Şimdi Ara

SMARTSpor Şifresiz! (Aralik 2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onceden hatirlarsaniz, Tivibuspor fb maci sifresiz konusunu bilgilendirmistim. Yine bir spor kanalinin sifresiz oldugunu bildirmek icin konu actim. Smartspor şuanlık şifresiz.Uydu frekanslari aşağıda.

Hatirlayacaginiz uzere Kanal D, Star, Ntvspor gibi kanallarin sahibi olan dogan medya ve dogus medya Hdleri kalici olarak şifresiz yapmisti. Dogan medya yine sürpriz yaparak ve bizi sevindirerek smartsporu sifresiz yapti. Smartspor 1-Smartspor 2 şuanda uyduda şifresiz ve naklen yayinlaniyor. Henuz kalicimi veyahut gecicimi oldugu bilinmiyor.

Uydu Bilgileri :

Frekans: 12187
    Polarizasyon: Vertical (Dikey)
    Sembol Orani: 27500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlg00 -- 2 Aralık 2015; 19:59:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaaa seni sevindirdi. 1 Ay SD Kanallar ile reklam yapmak için açtı.

1 Ocakt'ta SD Kanallar Gidiyor D-SMART'ta.
  • Sen cok yanlis anlamissin sd leri dsmart uydudan kaldiracak ona ozel acmislar tanitim gibi say sonra hdler klacak

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgapnp

Onceden hatirlarsaniz, Tivibuspor fb maci sifresiz konusunu bilgilendirmistim. Yine bir spor kanalinin sifresiz oldugunu bildirmek icin konu actim. Smartspor şuanlık şifresiz.Uydu frekanslari aşağıda.

Hatirlayacaginiz uzere Kanal D, Star, Ntvspor gibi kanallarin sahibi olan dogan medyanin Hdleri kalici olarak şifresiz yapmisti. Dogan medya yine sürpriz yaparak ve bizi sevindirerek smartsporu sifresiz yapti. Smartspor 1-Smartspor 2 şuanda uyduda şifresiz ve naklen yayinlaniyor. Henuz kalicimi veyahut gecicimi oldugu bilinmiyor.

Uydu Bilgileri :

Frekans: 12187
    Polarizasyon: Vertical (Dikey)
    Sembol Orani: 27500

bilgi için teşekkürler ama Star Tv ve Ntvspor doğuş grubuna yani ferit şahenke aittir.

• Mixus Arkadasim sen ne içtin de foruma girdin :D Kafan bi milyon olmus soylemesi ayip. Konuyu duzgun okumadan lutfen mesaj kasma cabasinda bulunmayalim. En azindan mesaj kasmak icin baska konulara yonelebilirdin. Cunku ben zaten kalici demedim, simdilik sifresiz yazdim kusura bakma ama miyopmusun acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgi icin teşekkürler.Kısa süreliginede olsa izleriz.

• Hocam onemli degil iyi seyirler.Kisa sureliginede olsa izleriz dediginiz gibi.

• İçi boş kanal freedom olsa ne olur :)
    Bilgi için teşekkürler.

• İçerik olarak boş bir kanal.

• maç veriyorsa iyide vermiyorsa sürekli tekrar yapan bir kanal olacak
  • Evet ama hocam zaten dsmarta ait olan kanal d gibi kanalarinda sd kanallari çamurdan farksiz. HD si cam gibi. Gecen sene şl macini ucretsiz hd de yayinladilar bakmaya firsatim olmustu hd kanalini gorunce ayakta alkisladim.

• Biraz baktimda para verilip izlenecek bir kanal degil.hicbir ozelligi kalmamis.

• Şimdi baktım, bende iki kanal da şifeli...
  • Bir işe yaramaz. Şifreli olur tekrardan, içerik yok şimdi pek.
  • İzlenicek bişey kalmış mı.en son redbull air race motor akrobasi voleybol hentbol gösteriyodu.bi özelliği kalmadı

• Kanal da içerik diye bir şey kalmamış. Yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • spor paketinin avantajı esp 1-2 ve nba tv.bide fox sport ve abmoteurs var birde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.