Şimdi Ara

Smile Adsl Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 aydır ping problemi yaşıyorum.Az önce müşteri hizmetlerini aradım böyle rezalet görmedim arkadaşlar.Pingim akşam 7 de başlıyor gece 2 lere 3 lere kadar 200 den aşağı inmiyor.Kadına diyorum pingim yüksek.Ping nedir diyor.?!???Sonra çevirdi biz ping konusunda destek vermiyoruz dedi.Her zamanki gibi modem reset attırdı.Ping probleminiz devam ederse bizi tekrar arayın.Bekle deneyip gelicem dedim yine aynı tabiki.Sonra 4 dk bekletti, sonra sorun santralde dedi.Ha neden 3 aydır aramıyorsun derseniz aramaya üşendim, ha bugün geçer ha şugün geçer dedim.
    En kısa sürede servis sağlayıcımı değiştireceğim.

• Maalesef bazı müşteri hizmetlerindeki elemanların o yerleri işgal etmemeleri lazım.
    hem yardımcı olamıyorlar hem de insanı enayi yerine koymaya çalışıyorlar...
  • benim başıma gelenleri duysan hocam smile adsl ile ilgili sorunları oturup ağlarsın, artık gün sayıyorum smile adsli kapatmak için.
  • benimde smilede bi ara ping sorunum vardı akşamları yükseliyodu baya aradım müşteri hizmetlerini anlattım durumu beni santrale yönlendirdi. ordaki elemanla denemeler yaptık youtube google vs üzerinden ertesi gün düzelmişti.
  • ttnet kötü. smile ve süperonline ondanda kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamitrf1

benimde smilede bi ara ping sorunum vardı akşamları yükseliyodu baya aradım müşteri hizmetlerini anlattım durumu beni santrale yönlendirdi. ordaki elemanla denemeler yaptık youtube google vs üzerinden ertesi gün düzelmişti.

bende aramayı düşünüyorum ama şuan limitsis 25gb akn deyim acaba 25gb ı geçtiğimi görürlerde 25gb dan sonra hz düşürmeye başlarlar mı diye düşünüyorum
  • ping arızalarına bakmıyorlar. Sözleşmede zaten belli bir ping değeri altında olmalıdır diye bir madde yok diye biliyorum.

ttnet de aynı bir çok müşteri hizmetleri yetkilisi ping in ne demek olduğunu bilmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dlink

quote:

Orijinalden alıntı: hamitrf1

benimde smilede bi ara ping sorunum vardı akşamları yükseliyodu baya aradım müşteri hizmetlerini anlattım durumu beni santrale yönlendirdi. ordaki elemanla denemeler yaptık youtube google vs üzerinden ertesi gün düzelmişti.

bende aramayı düşünüyorum ama şuan limitsis 25gb akn deyim acaba 25gb ı geçtiğimi görürlerde 25gb dan sonra hz düşürmeye başlarlar mı diye düşünüyorum

bende aramadan onu düşünmüştüm ama ping artık canımı sıkmaya başladı aradım gitti halloldu ertesi gün :)
  • 8 mbit'e kadar limitsiz tarife kullanıyorum Smile'da. İl İstanbul bu arada. Burada Bursa yazdı nedense.
     Smile Adsl Rezilliği

Ping hep 18 çıkıyor ne işse... Memnunum, şunu söylemek istiyorum yani otruduğunuz yer merkezi bir yer değilse ping yüksek gelebilir sonuçta... Veya oturduğunuz apartmanda kablolarda sorun olabiliyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.