Şimdi Ara

Smile İnternet Paketlerindeki saçmalık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşşagıdaki tabloda görüldüğü gibi 2 mbit sınırsız 64 lirayken 8 mbit 50 Gb adil kullanım kotalı paket 59 lira.
    Şimdi düşünün birinin hızı hep 2 mbit ve 64 lira, diğerinin hızı ise 50 Gb indirene kadar 8 mbit. 50 GB aşılınca da
    3 mbit'e düşüyor ve fiyatı 59 lira. Aranızda 2 mbit sınırsız smile kullanan var mı acaba?

• sitede yazılanlar hep gerçeği yansıtmıyor aynı mantık hatası ttnette de var

2mbit sınırsıza başvuruyorsun 8e kadar akk li veriyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemm277

Aşşagıdaki tabloda görüldüğü gibi 2 mbit sınırsız 64 lirayken 8 mbit 50 Gb adil kullanım kotalı paket 59 lira.
    Şimdi düşünün birinin hızı hep 2 mbit ve 64 lira, diğerinin hızı ise 50 Gb indirene kadar 8 mbit. 50 GB aşılınca da
    3 mbit'e düşüyor ve fiyatı 59 lira. Aranızda 2 mbit sınırsız smile kullanan var mı acaba?

Hocam sözleşmede yazan hız 1e düşer maddesi yüzünden bi saçmalık yok. Türk telekomun da hemen hemen aynı fiyatlandirması var. Ama hızı 3e düşürüyorlar o kadar tepkiden sonra fakat resmi olarak hızın 1e düşer yazıyor. Eğer 3e düşer yazsaydı 2 kullananların dava açma hakkı var diye biliyorum. Mobildeyim kısa yazmaya çalıştım karışık olmamıştır umarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: webmaster-mt

sitede yazılanlar hep gerçeği yansıtmıyor aynı mantık hatası ttnette de var

2mbit sınırsıza başvuruyorsun 8e kadar akk li veriyorlar

ttnette 2 mbit sınırsız diye tarife yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yetkili Bi Abi

quote:

Aşşagıdaki tabloda görüldüğü gibi 2 mbit sınırsız 64 lirayken 8 mbit 50 Gb adil kullanım kotalı paket 59 lira.

Hocam sözleşmede yazan hız 1e düşer maddesi yüzünden bi saçmalık yok. Türk telekomun da hemen hemen aynı fiyatlandirması var. Ama hızı 3e düşürüyorlar o kadar tepkiden sonra fakat resmi olarak hızın 1e düşer yazıyor. Eğer 3e düşer yazsaydı 2 kullananların dava açma hakkı var diye biliyorum. Mobildeyim kısa yazmaya çalıştım karışık olmamıştır umarım

Adil kullanım kotasının 1 mbit'e düşmesi diye birşey yok. Eklediğim resimde tablonun altındaki yazıyı okuduysanız "Adil kullanım noktası (AKN) olan limitsiz paketlerde kullanıcıların hızları, AKN noktasına geldiğinde ay sonuna kadar 3Mbit/sn’ye indirilecektir" diye bir ifade var. Açık ve net adil kullanım kotası 2 mbitten hızlı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemm277 -- 1 Ocak 2013; 14:53:49 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yetkili Bi Abi

quote:

Adil kullanım kotasının 1 mbit'e düşmesi diye birşey yok. Eklediğim resimde tablonun altındaki yazıyı okuduysanız "Adil kullanım noktası (AKN) olan limitsiz paketlerde kullanıcıların hızları, AKN noktasına geldiğinde ay sonuna kadar 3Mbit/sn’ye indirilecektir" diye bir ifade var. Açık ve net adil kullanım kotası 2 mbitten hızlı :)

Resime şimdi baktım hocam ama bunların yasal bi boşluk bırakacaklarını sanmam büyük ihtimalle arayınca söyleyecekleri şey biri 3mbpsye kadar ama diğeri sabit 2mbps gibi. Ama 2yi artık insanların kullanacağını sanmam 8 bile artık yavaş geliyorken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.