Şimdi Ara

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
73.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kendi üzerinde Torrent özelliği var fakat web tarayıcısı üzerinden çalışıyor hepsi bu. Sizin ekstra torrent programı yüklemenize gerek yok.
  • DARK DARK DARK
  • kesinlikle dark derim. mediamarkt da inceleme fısatım oldu dış kutu daha saglam gibi duruyor diğerine göre.
  • dark mini mania aldım, hard diski takıp elimdeki bütün formatları denedim sorunsuz çalıştı, sadece mov dosyalarından ses alamadım, forum bölümünde yazdım anında cevap yazdılar, baktılar ettiler, bendeki yazılım eskiymiş, yenisini yükleyince sorunumun çözülebileceğini söylediler, bu akşam onu yükleyip deneyeceğim...
    menüleri hızlı, altyazıda türkçe karakter sorunu yok, büyültme-küçültme yapabiliyorsunuz...
    şimdilik çok memnunum
  • dark mini mania.. bu ürünü internet dışında nereden alabilirim arkadaşlar? İstanbul Anadolu'dayım
  • Mediamarkt larda var oradan alabilirsin sanırım.
  • xiamen

arkadaşım uzun zamandır bu HD playerları inceliyorum ve karar veremiyorum.Sizinde epeydir smartmedia hd vision kullandığınızı biliyorum.Son durum nedir bi sıkıntı varmı?Dark mı bumu derken dark ın fan sesi korkusu bu cihaza yönlendiriyor bu ara ikisininde fiyatı aynı hangisini tavsiye edersin saygılarımla..Bu arada darkın menü geçişleri yavaş ve arada takılma duyumu var hd visionda durum nedir?Cevaplarsan sevinirim...
  • Menü geçişleri ve takılma yeni yazlımla çözülmüş, fakat HDD yi yeni taktığında bir süre beklemelisin içini tarıyor. Hd Visiondan memnunum herhangi bir sorun yaşamadım. Noontec in kendi sitesindeki yazılımı indirip kurdum. Kırmızı ağırlıklı bir arayüzü var. Kullanışlı geldi bana. İçinde fan yok o yüzden ses sıfır. Isınma problemi var diyorlar ama hiç bana sorun çıkarmadı. Isınıyormu diyede kontrol etme ihtiyacı duymadım. Bazen 4-5 saat aralıksız kullandığım oldu ısınma yüzünden performans düşüklüğü gibi birşey olmadı. Tavsiye ederim HD Visionu.
  • cevap için teşekkürler görüntü olarak hd vision daha hoş gibi.Bu arada sigma yada realtek çipten bahsediyorlar değermi 80-100 lira fazla verip egreat almaya?Birde bu İPTV dedikleri olay varmı bunda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicwashere

dark mini mania aldım, hard diski takıp elimdeki bütün formatları denedim sorunsuz çalıştı, sadece mov dosyalarından ses alamadım, forum bölümünde yazdım anında cevap yazdılar, baktılar ettiler, bendeki yazılım eskiymiş, yenisini yükleyince sorunumun çözülebileceğini söylediler, bu akşam onu yükleyip deneyeceğim...
    menüleri hızlı, altyazıda türkçe karakter sorunu yok, büyültme-küçültme yapabiliyorsunuz...
    şimdilik çok memnunum

son yazılımı yükledim yine olmadı, üreticiye sorup o şekilde bilgilendirme yapacaklarını söylediler, bendeki mov dosyalarının ses codecleriyle ilgili bi şey,
    ancak diğer tüm formatlarda mkv dahil bir sorun yaşamadım...
  • arkadaşlar Smartmedia Hd vision almayı düsünüyorum acaba filmleri izlerken takılma vs oluyormu kararsız kaldım sonucta alınca 500gb 1tane bosta harici diskim var onda kullancam cevaplarını bekliyorum birde bende samsung 102 ekran LCD 1280x720 tv var indirdigm blu ray filmler genelde 720p ve 4-6gb arası degisiyor sizce verim alabilirmiyim. ?
  • Önceki mesajları okursan aradığın cevaplar mevcut.
  • Mesajım bulunsun ınceleyecem ılgımı cektı
  • bu playerlardan herhangi birinde film için
    özet indirme görüntüleme seçeneği oromatik olan
    varmı acaba.?

Tvixie yazılımı gibi.....?
  • http://vimeo.com/11160171
    dark mania menu videosu
  • Noontec in firmware ini indirdikten sonra yeni internet servisleri eklendi ama çince yeni gelenler. Kurcalarken film tanıtım videoları görmüştüm ama menüsü çince!
  • dark mini mania yı aldım çok memmunum ağ üzerinden bütün harddisklerimi paylaşıma açtım ve tak çıkarla uğraşmıyorum. tüm formatları ve altyazıları sorunsuz destekliyo.
  • Smart media'yı noontec firmasının yeni çıkardığı noontec 6 30.09.2010 sürümüne güncelleyen var ı?
  • şu filmlerin altyazılarının silik görünmesi sorunu bir tek bende mi var ya deliricem! üşeniyorum vatan bilgisayara gitmeyede...
  • quote:

Smart media'yı noontec firmasının yeni çıkardığı noontec 6 30.09.2010 sürümüne güncelleyen var ı?

Daha denemedim ama denerim fırsat bulduğumda.

İndirmek isteye link bu:

http://www.noontec.com/Files/ProductPics/2010930212015689.zip

Öncedende noontec in sitesinden indirip kurmuştum yazılımı sorun olmuyor. Türkçe menü gelirmi diye düşünmeyin dil desteği var.

Şöyle bir not var seri numaraları sadece 1003 ile başlayan aletler için bu yazılım. Benimkinin altına baktım 1003 ile başlıyor sorun yok. Demek ki farklı seriler var. Güncellemeden cihazın altına bakın orada yazıyor seri numarası.

Upgrade notes:

This firmware is only available For product update with series Number Form 1003xxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xiamen -- 5 Ekim 2010; 18:08:26 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.