Şimdi Ara

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
73.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benım sorum sole 5.1 ses sıstemım var ama optıkcıkıs yok media oynatıcılardan mkv izlerken oynatıcıya stereo baglantı yapsam 5.1 ses almak onemlı degıl stereo olsun yeter yınede 5 hoparlorden ses gelırmı? yoksa sadece 2 hoparlormu
  • Dark mini mania kullanan arkadaşlar.. Bu alette fan varmı soğutma işlemini nasıl yapıyor ve sessizmi? teşekkürler saygılar..
  • Arkadaslar selam,
    Dark Mini Mania 1080p Network MKV/DTS/Torrent Media Player bu cihazdan almayı düşünüyorum içine hdd koyuluyormu acaba?
  • Öncelikle Herkese Selamlar,

Bi kaç gündür media oynatıcılar la ilgileniyorum. Aklıma yatan ilk cihazı fazla kurcalamadan alacağım..

LCD tv ye bağlı DENON 1910 AVR sinema sistemi kullanıyorum..

Herhangi bir media oynatıcı aldığımda, görüntüyü ve sesi HDMI kablo üzerinden Amfi ye oradan da TV ye aktaramazmıyım?

Sesi illa optikle mi taşıyabilirim? Bu arada 1910 nun görüntüyü ve sesi HDMI ile üzerine alıp output tan aktarma özelliği mevcut.

Torrent uygulamalarında en pratik en sorunsuz olan hangisidir acaba? Farklı markaların torrent deneyimi olan arkadaşlar görüşlerini aktarırsa memnun olurum.
  • Smartmedia dark mini mania dan daha iyi gözüküyor hem dış görünüş olarak hemde içinde fan olmamasından dolayı sıfır sessizlik artısı var. Donanımı ve yazılımı aynı iki ürününde.

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player
  • Dark Mini Mania veya Smartmedia Blu-Ray isoları menülü bir şekilde sorunsuz açabiliyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lionheart -- 15 Temmuz 2010; 17:39:22 >
  • Mrb arkadaşlar ! smartmedia hd vision bu urunu alalı 1 ay oldu ne guncelledım ne ag baglantısı yaptım sadece 106 ekran lcd tv ye hdmı kablo yardımı ıle bagladım urunu teknosadan aldım evet tum ılgılı arkadaslarında dedıgı gıbı urun asırı ısınıyor fakat herhangı bı sorun olabılecegını sanmıyorum. benım sıze bı sorum olacak ben urunu laptob'a baglamak ıstıyorum. bu konuda ayrıntılı bı sekılde acıklama yaparsanız sevınırım ayrıca .. cok onemlı bır bılgı daha verıcem sıze : 5.1 ses sıtemın cok kalıtelı ve optık cıkısı malesef yok smartmedia hd vision da ıse optık cıkıs mevcut 5.1 desdeklemıyor bunun ıcın baya bı aradırmalarım sonucu ebay sıtesınden HD Audio Rush 5.1 Gear Sound Decoder buldum optık gelen kabloyu 5.1 e donusduruyor ve sorunsuz bı sekılde yapıyormus sanırım ben sıparıs ettım cınden gelıcek 1 hafta icinde eger ilgili arkadaslar varsa optık cıkısla ılgılı sorunu ancak bu decoder cozuyor . ki ileriki yıllarda tum elektronık urunler optık cıkısla saglanacak !!!
  • herkese merhabalar. smartedia hd vision aldım dün vatan computerden. beko marka flat bir televizyon var bizde 72 ekran. kompozit çıkış mevcut. kompozit bağlantı yaptım ancak tv den hangi av modunu açtıysam görüntü gelmedi. görüntü gelmediği için de smartmediadan herhangi bir ayar yapabilmem mümkün değil. nokia n95 cihazımı aynı tv de aynı kompozit çıkışa av3 kanalından bağlayabiliyorum. dolayısı ile kanal çıkışının av3 olduğunu düşünüyorum ama ne yaptıysam smartmedia da görüntü alamadım. araştırdım ve bu konuda bağlantı ile ilgili yeterli açıklama bulamadım. kullanma klavuzu da çok yetersiz. neden olabilir sizce? yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hunter_one

Smartmedia dark mini mania dan daha iyi gözüküyor hem dış görünüş olarak hemde içinde fan olmamasından dolayı sıfır sessizlik artısı var. Donanımı ve yazılımı aynı iki ürününde.

Bende ikisi arasında kalmıştım, şimdi ise iyiki Smartmedia almışım diyorum. Kasası ufak ve üzerinde hangi formatları desteklediğini gösteren yazılar uzaktan görünmesede estetik açısından güzellik sağlıyor. Saatlerce kullandım son derece stabil, aşırı ısınıyor denmesi garip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 31 Temmuz 2010; 19:08:51 >
  • FLV oynatıyormu denedinizmi?
  • merhaba arkadaşlar;
    bu gün vatandan smart media hd vision aldım..wireles ağımı tanıttım ama bilgisayarımdaki dosyalara ulaşamıyorum ağ kullanıcı adı ve ağ şifresi soruyor win 7 kullanıyorum ne yapmam gerekir.. acil yardım lütfen..
  • bende mini mania alacagım indirme bindirme ile işim yok ama cihaza hasta oldum eger mkv sorunsuz oynatıp altyazıdada sorun çıkarmıyorsa alacaım
  • Daha önce görmeyenler için Dark Mini Mania PC Labs incelemesi aşağıda:
    http://www.pclabs.com.tr/2010/04/20/dark-mini-mania-ortam-oynatici-media-player-incelemesi/1/

Bende Dark almayı düşünüyordum ama Smart Media şu anda Hepsi Burada'da 20 TL civarında daha ucuz ve fazladan içinden HDMI kablo çıkıyor.
  • Arkadaşlar Dark Mini Mania ile Smart Media Realtek tabanlıdır. Çoğu özelliği aynıdır yani. ikisini ayrın en önemli şey destek. jmj nickli arkadaşımız bir sorununu yazmış yardım eden bir Allah'ın kulu yok! Dark Mini Mania'nın ithalatçısı teknik destek konusunda Smartdan çok daha iyi. Sorununuzu bir şekilde çözüyorlar, en azından çözmek için uğraşıyorlar.

Bu arada Dark Mini Mania'yı diğer mağzalardan 300 lira civarında satın alırken Hepsiburada kampanya ile 224 TL'den satmaya başlamış. Mini Mania düşünenler güzel bir fırsat kaçırmayın derim

http://forum.donanimhaber.com/m_42114603/tm.htm
  • Smartmedia HD VISION son sürümünü siteden yükledim ama torrent bölümünü göremiyorum menüde. torrent kullananlar yardım edebilir mi? nereden gireceğiz torrent menüsüne veya ekstra birşeyler mi yapmalıyız. şimdiden teşekkürler..
  • Darkın forumlarında anlatılıyor birkaç işlem var uygulaman gereken.
  • smarmedia hd vision şu an vatan bilgisayarda kampanyalı olarak 200 lira civarına satılıyordu. dayanamadım satın aldım. gelsin. ayrıntılı anlatırım. hoş pc labs baya ayrıntısını anlatmış zaten. neyse.. en azından memnuniyet falan yorumları yazarım artık.

alma nedenimi sizle paylaşmak istedim;

bende çok eskiden kalma bir pc var. amd3000 falan. gayet eski oyunları vs. düzenli açıyor dert yok. zaten sonra gittim oyun oynamak için ps3 aldım.
    sonra bu yüksek gb'lı filmleri açma derdi peydahladı. ps3 kasıyor deli ediyor bazen. e şimdi pc upgrade'i sırf çift işlemcili bilgisayara geçme nanesi yüzünden nerden baksanız 600-700 lira harcamak gerekicekti yeni kasaya.

gittim 200 lira verdim, şimdi de video izleme sorunu kalmadı. sanırım pc'nin altın çağı kapanmak üzere.

mesela teknoloji ile arası olmayan ama salonundaki televizyonundan film izlemek isteyenler için ayrı güzel. takıyorsun harici harddiski iş bitiyor.
    dediğim gibi pc konusunda çok ağır kazıklar yiyoruz. bilmem kaç sene önce çıkmış bir oyun sistemi nasıl yeni çıkan oyunları çatır çatır açabiliyor da benim 4 sene önce aldığım bilgisayar tarihin tozlu raflarında yerini alıyor?? bunun bir cevabı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herospower -- 19 Ağustos 2010; 3:34:34 >

• slm.,

Smartmedia HD VISION Wireless 1080P MKV + Full HD + HDMI Kablo Hediyeli

Smartmedia Movie Box Full Hd Media Player + Altın Uçlu HDMI Kablo Hediyeli !!!

Egreat EG-M34A Media Player + Sata + E-sata + 1.5 m HDMI kablo Hediye

hangisini tavsiye edersiniz.

tşk.
  • Selam arkadaşlar Dark mini media yı almayı düşünüyorum fakat benim için önemli olan cihazın yazılımındaki torrent indiricisini biz kendimiz kurabiliyormuyuz yoksa kendine has bir torrent indiricisi midir ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.