Şimdi Ara

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
73.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1-en öncelik altyazı problemi, beni fazla rahatsız etmedi yazılar okunuyor. ancak ben tüplü 72 ekran flat tv de seyrettim.
    video zemini ile altyazı rengi aynı olsa bile sorun olmuyor. ama 106 ekran lcd de görüntü tamemen büyüyünce doğal olarak yazı da büyüyecek
    ve denildiği gibi gerçekten kötü olabilir. benim için şu an güzel. sarı renk de yapılabilir. ben beyaz ve sarı denedim . ikisi de iyi.
    2-wifi bağlantı çok kolay kuruldu. cihazdan ağ arattım. AP ağ seçtim (bilerek değil bakalım neymiş diye -kılavuz okumadan iş yaptım yani :) wifi şifremi sordu. yazdım .hemen buldu.
    3-pc den bağlı harici hdd deki film klasörüne sağ tıklayıp (xp kullanıyorum) paylaş. yaptım.
    4-mkv dahil full hd konser videoları, belgeseller sorunsuz hiç takılmadan oynatıyor. (wifi hızı ilk açılışta üstte yazan 4500- 9500 arası)
    5-ısınma olayını daha deneyemedim. bir saat bile çalışmadı henüz. ama sessiz olması soğuk ve sesli olmasından iyidir. alt taban sıcaklığı çok sıcak oluyormuş ama o sıcaklıkta sabit kalıyormuş ve 7-8 saat film oynatıp deneyenler takılma , donma , kilitlenme ve restart gibi durumların olmadığını yazıyorlar başka sitelerde.
    6-DVD isoları NAVİGASYON MENÜLÜ oynatıyor. yani dvd nin kendisini takmışsınız gibi. 1 aydır kafaya takıp ta almadığım wd tv live menüleri , kamera arkası falan gibi ek chapterları göstermiyor diye biliyorum. onu almadığıma pişman olurmuyum düşüncesi vardı şimdı kalmadı.

sonuç olarak en çok korktuğum altyazı problemini (belki tüplü tv kullandığımdan) yaşamadım.
    ve tam bir film bile seyretmedim ama kısa ve hızlı denemelerim çok iyi sonuç verdi , benim için.
    wd live almadığıma pişman olmadım hatta şimdi seviniyiroum , smarttan wifi adaptörü kutu içinde çıkıyor. umarım ileride sorun falan çıkarıp ta pişman olmam.

altyazı için tüplü tv görüntüsü çekip ekleyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 5 Kasım 2010; 20:41:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nocnoc

smartmedia hd vision görüşlerim :

1-en öncelik altyazı problemi, beni fazla rahatsız etmedi yazılar okunuyor. ancak ben tüplü 72 ekran flat tv de seyrettim.
    video zemini ile altyazı rengi aynı olsa bile sorun olmuyor. ama 106 ekran lcd de görüntü tamemen büyüyünce doğal olarak yazı da büyüyecek
    ve denildiği gibi gerçekten kötü olabilir. benim için şu an güzel. sarı renk de yapılabilir. ben beyaz ve sarı denedim . ikisi de iyi.
    2-wifi bağlantı çok kolay kuruldu. cihazdan ağ arattım. AP ağ seçtim (bilerek değil bakalım neymiş diye -kılavuz okumadan iş yaptım yani :) wifi şifremi sordu. yazdım .hemen buldu.
    3-pc den bağlı harici hdd deki film klasörüne sağ tıklayıp (xp kullanıyorum) paylaş. yaptım.
    4-mkv dahil full hd konser videoları, belgeseller sorunsuz hiç takılmadan oynatıyor. (wifi hızı ilk açılışta üstte yazan 4500- 9500 arası)
    5-ısınma olayını daha deneyemedim. bir saat bile çalışmadı henüz. ama sessiz olması soğuk ve sesli olmasından iyidir. alt taban sıcaklığı çok sıcak oluyormuş ama o sıcaklıkta sabit kalıyormuş ve 7-8 saat film oynatıp deneyenler takılma , donma , kilitlenme ve restart gibi durumların olmadığını yazıyorlar başka sitelerde.
    6-DVD isoları NAVİGASYON MENÜLÜ oynatıyor. yani dvd nin kendisini takmışsınız gibi. 1 aydır kafaya takıp ta almadığım wd tv live menüleri , kamera arkası falan gibi ek chapterları göstermiyor diye biliyorum. onu almadığıma pişman olurmuyum düşüncesi vardı şimdı kalmadı.

sonuç olarak en çok korktuğum altyazı problemini (belki tüplü tv kullandığımdan) yaşamadım.
    ve tam bir film bile seyretmedim ama kısa ve hızlı denemelerim çok iyi sonuç verdi , benim için.
    wd live almadığıma pişman olmadım hatta şimdi seviniyiroum , smarttan wifi adaptörü kutu içinde çıkıyor. umarım ileride sorun falan çıkarıp ta pişman olmam.

altyazı için tüplü tv görüntüsü çekip ekleyeceğim.

DVD iso için hangi programı kullanıyorsunuz?

• clonedvd

http://ho+file.com/dl/48848700/dbe42c9/ClD2.9.2.8.rar.html
    + yı t ile değiştirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 5 Kasım 2010; 22:16:33 >
  • quote:

clonedvd

+ yı t ile değiştirin

• Ben paket icinden cıkan wireless adaptörün driverini bulamadım.Lütfen bir bilen yardımcı olsun.Simdiden yardımlarınız icin tesekkurler.
  • Wireless adaptör için driver a gerek yok cihaza takmanız yeterli.
  • smart hd vision aldım her mkv filmini açmıyor

bruce willis'in red filmini indirdim dvd screen rip'ten mkv olarak
    smart ta ses var görüntü yok.izleyemedim.dönüştürme yapacağıma laptoptan hdmi kablosuyla plazma tv de izledim

arada açamadığı mkv filmleri de çıkıyor
    youtube tan pc ye indirdiğim dosyaları da açmıyor mesela
    bunlar olumsuz yanları
  • biriniz diyo super biriniz berbat
    tam alım derken vazgeçirdiniz
  • Tesekkur ederim xiamen. Ama ben bu aleti bilgisayarımda baska bir is icin kullanmak istiyorum. O yüzden driverı gerekiyor.Cok aradım ama driverı bulamadım malesef.
  • quote:

clonedvd

+ yı t ile değiştirin

Programla DVD ISO seçeneğiyle yaptım cihaz dosyayı hiç görmedi.. Ya cihazın desteği yok yada ben yapamadım..

• bana crea nın usb wifi aparatını göndermişler.cihazın arkasından makinaya girmıyor.makınanın üst kısmı çıkıntılık yapıyor
    mecburen yan tarafa takıyorum.cihaz kablosuz olarak laptoplara bağlanıyor.ama zaman zaman donmalar olmuyor değil
    laptopun bütün hdd lerini paylaşıma aldım. cihaza da kendi sitesindeki son yazılımı yükledim.kısmen düzeldi
    ama yine de bazen donma yapıyor
    bende netteki yorumlara bağlı olarak cihazı aldım.cok fazla beklentim yok
    yalnızca şunu söyleyebilirim. zaman zaman format secıyor bu makina
    %100 bütün mkv leri flv leri wmv leri avi leri açıyor denemez.
    alın mesela red filmini indirdim. ses var görüntü yok
    you tube taki videoları da pc ye indirdim. avi formatında
    yine açmıyor
    uzantılarını değiştirdim yine açmıyor
    cihazdan fazla bir beklentim yoktu.almışken de wifi özellikli olanını alayım dedim
    amacım netten indirdiğim h264 mp4 ve mkv filmleri plazma tv de rahatça izlemek
    zaman zaman sorun yaşasam da bu rahatlığa kavuştum
    iyi taraflarına gelirsek. makina hızlı.menüsü kolay,kumandası işlevli,makine ısınmıyor veya ben cok açık tutmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 6 Kasım 2010; 15:07:13 >

• bugün maalesef aletin sorunlu yanı ile ilk defa tanıştım arkadaşlar.(hd vision) 2 tane 1080p film indirdim okadar zaman ve emek harcayarak. tam büyük bir iştahla izlemeye hazırlanırken filmlerde ses ve altyazının olduğunu yanlız görüntünün olmadığını fark ettim. Dünyanın parası yahu 200 kusur milyon. Yazıklar olsun haram olsun başka birşey demiyorum. Her videoyu oytamayacaksa ne .oka yarar bu alet ozaman. smartmedia ya mail attım. ilgilenirlermi bilmiyorum. sizce bu yazılımla veya başka birşeyle düzelebilirmi? Birde oynatmadığı filmleri bir arkadaş formatı değiştirin falan demiş. Bu şekilde cihazda bu filmleri oynatmamız mümkünmü?
  • O kadar para verceksin bir de oturup format mı değiştirceksin PC de
    Saatler sürer onu convert etmesi bence değmez
    720 p versiyon indirmen daha mantıklı olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

quote:

clonedvd

+ yı t ile değiştirin

Programla DVD ISO seçeneğiyle yaptım cihaz dosyayı hiç görmedi.. Ya cihazın desteği yok yada ben yapamadım..

benim tüm dvd iso larım bu programla yapıldı. ve hepsini cihaz görüyor !.
    cihaza neyle aktarıyorsunuz? harici hdd? flash? wifi?
    ben wifi den bağlanıyorum. tüm dvd iso ları açıyor.
    wifi den bağlanıyorsanız yeni yaptığınız iso yu paylaştığınız klasöre atmayı unutmayın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

quote:

clonedvd

+ yı t ile değiştirin

benim tüm dvd iso larım bu programla yapıldı. ve hepsini cihaz görüyor !.
    cihaza neyle aktarıyorsunuz? harici hdd? flash? wifi?
    ben wifi den bağlanıyorum. tüm dvd iso ları açıyor.
    wifi den bağlanıyorsanız yeni yaptığınız iso yu paylaştığınız klasöre atmayı unutmayın.

ISO dosyası veri dosyası olarak görülüyor bilgisayarda.. Bu doğru herhalde... Copy DVD title 'den yapıyorum.. Diğer seçeneklerde de ISO var .. Herhalde cihaz desteği yok..

• Arkadaşlar Dark Mini Mania Aldım Kullanıyorm Alt yazı bana okadar kötü gibi gelmedi ? kendi icinden cıkan yazılımla kullanıyorum

Tropik Fırtına 720p filminden görüntü

• capstlerdeki altyazı tek satır.. görüntüye gayet yakın çekmişsiniz
    ve görüntü karanlık olmasına rağmen altyazı çok okunaklı değil..
    yazının içindeki beyaz kalın ve gözle ayırt edici olmalı..
    e2 ve cnbc e deki gibi..bu benim görüşüm..sizinki de sizinkini bağlar tabiki..
    görüş ve zevk meselesi..sorun beyaz ağırlıklı aydınlık sahnelerde ve özellikle 2-3 satırlık
    altyazının çok zor seçilmesi..
    altyazı rengini sarı..yeşil..kırmızı yapsamda beni rahatsız ediyor..
    dark mini media nın forumunu takip ediyorum bizim cihaz onlarınkiyle aynı diye..
    yeni bi fw den söz ediliyor..aylardır bitirilemeyen..onun bitmesini bekliyorum..
    sinirlendiğim konu tüketicinin isteği doğrultusunda hd smart vision un yazılım güncelleyeceğine
    dair taahhüt verip ilgilenmemesi..altyazı fontu çok kolay küçük bi güncellemeyle
    değiştirebilir durumdayken kimsenin ilgilenmemesi..
    bu arada bazı 720p filmlerden ses gelmiyor..
    Amadeus.DirCut.1984.720p.BluRay.x264-ESiR gibi..
    ve görüntüden çok memnun da değilim..2-3 gb vision ripleriyle 8-9 gb rip
    grupları arasında çok fark gözlemlemedim ki fark olmalı aslında bitrate yüzünden..
    yazılımdan anlayan ve forumu takip eden bi arkadaş beni ve diger altyazıdan
    rahatsızlık duyan arkadaşların sorununu ki önceki sayfalarda altyazıdan şikayet
    eden başkaları da var..altyazı sorununu çözmesini ve bizi bilgilendirmesini bekliyorum..
    yoksa sizi yada başkasını ikna etsem nolur etmesem nolur altyazının yetrsizliğiyle ilgili..
    siz memnunsanız ne ala..bizi ilgilendirmez..

• quote:

Orijinalden alıntı: kaiser802

capstlerdeki altyazı tek satır.. görüntüye gayet yakın çekmişsiniz
    ve görüntü karanlık olmasına rağmen altyazı çok okunaklı değil..
    yazının içindeki beyaz kalın ve gözle ayırt edici olmalı..
    e2 ve cnbc e deki gibi..bu benim görüşüm..sizinki de sizinkini bağlar tabiki..
    görüş ve zevk meselesi..sorun beyaz ağırlıklı aydınlık sahnelerde ve özellikle 2-3 satırlık
    altyazının çok zor seçilmesi..
    altyazı rengini sarı..yeşil..kırmızı yapsamda beni rahatsız ediyor..
    dark mini media nın forumunu takip ediyorum bizim cihaz onlarınkiyle aynı diye..
    yeni bi fw den söz ediliyor..aylardır bitirilemeyen..onun bitmesini bekliyorum..
    sinirlendiğim konu tüketicinin isteği doğrultusunda hd smart vision un yazılım güncelleyeceğine
    dair taahhüt verip ilgilenmemesi..altyazı fontu çok kolay küçük bi güncellemeyle
    değiştirebilir durumdayken kimsenin ilgilenmemesi..
    bu arada bazı 720p filmlerden ses gelmiyor..
    Amadeus.DirCut.1984.720p.BluRay.x264-ESiR gibi..
    ve görüntüden çok memnun da değilim..2-3 gb vision ripleriyle 8-9 gb rip
    grupları arasında çok fark gözlemlemedim ki fark olmalı aslında bitrate yüzünden..
    yazılımdan anlayan ve forumu takip eden bi arkadaş beni ve diger altyazıdan
    rahatsızlık duyan arkadaşların sorununu ki önceki sayfalarda altyazıdan şikayet
    eden başkaları da var..altyazı sorununu çözmesini ve bizi bilgilendirmesini bekliyorum..
    yoksa sizi yada başkasını ikna etsem nolur etmesem nolur altyazının yetrsizliğiyle ilgili..
    siz memnunsanız ne ala..bizi ilgilendirmez..

valla hocam sahsen ilk aldımda yazılanlara göre cok korktup ses problemi alt yazı vs görünce farkettim benm için sorun degil tabi siz ve beyenmemişinizdir orası ayrı bugun bu Cop Out 720p bluray x264 HDA de ses var görüntü yoktu.sasırdım.genel olarak menmun kaldım diyebilirim.özellkle 1080p filmlerde görüntü kalitesi cok feci ortaya cıkıyor

• dimitradon, bu capsleri aldığın ekranın boyutu nedir, çift satır geçen bir anı da koyma şansın var mı? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle37

dimitradon, bu capsleri aldığın ekranın boyutu nedir, çift satır geçen bir anı da koyma şansın var mı? Teşekkürler

tabi hocam TV Boyutu LCD HD Ready 'lerden 102 Ekran , Filmler 720p , Cok yakından izlersen 1mt falan alt yazı tam net degil gibi ama biraz mesafeli izleyince normal ayırca cok beyaz tonlu fimlerde renk degisimi olur gibime geliyor denemedim sahsen hiç , ama bana cok kötü gibi gelmiyor.

Edit: Ayırıca Fotoları Paintte acıp farklı kaydet yaparak boyut düsürdm tanesi 5mb di siteler büyük diye upload etmiyor 2mb düstü.

Nitrous B.I.G

2012

Alis Harikalar Diyarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 7 Kasım 2010; 12:20:17 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.