Şimdi Ara

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
73.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Blood Stain, ürünle ilgili bir sorun yaşamış olabilirsin. Hatta teknik servis konusunda da ancak her nasılsa şanssız bir döneme denk gelmişsin. Ben Smartmedia HD VISION aldım.

Almadan önce firmayı aradım. Direkt AR-GE sorumlusuna yönlendirdiler. 15 dakika kadar kendisi bana ürün kullanımı ile ilgili bir çok şeyi anlattı. Açıkcası ikna olmama yetti.

Ürünü aldığımda yanılmadığımı anladım. Web sitesinde güncel yazılım ve nasıl yükleyeceğiniz de yazıyor. Web sitesinde ayrıca e-mail üzerinden hızlıca cevap alabileceğinizi söyleyebilirim.

HDMI kablo ve kablosuz ağ adaptörü standart geliyor.

Ürün ısınıyor ancak bu bir dizüstünde ekran kartı bölgesinin ısındığından daha fazla değil. Ben torrent dosya indirme için kesintisiz kullanıyorum. Sorun ile karşılaşmadım.
  • Arkadaşlar Dark Mini Mania veya Smartmedia HD Vision 2sinden birini alıcam sizce hangisi olsun biri ses diyeri cok ısınıyor demisler kafam karıstı HB 'de 220TL ikisinde fiyatı onun için alanlar bi yardımcı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Arkadaşlar Dark Mini Mania veya Smartmedia HD Vision 2sinden birini alıcam sizce hangisi olsun biri ses diyeri cok ısınıyor demisler kafam karıstı HB 'de 220TL ikisinde fiyatı onun için alanlar bi yardımcı olsun.

http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/dark-mini-mania-full-hd-1080p-mkv-h-264-dts-dolby-torrent-download-medya-oynatici_30.031.9352.0008.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Orijinalden alıntı: dimitradon

Arkadaşlar Dark Mini Mania veya Smartmedia HD Vision 2sinden birini alıcam sizce hangisi olsun biri ses diyeri cok ısınıyor demisler kafam karıstı HB 'de 220TL ikisinde fiyatı onun için alanlar bi yardımcı olsun.

http://www.hizlial.com/bilgisayar/bilgisayar-bilesenleri/dark-mini-mania-full-hd-1080p-mkv-h-264-dts-dolby-torrent-download-medya-oynatici_30.031.9352.0008.htm

Hocam Hızlıaldan ürün almam hiçbir zaman gecen bi arkadasım ps3 aldı garantili diye 800tlye ürün ntsc J cıktı böyle sacmalıkmı olur garantili üründe Pal olması lazım adamlar kacak malı sattılar HB direk dispiratör garantili vermesi iyi.

arkadaşlar düsündüm ve Destek konusnda Dark daha iyi gördüm ve HB'den 222tl ye kargo dahil Dark Mini Mania Siparis verdim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 29 Ekim 2010; 19:52:53 >

• Bende yıllardır hb den alışveriş yapardım ama artık g..leri kalktı herhalde sorun olduğunda ne telefonlara nede mesajlara cevap vermiyorlar.Hızlıal'dan birçok alışverişim oldu daha hiç bir sorunla karşılaşmadığım gibi müşteri hizmetleri çok hızlı çalışıp sorularınıza kısa zamanda cevap veriyorlar.Keşke pmden sorsaydın 30 tl cebinde kalırdı
  • arkadaşlar konunun tamamını okumadan bir soru soracam önceki sayfalarda yazdıysanız kusura bakmayın... ben de wesrwen dijital yv live ile smart media hd vision arasında kararsız kaldım. smart media hd vision alma olasılığım daha yüksek ama max kaç tb lık hdd yi destekliyor onu öğrenmek istiyorum. bir de Türkçe altyazıda Türkçe karakter sorunu yoktur değil mi???
  • birde smart media hd vision un optik ses çıkışını ev amfisine bağlayıp
    dts yi deneyen oldu mu???? elimde çok dts li 1080 p mkv var da
  • quote:

Orijinalden alıntı: xiamen

Altyazı problemi başta büyüktü, yeni yazılım sonrası beni rahatsız etmiyor. Aslında çok basit bir olay daha okunur bir font kullanmak. Gelecek yazılımla düzelebilecek bir sorun bu hala yetersiz bulanlar için.

Peki neden düzeltil miyor? Ben cihaza kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın, fiyat performans açısından iyi bir cihaz ama, neden yazılım desteğinde asıl sorunlara eğilmiyorlar? Anlaşılan pekte kullanıcı dostu bir firma değil...
  • Arkadaşlar diğer başlığa da yazdım, ben de dark mini, wd live ve egreat m34a arasındayım, fiyat performans olarak öne çıkan modeller bunlar ,piyasada zaten belirli markaların f/pürünleri mevcut ama hepsi ayrı başlıklarda olduğu için net bir fikir vermiyor. Aşağıdaki sorular için görüş alabilir miyim?

-MKV/ Divx dosyalarının bilgisayar'da olduğunu ve ağ üzerinden açılacağını düşünürsek, kablosuz veya ethernetle hangisi daha başarılıdır?

-Dosyaları flashbellek veya/usb hdd üzerinden açarsak hangisi daha sorunsuzdur?

-İnternet üzerinden izlemek istediğimiz videolarda ve internet erişiminde hangisi daha kullanışlı?

-Son olarak ses ve ısınma problemi açısından hangisi sorunsuz?

-Altyazı sorunu benim de nefret ettiğim bir sorun, bu açıdan hangisi daha başarılı?

Bu konular için görüşü olan varsa paylaşırsa sevinirim.

• son zamanlarda smartmedia hd vision u beğeniyordum ama hdd destekleme kapasitesi 1,5 tb olması ürünün tüm cazibiyetini bitirdi. onun için wd tv live diyorummm
  • mkv animelerin çoğunu açmıyor..
    desteklemediği bazı formatları destekliyor gözüküyor..
    ogm mov flv çalışmıyor..
    youtube açılmıyor..diğer internet servisleri işe yaramıyor..
    en önemlisi altyazı problemli..
    silik ve şeffaf..
    dolayısıyla film izlemek işkence..
    e niye aldık makineyi ozaman..
    bi yazılımla çözülebileceği söyleniyor
    ithalatçı firma sahibi müşterileri sallamayan bi tip galiba ki
    adamın hiç umrunda değil..sokaktan mı buluyoruz parayı..
    yorum yapan arkadaşlar başta belirtseydi almayın diye almazdık bizde..
    bidaha chip online a da güvenmem..
    yok testler yapmışlar süper alet sorunsuz vs..
    film izlerken kıvranmak
    istiyosan hd media vision alabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser802

mkv animelerin çoğunu açmıyor..
    desteklemediği bazı formatları destekliyor gözüküyor..
    ogm mov flv çalışmıyor..
    youtube açılmıyor..diğer internet servisleri işe yaramıyor..
    en önemlisi altyazı problemli..
    silik ve şeffaf..
    dolayısıyla film izlemek işkence..
    e niye aldık makineyi ozaman..
    bi yazılımla çözülebileceği söyleniyor
    ithalatçı firma sahibi müşterileri sallamayan bi tip galiba ki
    adamın hiç umrunda değil..sokaktan mı buluyoruz parayı..
    yorum yapan arkadaşlar başta belirtseydi almayın diye almazdık bizde..
    bidaha chip online a da güvenmem..
    yok testler yapmışlar süper alet sorunsuz vs..
    film izlerken kıvranmak
    istiyosan hd media vision alabilirsin..

-Arkadaşlar net olmak gerekirse, bu iki alet aynı neredeyse ama bu aletlerin altyazı rengi, yeri boyutu ayarlanıyor mu ayarlanmıyor mu? altyazı silik ve şeffaf diyen çok kişi okudum forumlarda, son noktayı objektif olarak koyacak bir arkadaş var mı?
    -Youtube u kablolu ile açan arkadaşlar var, çok uğraştırıyor mu? Kablosuz için de açabilen dns ayarı yapan arkadaş var mı? Kullanamıyacaksak boşuna kablosuzuna para vermeyelim.

-En önemlisi, kendi işini yani video oynatmayı verimli yapıyor mu? Bir tarafta çatır çatır mkv oynayıtorum diyen var, bir tarafta flv ve mov'lar çalışmıyor diyen var, o zaman en azından bu formatlarda sıkıntı yaşamayacağımız bir makina var mı?

-Bu aletlerin noontech muadili, HB'de IPTV özelliği var olarak listeleniyor, bu aletlerde IP TV özelliği var mıdır?

Objektij görüşler olursa çok sevinirim. Yoksa kampanya bekleyip 99'tl ye gider bir wd live alır, çok para vermedim derim. Arkadaşın dediği gibi 200 TL de az bir para değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle37 -- 2 Kasım 2010; 11:52:15 >

• Düşünen varsa elimde sıfır, açılmamış kutu ve faturalı 1 adet SmartMedia HD Vision var. 160 TL'den satıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahapurusha -- 3 Kasım 2010; 7:35:03 >
  • SMARTMEDIA HD Vision wireless olan
    cd-iso dvd-iso
    oynatıyor mu? navigasyonlu mu oynatıyor mu?
  • Altyazı problemi için bir çözüm olabilir firmware dosyasının uzantısını .iso olarak değiştirip winrarla açtım. İçindeki font dosyasına ulaştım. Tahmin ettiğim gibi arial font kullanılıyor. Bu dosyası değiştirebilirsek sorunu çözeriz bence.

Dosyanın adı; arial.ttf

Bu dosyayı nasıl değiştirebiliriz bir fikri olan var mı aranızda.

Arial yerine daha okunaklı bir font seçersek altyazı problemi çözülür. İşte kolay ama işten anlamayınca zor. Yardım edebilecek birisini bulursak bunu çözeriz.
  • ya arkadaşlar
    dvd-iso yu menülü gösteriyor mu bu cihaz? (smartmedia hd vision)

bir de kendi sitesinin adresi nedir? smart media ile ilgili forum sitesi de olabilir.
  • Arkadaslar Vatanda Smart media nın fıyatı 169 tl ımıs bılg.

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=44536
  • vatandan almaya alacam da
    dvd-iso yu menülü gösteriyor mu bu cihaz?
  • Birşey anlayamadım, bu cihazı alınca istediğim siteye girip 720 veya 1080p mkv indirebiliyor muyum, yoksa sadece belli sitelere mi girilebiliyor.
  • Kullanmıyorum cıhazı onceden bıraz arastırmıstım bıldıgım kadarıyla ıstedıgım sıteden torrent ındırebılıyorsun bellı bır sıte degıl yanı zaten kullanan bırı ben yaptım oldu seklınde bırgı verırı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.