliyor ama film izlerken hiç farkedilmiyor. Cihazı kullanmazken biraz hissedilir bir ses ama kapalı tutarak sorun çözülür.
    2. Win7 yüklü bilgisayarımda DARK isimli kullanıcı adı oluşturup şifre: 1234 verdim, paylaşıma açtığım klasörlere sağ tıklayıp özelliklerden Paylaşım seçeneklerinde cihazın erişimi için DARK kullanıcısına izin verdim. Cihazdan ilk önce Ayarlar menüsünde kablosuz ağın şifresini bir defaya mahsus olarak girdim. Daha sonra dosyalara erişmek için Ağ seçeneğinden paylaşıma açtığım klasörlere erişmek için kullanıcı adı DARK, şifre: 1234 yazarak eriştim. Kullanıcı adı ve şifresini cihaz hafızasına alıyor. Kapatıp açınca bile tekrar şifre sormuyor. Çift sesli, çift altyazılı ortalama 1,5-2 GB boyutunda filmleri wi-fi ile denedim sorun yok. 4.3 GB boyutunda MTV.Video.Music.Awards.2009.720p.HDTV.x264.mkv dosyasını 20 dk test ettim izlerken takılma olmadı ama hızlı ileri-geri oynatmalarda takılma oldu ama kilitlenmedi hiç. Airties RT-211 modem farklı odadayken 4.3 GB boyutlu bu dosyayı normal izlemede sorun yaşamamak küçümsenemeyecek bir başarı. Yine kablosuz üzerinden VIDEO_TS klasörü ve DVD ISO dosyalarını önemsenmeyecek 1-2 küçük takılmayla navigasyonlu olarak oynatabildi. Baştan sona izlemedim tabi. Modemle DMM aynı odada olsaydı performans daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum.
    3. Youtube menüsünde video başlıkları görünse de hiçbir videoyu oynatmadı son yazılım. Ama farklı yazılımlarla izleyenler varmış. Yotube'dan indirdiğim .mp4 uzantılı 3-4 videoyu sorunsuz oynattı. .flv uzantılı 3-4 dosya denedim 1'ine hatalı format gibi bir uyarı verdi. HD 1080i 37Mbps formatındaki 1 GB'lık .ts uzantılı dosyada ses sağlam ama görüntü yoktu. .ts ile barışık değil sanırım. Mümkün olduğunca bende mevcut bulunan farklı görüntü format ve uzantılarını test etmeye çalıştım. PC'de kodek problemi nedeniyle sorun çıkaran birkaç dosyayı da çalıştırdı. Ses formatı olarak sadece .flac denedim ve sorun yok.
    4. Kumandasını hem işlevleri hem de çekim gücü açısından oldukça başarılı buldum. Ters açıdan bile çekiyor. Copy tuşu ile kablosuz ağ da dahil takılı birimler arasında dosya kopyalama işlemi yapılabiliyor ama tam test etmedim.
    5. Bilgisayarda paylaşıma açtığım DVD-RW sürücüsüne takılı müzik DVD'sini wi-fi ile 10-15 dakika boyunca sorunsuzca izledim.
    6. Flash bellek ve taşınabilir disk ile sorun görmedim.
    7. Torrent denemedim, sanırım onun için taşınır diske program atmak gerekiyor, cihazdan torrent çalıştırmayacağım için sorun varsa bile benim için önemli değil.
    Benim için en önemli şey wi-fi ile PC'ye bağlanmaktı, yıllardır PC'den 2 tane TV'ye 15-20 mt.lik RCA kablolarla görüntü-ses taşıyordum. Vista'dan itibaren Microsoft'un değişen uygulamaları nedeniyle PC'den TV'ye görüntü aktarmak daha meşakkaetli hale gelmişti. Şimdi işim oldukça kolaylaştı.

PHILIPS HTS3357 sinema sistemimin ses girişi koaksiyel olduğu için Optical To Coaxial Digital Audio Converter siparişi verdim henüz gelmedi.
    http://www.egerate-store.com/Default.aspx?_Args=_ProductInfo,945,OdesisMc

TV'de HDMI girişi olmadığı için kompozit kabloyla bağlantı yaptım. Dark'dan diğer TV'ye de ses ve görüntüyü 1xRCA Erkek 2xRCA Dişi adaptörlerle aktardım ancak adaptörler kalitesiz olduğu için görüntü biraz bozuldu, elimde fazlalık RCA kablolar vardı, kesip biçerek RCA çoklayıcı gibi birşey yaptım görüntü iyileşti. Kaliteli RCA adaptörler ya da RCA çoklayıcı tarzı birşeyler bulup PC ile Televizyonlar arasındaki bağlantıyı tümden iptal edeceğim. Scart çoklayıcılar var ama RCA çoklayıcı internette göremedim. Yoksa mecburen 3 tane adaptörle yapacağım.

Benim Dark'dan RCA adaptörlerle görüntüyü 2 TV'ye aktarmam, ikisinin de aynı anda açık olması cihazlarda kısa devre vb. herhangi bir arızaya sebep olabilir mi? 5-6 yıldır aynı sistemi PC'den TV'ye görüntü aktarmak için kullandım ve sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenEyed77 -- 14 Kasım 2010; 2:13:28 >

• dün smart media hd vision aldım , wireless ile bağlayayım dedim. wireless i gördü şifre falan tamam ip de aldı 192.168.1.101 diye.
    ev ağını da gördü laptopuda fakat girmeye çalışınca kullanıcı adı ve ağ şifresi istiyor, guest diyorum şifreyi boş bırakıyorum olmuyor, yeni bir kullanıcı açtım windowstan, şifresinide 1 koydum . oda olmadı. hep oturum açma başarısız diyor. yardım edebilecek varmı?
  • Önceki mesajlarıma bakarsan sorununu çözebilirsin. Sadece 4 sayfa var onu okumak çok zor olmasa gerek.
  • smartmedia hd vision için
    xp de bir klasörü sağ tıklayıp PAYLAŞ dedim. herhangi özellikle sadece şu kullanıcı falan seçmedim yani.
    sadece paylaş yaptım.
    başka biri de bu klasöre girebilir mi ? ama wifi için şifre var? güvenli mi yani şimdi bu yoksa herkes görür mü o klasörü (wifi den ya da pc kablo adsl ile bağlı)
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.