Şimdi Ara

Smartmedia HD VISION / Dark Mini Mania / veya Orjinal Adıyla Noontec A6 Media Player (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
2
Favori
73.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece kumanda ile kontrol edilebiliyor olması düşündürücü ancak, kumandası kolay bulunabilecek cinsten sorun olacağını sanmıyorum. Fiyatına gelince bence hala fazla. 150 TL civarında alınabilecek ürünler ama 180-250 TL arasında seyrettiği için bence hala pahalı.

Ama gayet şık duruyor ki, oturma odaları için bence ideal.

Bilgilendirme için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser802

beyler win7 ile dosya paylaşıma açmayı gerizekalı olmayan herkes
    becerebilir..sorun şu ki bu cihaz kafasına göre workgroup klasörünü
    bi gösteriyo bi göstermiyo..ne kadar malca olsa da şunu yapıp
    bazen görebiliyorum workgroup u..
    cihaza wifi stick i tak
    cihazı kumandadan aç
    ağ menüsüne gel kısayollarım var workgroup yok
    ağ menüsünden çık ayarlara gel
    daha önce ayarlayıp ip aldığın kablosuz bağlntının üstüne bikez bas
    basıp basmamak neyi değiştiriyo bilmiyorum
    sonra return ağ menüsü ve bazen o workgroup klasörünü bu işlemler
    sonucu görebiliyosun..çoğunlukla da göremiyosun benim şu an
    göremediğim gibi..oysa ki şu olmalı..
    cihazı aç wifi stick i tak..ağ menüsüne gel ve voila workgroup a gir kullan..
    ama dark mini mania ve smart media hd vision isimli nootec in klonlarıyla
    kolaylık namümkün..ayrıca ufak bi dolaştım nette ve bunlar bize 20 30 dolarlık çin mallarını
    200 liraya gömmüş arkadaşlar..ben 210 lirayı altyazı rezilliğini bile ufak bi yazılımla
    çözmeyi beceremeyip insanları fıtık eden smart media vision ı getiren firmaya bağışlamış oldum galiba..

siz bir üst mesajdaki yöntemi denediniz mi ?

ARKADAŞLAR BEN DENEDİM OLDU

ALINTIDIR:Salih

Selam arkadaşlar,
    DMM VEYA SMARTMEDİA üzerinden Windows 7 PC'nizdeki dosyalara doğrudan ulaşabilmeniz için gerekli olan ayarlar aşağıdaki gibidir.

1. Başlat'a basıp arama kutusuna "gpedit.msc" yazın.
    2. Açılan pencerede Bilgisayar Yapılandırması/Windows Ayarları/Güvenlik Ayarları/Yerel İlkeler/Güvenlik Seçenekleri yolunu izleyin
    3. Sağ taraftaki listede aşağıdaki ilkeleri etkinleştirin
    Ağ erişimi: Adsız SID/Name çevirisine izin ver
    Ağ erişimi: Anonim kullanıcılara Everyone izinleri uygulansın

Ayrıca lütfen aşağıdaki ilkeleri devredışı bırakın
    Ağ erişimi: Adlandırılmış kanallar ve Paylaşım'lara anonim erişimi kısıtla
    Ağ erişimi: SAM hesaplarının anonim numaralandırmasına izin verme
    Ağ erişimi: SAM hesaplarının ve paylaşımlarının anonim numaralandırılmasına izin verme

Aşağıdaki ilkeyi de değiştirin:

Ağ güvenliği: LAN Manager kimlik doğrulama düzeyi
    Burada karşınıza çıkan listede "LM ve NTLM gönder - anlaşma olduysa NTLMv2 oturumu güvenliğini kullan" seçeneğini seçin.

Bu aşamadan sonra yapmanız gereken tek şey DMM ile paylaşmak istediğiniz klasörün üzerine sağ tuş tıklayarak gelişmiş paylaşım ayarlarından klasörü "herkesin" paylaşımına açmak. Son olarak hem DMM'yi ve hem de PC'yi yeniden başlatın. Tebrikler artık DMM'de ağ üzerinden Windows 7 bilgisayarına hiçbir engel olmadan girebiliyorsunuz!

• quote:

cihaza wifi stick i tak
    cihazı kumandadan aç
    kolaylık namümkün..ayrıca ufak bi dolaştım nette ve bunlar bize 20 30 dolarlık çin mallarını
    200 liraya gömmüş arkadaşlar..ben 210 lirayı altyazı rezilliğini bile ufak bi yazılımla
    çözmeyi beceremeyip insanları fıtık eden smart media vision ı getiren firmaya bağışlamış oldum galiba..

Kesinlikle katılıyorum. Ben dark mini kullanıyorum ve yukarıda arkadaşın yazdığı işlemleri yapmadan eternet kablosu ile bile dark miniye ulaşamıyorum. Yazılım gelmeden düzelmez bu cihazlar. Hepsi aynı nane.

• 1073-V3.0412.04-Noontec-A6-A6power-Beta

DATE:2010-09-30

SIZE:44.3MB
    DOWNLOAD:1073-V3.0412.04-Noontec-A6-A6power-Beta.zip
    en son çıkan yazılım bu mu?
  • arkadaşlar dark ve smart medya ile ilgili bir kaç sorum var yanıtlarsanız sevinirim,

1-darkta kafama takılan sorun menü hızının yavaş olduğu söyleniyor.
    2-smart medyaki ısı problemini sorun çıkarmamasından dolayı geçtim, smart ile darkın menüleri aynı hızlardamıdır.
    3-smarttada olan altyazıların zor okunması durumu darktdada varmıdır, bu durum ikisinde de bire bir aynımı.

teşekkürler.
  • poseidongs ;Menü hızı yazılımla alakalı ilk aldığımda takılmalar oluyordu son yazılımla bu sorun çözüldü.

İki ürün birbirinin aynısı olduğu için birinde yaşayacağınız problem diğeri içinde geçerlidir.
    Hatta sadece bu iki ürün değil Noontec A6 ve Ezcool içinde gçerli bunlar kasaları hariç iç donanım ve yazılım olarak aynı ürünler.

ertanx; Evet benimde kullandığım son yazlım bu.

Altyazı için sanırım Hex Editor programlarıyla yazılımı değiştirebiliyormuşuz fakat programlar oldukça karışık yazılım bilgisi istiyor. Denedim beceremedim yazılımdan anlayan tanıdıklarınız varsa onlara sorabilirseniz altyazı problemini çözebiliriz.
  • Noontec A6 yazılımı bende Z-5500 ile problem çıkardı. Dts ve Dolby Digital filmlerde sorun çıkmadı ama stereo seslerde Z-5500 sesi algılayamadı. Hexedit ile eskiden oyunlarda hile yapardım. Boş vaktimde biraz kurcalayayım. Belki birşeyler olur. İsveç firmware nerden indirdim hatırlamıyorum ama o da diğer yazılımlar gibi tırt çıktı. Torrent sorunlu. Ezcool deneyeceğim bu gece. Dosya isminin sonundaki rakam farklı. Bir umut deneyeceğim. Denize düştük ne bulursak sarılıyoruz artık.
  • Ezcool denedim. O da hüsran. Boşa yüklemeyein. Hatta akortek 3.80 adıyla yeni yazılım çıkarmış. O hepsinden kötü olmuş. Altyazılar eğri büğrü.
  • Arkadaşlar bu arada cihazı 1.5 ve 2tb lık harici hddlerle deneyen oldu mu acaba? Duruma göre 1.5 ve 2tb hdd almak istiyorum ama cihaz tanımada sorun yaşayabilir mi diye merak içerisindeyim... Eğer kullanan arkadaşlar marka ve model belirtirse diğer arkadaşlar için de faydalı olur...
  • smartmedia da FLV uzantılı filmleri açabilen varmı xhamster sitesinden indirdiğim FLV uzantılı filmleri tanımsız format deyip açmıyor.
  • ARKADAŞLAR ÇOK BÜYÜK BİR SORIUNUM VAR LÜTFEN YARDIM EDİN. BENDE SMARTMEDİA HD VİSİON FULL HD PLAYER VAR ŞUANA KADAR ONLARCA FİLM ZİLEDİM AMA HEP 720P FİLMLERDİ İLK DEFA GEÇENLERDE 16GB LIK 1080P AVATARI İNDİRDİM İZLEMEK İÇİN AÇTIM AMA SES VAR AMA GÖRÜNTÜ YOKTU BİLGİLRDE VİDEO YA UNKNOW DİYODU NEDEN ÖLE OLUYO ARKADAŞLAR NEDEN GÖRÜNÜTÜYÜ ALAMIYORUM SES GAYET NORMAL ÇIKIYO AMA EKRAN SİMSİYAH GÖRÜNTÜ YOK :((( LÜTFEN ACİL YARDIM...
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_dance

ARKADAŞLAR ÇOK BÜYÜK BİR SORIUNUM VAR LÜTFEN YARDIM EDİN. BENDE SMARTMEDİA HD VİSİON FULL HD PLAYER VAR ŞUANA KADAR ONLARCA FİLM ZİLEDİM AMA HEP 720P FİLMLERDİ İLK DEFA GEÇENLERDE 16GB LIK 1080P AVATARI İNDİRDİM İZLEMEK İÇİN AÇTIM AMA SES VAR AMA GÖRÜNTÜ YOKTU BİLGİLRDE VİDEO YA UNKNOW DİYODU NEDEN ÖLE OLUYO ARKADAŞLAR NEDEN GÖRÜNÜTÜYÜ ALAMIYORUM SES GAYET NORMAL ÇIKIYO AMA EKRAN SİMSİYAH GÖRÜNTÜ YOK :((( LÜTFEN ACİL YARDIM...

sorunun çözümü burda arkadaşım şunu bil senin yaşadığın sorunu herkez yaşıyor ve çözümü çok basit iyi seyirler
    http://www.akortek.net/viewtopic.php?f=107&t=2497

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roche -- 12 Aralık 2010; 19:38:43 >

• merhaba, cihazın içerisine girdim ağdan ve torrent dosyasını ekledim fakat start dememe ragmen inactive/pause yazıyor surekli.
    mesela torrent dosyası ekli ve kutucuguna tick yapıyorum delete ye basıyorum silinsin mi diyor fakat yine torrent dosyasının kutucuguna ticki koyup start dediğimde indirme başlamıyor. ama alet internete baglı… sebebi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scalper -- 12 Aralık 2010; 20:30:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: roche

smartmedia da FLV uzantılı filmleri açabilen varmı xhamster sitesinden indirdiğim FLV uzantılı filmleri tanımsız format deyip açmıyor.

bu konuda bişey diyecek yokmu arkadaşlar
    FLV (VP6 codec) açmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roche -- 12 Aralık 2010; 21:31:33 >
  • Dün smart media'yı Teknosa'dan epey bi kazık yiyerek aldım.
    Sanırım hayatımda ilk defa araştırma yapmadan almamdan kaynaklanıyor.
    Benim iki sorunum var.
    1. Filmler laptopu bağlayıp izlediğimdeki görütüyle kıyaslarsam kalite olarak hiç tatmin edici değil. 82 ekran hd tv'de hdmi'dan alıyorum görüntüyü . Sizde görüntü nasıl ,ne yapmalıyım ? Video dosyasını pc'deki harici hdd'den alıyorum .
    2. Altyazıları ne yaparsam yapayım (ister sub ,ister srt uzantılı olsun ,altyazı isimleri video dosyası ile aynı) gösteremedim . Player'ı aldığım gibi kullanıyorum ,henüz firmware güncellemesi falan yapmadım . Firmware güncellemesi yapsam bu sorun düzelir mi ve güncelleme nasıl yapılıyor ? Veya başka fikri olan ?
    Ve tabiki ısınma sorunu bende de var. Bu uzun süreli kullanımlarda takılma veya kilitlenme yapıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbarian

quote:

cihaza wifi stick i tak
    cihazı kumandadan aç

Kesinlikle katılıyorum. Ben dark mini kullanıyorum ve yukarıda arkadaşın yazdığı işlemleri yapmadan eternet kablosu ile bile dark miniye ulaşamıyorum. Yazılım gelmeden düzelmez bu cihazlar. Hepsi aynı nane.

Hocam sen ulasamiyorsun diye herkes mi ag kullanamiyo...çç.. Forumda yazanlari harfiyen uyguladim catir catir agdan film oynatabiliyorum......ççç

• quote:

Orijinalden alıntı: katakuli

Dün smart media'yı Teknosa'dan epey bi kazık yiyerek aldım.
    Benim iki sorunum var.
    1. Filmler laptopu bağlayıp izlediğimdeki görütüyle kıyaslarsam kalite olarak hiç tatmin edici değil. 82 ekran hd tv'de hdmi'dan alıyorum görüntüyü . Sizde görüntü nasıl ,ne yapmalıyım ? Video dosyasını pc'deki harici hdd'den alıyorum .
    2. Altyazıları ne yaparsam yapayım (ister sub ,ister srt uzantılı olsun ,altyazı isimleri video dosyası ile aynı) gösteremedim . Player'ı aldığım gibi kullanıyorum ,henüz firmware güncellemesi falan yapmadım . Firmware güncellemesi yapsam bu sorun düzelir mi ve güncelleme nasıl yapılıyor ? Veya başka fikri olan ?
    Ve tabiki ısınma sorunu bende de var. Bu uzun süreli kullanımlarda takılma veya kilitlenme yapıyor mu?

Kumandadan altyazı tuşuna bastığında varsayılan olarak "kapalı" yazıyordur... Orayı ok tuşu ile aktif hale getirip yukarı , aşağı yön tuşları ile altyazıyı aktif hale getirebilirsin... Bu arada "ısınma sorunu" değil de "ısınma mevzusu" dersen daha iyi olur zira ısınma şimdiye kadar kimsenin karşısına sorun olarak çıkmadı... ;-)

• quote:

Orijinalden alıntı: Geta

Hocam sen ulasamiyorsun diye herkes mi ag kullanamiyo...çç.. Forumda yazanlari harfiyen uyguladim catir catir agdan film oynatabiliyorum......ççç

İlk açılışta default ip olarak farklı bir numara veriyor ve ağ ayarlarına bir kere "ok" demeden benim yazdığım ip aktif olmuyor. PC den ulaşmayı sorun etmiyorum. Pc açık kalacak olsa zaten o da tv ye bağlı. Ben pc kapalı kalsın diye aldım bu aleti. Torrent var dediler güvendik aldık. Alet dakika başı ağdan kopuyor. Kopunca torrent programı hdd yi görmüyor. Ağdan paylaşım sorun değil, sorun torrentin ağı koparması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özger

quote:

Orijinalden alıntı: katakuli

Dün smart media'yı Teknosa'dan epey bi kazık yiyerek aldım.
    Benim iki sorunum var.

Kumandadan altyazı tuşuna bastığında varsayılan olarak "kapalı" yazıyordur... Orayı ok tuşu ile aktif hale getirip yukarı , aşağı yön tuşları ile altyazıyı aktif hale getirebilirsin... Bu arada "ısınma sorunu" değil de "ısınma mevzusu" dersen daha iyi olur zira ısınma şimdiye kadar kimsenin karşısına sorun olarak çıkmadı... ;-)

Elini ne kadar ısınmış diye altına sokmadıktan sonra mevzu olarak kalabilir ama sokarsan ki eğer (ben soktum) probleme dönüşebiliyor :)
    Neyse aletin kendisine bi zararı olmadıktan sonra problem değil.
    Altyazıya gelirsek ;zaten bahsettiğin olay ilk denediğim şeylerden biriydi. O bi çözüm olmadı .Hafıza kartına filmi atıp denedim hem görüntü mükemmel oldu hem de altyazılar geldi .Sanırım bu şekilde kullanacağım .Yardımların için teşekkürler .

• Arkadaşlar bu Smartmedia için tam karar veremiyorum..

Cine İzle sitesindeki filimler FLV

bunları flash belleğe atıp evde bu smartmedai ile seyredebilirmiyiz...

Test eden bi arkadaş varsa ok derse bu ürnüden almayı düşünüyorum..
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.