Şimdi Ara

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
73.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nocnoc

vatandan almaya alacam da
    dvd-iso yu menülü gösteriyor mu bu cihaz?

http://www.pclabs.com.tr/2010/06/18/smartmedia-hd-vision-1080p-dtsdolby-digital-medya-oynatici-incelemede/

ISO desteği var gözüküyor, dark mini'de de var gözüküyor.
  • bazı arkadaşlar smartmedia hd vision'ın altyazıları okunmuyor , şeffaf yazmışlar.

http://www.pclabs.com.tr/2010/06/18/smartmedia-hd-vision-1080p-dtsdolby-digital-medya-oynatici-incelemede/4/

buradaki incelemede altyazılar baya net okunuyor.şeffaf değil ? (avatar ekran görüntüsü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 3 Kasım 2010; 22:40:02 >
  • quote:

bazı arkadaşlar smartmedia hd vision'ın altyazıları okunmuyor , şeffaf yazmışlar.

http://www.pclabs.com.tr/2010/06/18/smartmedia-hd-vision-1080p-dtsdolby-digital-medya-oynatici-incelemede/4/

buradaki incelemede altyazılar baya net okunuyor.şeffaf değil ? (avatar ekran görüntüsü)

evt gayet güzel okunuyor, sorun nedir?

• vallahi benim kafam karıştı neyi alacam şaşırdım...

smart mı dark mini mi ? pöffff

• quote:

Orijinalden alıntı: centerland
    Bir de bu durum var ne dersiniz

http://www.teknobiyotik.com/elektronik/media-player/dark-movix-tank-full-hd-3-5-sata-hdd-mkv-dts-medya-player.html

Bu baya güzel gibi duruyor.

http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-movix-fun-full-hd-mkvdts-hdmi-kablo-hediyeli-media-player-dkmvfun/ProductDetails.aspx?productId=bd85221&categoryId=112123

böyle bişey de varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 4 Kasım 2010; 2:51:59 >

• Altyazı okunmama problemi her zaman yaşanmıyor, sadece görüntü açık renklerdeyse sorun olabiliyor. Birde izleme mesafesi önemli. 37" Plazmada kullanıyorum 3-4mt de sorunsuz okunuyor. 6 mt de ise problem oluyor o da sadece görüntünün açık olduğu sahnelerde. Vakit bulduğumda görüntüleri çeker yüklerim buraya.

yukarıda bahsetmiştim ama cevap veren olmadı. Noontec in firmware dosyasını winrarla açtım. İçindeki font dosyası arial onu arial bold veya daha okunaklı bir fontla değiştirebilsek sorun morun kalmaz. .img dosyası içindeki fontu yazılımı bozmadan nasıl değiştirebiliriz?
  • o zaman yazılar şeffaf değil de, harflerin çerçevesi yok heralde??
    yani beyaz yazı beyaz alt zemine gelince doğal olarak okunmuyor.
    ama beyaz yazının çevresinde (harfin çerçevesi ) siyah olsa sorun olmaz mı ?
    demeye geliyor? ben bu şekilde anladım doğru mu?

walla ben dün bu altyazı sorununu bağıran arkadaşlara rağmen yine de aldım.
    gelsin deneyelim bakalım.

ama bucihazda (hd vision) altyazıda sorun varsa, dark mini mania da da vardır.
    hani dark ın teknik desteği var bunun yok deniyor ya...
    e madem aynı firmware kullanılıyor, dark çözerse sorunu smart'a da atılır aynı version.

smartmedia.com.tr de ki teknik destek sekmesindeki şikayet formuna altyazı ile ilgili sorunu yazdım bakalım cevap gelecek mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nocnoc -- 4 Kasım 2010; 13:55:26 >
  • beyle Dark Mini Mania Aldım Dedikleiniz gibi ses problemi yüzünden cekiniyordm o ses film izlerken duyulmuyor ve sadece uhultu var biraz cihazda hangi version oldugnu nerden görebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

beyle Dark Mini Mania Aldım Dedikleiniz gibi ses problemi yüzünden cekiniyordm o ses film izlerken duyulmuyor ve sadece uhultu var biraz cihazda hangi version oldugnu nerden görebilirim

altyazılarda sorun var mı peki? (videodaki görüntü altyazı rengi ile aynı olduğunda)
    foto ekleyebilir misiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

beyle Dark Mini Mania Aldım Dedikleiniz gibi ses problemi yüzünden cekiniyordm o ses film izlerken duyulmuyor ve sadece uhultu var biraz cihazda hangi version oldugnu nerden görebilirim

altyazılarda sorun var mı peki? (videodaki görüntü altyazı rengi ile aynı olduğunda)
    foto ekleyebilir misiniz?

dün aksam baktımda sorun göremedim aksama eklerim suan evde degilim resim aksam eklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Altyazı okunmama problemi her zaman yaşanmıyor, sadece görüntü açık renklerdeyse sorun olabiliyor. Birde izleme mesafesi önemli. 37" Plazmada kullanıyorum 3-4mt de sorunsuz okunuyor. 6 mt de ise problem oluyor o da sadece görüntünün açık olduğu sahnelerde. Vakit bulduğumda görüntüleri çeker yüklerim buraya.

yukarıda bahsetmiştim ama cevap veren olmadı. Noontec in firmware dosyasını winrarla açtım. İçindeki font dosyası arial onu arial bold veya daha okunaklı bir fontla değiştirebilsek sorun morun kalmaz. .img dosyası içindeki fontu yazılımı bozmadan nasıl değiştirebiliriz?

kullanılacak yeni .ttf dosysına yazılımın o an kullandığı ismi bozmadan değiştirlebilir sanırım mesela bulduğun dosya smartmedia.ttf diyelim ama içinde bahsettiğin gibi arial bir bir font var sen istediğin fontu yine smartmedia.ttf olarak ismini değiştirip içine atabilirsin tabi sadece bir varsayım bu ilk aklıma gelen buydu..bende alıcam aslında ama sadece bu sorunun çözülmesini bekliyorum ürün şıklık ve özellik açısından ve çok hoşuma gitti :)

• Altyazı sorunu beni çok rahatsız etmiyor aslında. Yinede forumdaşlara yardım amacıyla daha okunur kılmanın yolunu arıyorum. Hex editör diye bir programla yapılabiliyormuş sanırım değişiklik. Ben beceremedim. Birilerinin yardımıyla çözersem denedikten sonra burada link veririm.

Altyazı kesinlikle şeffaf değil. Gelince göreceksiniz. Font ince biraz sadece. Arial font kullanıldığı için.

Bir word dosyasına arial ile birşeyler yazın birde arial kalın ile yazın aradaki farka bakın.

Özelden sorduğunuz diğer soruların cevapları zaten önceki mesajlarda mevcut.

Açıkcası ben memnunum ve beklentilerimi karşılıyor cihaz. Tabiki herkesin beklentisi farklıdır ona birşey diyemem.
  • quote:

o zaman yazılar şeffaf değil de, harflerin çerçevesi yok heralde??

e madem aynı firmware kullanılıyor, dark çözerse sorunu smart'a da atılır aynı version.

smartmedia.com.tr de ki teknik destek sekmesindeki şikayet formuna altyazı ile ilgili sorunu yazdım bakalım cevap gelecek mi?

Hayırlı olsun, biran önce görüşlerinizi duymak isteriz, ses, altyazı, format, internet, youtube, kablolu ve kablosuz erişim, torrent konularında yorum yaparsanız çok sevinirim. Ben de artık smart vision'a darktan daha sıcak bakıyorum neden derseniz, dark için hesapta ithalatçı firma sitesinde forum açmış ama bir başıbozukluk almış başını gidiyor, arada soru soranları fırçalayanlar var. Smart'ı gördüğüm kadarıyla KONT getiriyor, KONT bu işi çözebilecek bir firma, umarım iyi şeyler okuruz bundan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle37 -- 4 Kasım 2010; 18:41:54 >

• win7 kullanıyorum bir türlü kablosuz ağ bağlantısını yapamadım kafayı yiyecem ya adam akıllı bir açıklama da yok sitelerinde.....
  • bnde 190 tl e buldm 0 sizce ucuzmu birde sormak istedm bşy mesela bn 1.5tb hdd var bağladm usbdn bir ağ depolaması gibi kullanabilicekmiyim(NSA)lar gibi yani pcden media playera bağlı hdd me veri yazıp silebilicekmym smdiden saolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagle37

quote:

o zaman yazılar şeffaf değil de, harflerin çerçevesi yok heralde??

Hayırlı olsun, biran önce görüşlerinizi duymak isteriz, ses, altyazı, format, internet, youtube, kablolu ve kablosuz erişim, torrent konularında yorum yaparsanız çok sevinirim. Ben de artık smart vision'a darktan daha sıcak bakıyorum neden derseniz, dark için hesapta ithalatçı firma sitesinde forum açmış ama bir başıbozukluk almış başını gidiyor, arada soru soranları fırçalayanlar var. Smart'ı gördüğüm kadarıyla KONT getiriyor, KONT bu işi çözebilecek bir firma, umarım iyi şeyler okuruz bundan sonra.

sağolun. tam deneme fırsatım olmadı .ama ilk işim altyazılı filmi usb ye atmak oldu (wifi falan uğraşmadım henüz)
    altyazılar korktuğum gibi çıkmadı. altyazıda bence problem yok. evdeki taa ne zaman 100 kaat verdiğim philips dvd nin altyazılarına bin basar.
    diğer özelliklerini kullandıktan sonra mutlaka yazacağım. ancak saat geç oldu sabah erken kalkacağım ancak altyazıyı kontrol ettim (nasıl korkmuşsam :)

• Mini Mania almayı bende düşünüyorum. Yalnız ;

Normal bir Dvd Player ile mukayese edebilir miyiz ?
    Aralarındaki görüntü kaliteleri ne derece değişir ?
    Son olarak,harici Disk de almam gerekiyor mu ? (Bilmediğim için)

Benim kullanma alanımın içinde kablosuz bağlantı olmayacak...Sadece Cihazı bağlayacam (harici disk gerekiyorsa ondan da ) koyup bağlantıları tamamlayacam ?

Farklı önerilere de açığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karasahin90 -- 5 Kasım 2010; 1:48:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taner_01985

win7 kullanıyorum bir türlü kablosuz ağ bağlantısını yapamadım kafayı yiyecem ya adam akıllı bir açıklama da yok sitelerinde.....

Ben anlatmıştım önceki sayfalara bakarsan kurulumu yapabilirsin çok zor değil.
  • cihazı alalı bir hafta oldu, test etmek amaçlı onlarca film denedim. cihazda ne herhangibir altyazı problemi ile, nede mkv dosyasının bazılarını açamama sorunu ile karşılaştım. Altyazılar gayet net cam gibi deyim yerindeyse.
    quote:

bazı arkadaşlar smartmedia hd vision'ın altyazıları okunmuyor , şeffaf yazmışlar.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.