Şimdi Ara

SMILE LAZER OLANLAR BAKABİLİRMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    En son teknoloji olan Smile lazer ile gözümü çizdiemek istiyorum ama bu amaliyat hakkın da neredeyse yok denecek kadar az yorum var ondan açıyorum bu formu benim gözlerim 3.75 astigmat, bu amaliyati miyop değilde astigmati olan arkadaşlarim yardimci olabilirmi nasıl bir süreç yaşadılar memnun oldularmi yada memnun olmadılarmi yorum yapan arkadaşlarım göz derecelerinide yazarlarsa çok memnun olurum tavsiye edermisiniz.

• Cevap verecek birileri yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ameliyat oldunuz mu acaba?

• Ebruklarinet E kullanıcısına yanıt
    Hayır olmadım ama yakın zamanda amaliyet olucam yaşadığım tüm süreci harfien paylasicam inşallah faydali olurum benim gibi arkadaşlar tedirgin olmaz benim kadar zorda kalmaz

• SMİLE LAZER hakkında yorum bulamayanlar ve geri dönüşlere ihtiyacı olanlar için tüm merak edenlere bilgi vermek istedim. Zira bende bu operasyonu geçirenlerden dinlemek isterdim fakat yorum bulmakta zorlandım.

2/3/2019 tarihinde Dünya Göz'de (Doç. Dr. Volkan HÜRMERİÇ) Smile Lazer operasyonu (-3.00/-3.50 miyop) oldum. Tedirginliğimi ve korkularımı smile lazer ile yendim diyebilirim. Acı hissetmeden ve çok kısa bir sürede başarılı bir operasyon geçirdim. Şuanda yeniden doğmuş gibiyim ve çok mutluyum.

Kısaca Smile Lazer ameliyatından da bahsetmek istiyorum. Son derece ağrısız ve kısa süren bir operasyon. Cihazdaki ışıkları birkaç saniye takip ederek ameliyattan çıkıyorsunuz. Max 10 dakika sürüyor. Sonrasında 4,5 saat kadar hafif hissedilir derecede yanma olabiliyor. İlk saatleri damlalarınızı düzenli bir şekilde kullanırsanız rahat atlatabiliyorsunuz. Özellikle ilk 4,5 saat gözlerinizi kapatarak dinlendirebilirsiniz. Ertesi gün sanki hiç operasyon geçirmemiş gibi oluyorsunuz ki bu herşeye bedel…

Artı bir bilgi olarak operasyon üzerinden 12 gün geçti. Hiç bir sıkıntım yok. Sadece ilk hafta gece görüşünde ışıkta dağılmalar oldu. Bunun normal olduğu söylendi. Ayrıca görüş netliği 2,3 haftada oturuyormuş. Bunuda yaşayıp görücem.

Lens takamayan ve gözlük kullanmaktan nefret eden biriyseniz kesinlikle SMİLE LAZERİ öneriyorum.

• Merhabalar
    Kendim lazer ameliyat olmaya karar verdiğimde çok yorum aradım pek bulamadım. O yüzden ameliyat olduktan sonra yazmaya karar verdim. İstanbuldakiler için yazıyorum. Ben Beyoğlu göz araştırma hastanesinde oldum. Smile lazer yöntemine uygundu benim gözüm. Eski adı Kuledibi göz hastanesi imiş. Koronadan önce randevu alıp bikaç kere muayenelere gitmiştim. Tam da martta ameliyat günü almıştım ki bu virüs dolayısıyla her yer kapandı. Fakat sonra ameliyat gününü belirledik ve 11 haziran 2020’de ameliyat oldum. İşlem kesinlikle korkulacak bir şey değil. Totalde 15-20 dk anca sürüyor belki o kadar bile sürmüyordur. Ameliyat esnasında canınız yanmıyor, ameliyat için komple üstünüzü çıkarmıyorsunuz. Sadece kıyafetlerinizin üstüne önlük giyiyorsunuz ve ayakkabılarınıza galoş geçiriyorsunuz kafanıza da bone. Öncesinde uyuşturucu damla damlatıyorlar. Gözünüzü atelle açtıkları için kırparım gözümü kaçırırım diye korkmanıza gerek kalmıyor. Öncelikle yeşil bir ışığa bakıyorsunuz kaybolana kadar. Sonra her yer bembeyaz oluyor. Sonra doktor bitakım işlemler yapıyor ama hissetmiyorsunuz bile. Sonrasında da ağrım sızım olmadı. Damla verdiler onu kullanıyorum. Ameliyattan çıkınca koruyucu bir gözlük takıyorlar size. Bir gece onunla uyumanız gerekiyor uyku halinde gözünüze dokunmamak için. Benim ameliyatımı yapan doktor Prof. Dr. Ahmet Demirok’tu. Smile lazer fiyatı 3530 ₺. Verdikleri damlaların bi ikisi karşılanmıyormuş sanırım onlara da 100 küsür verdim desem totalde size 3600küsüre mal oluyor. Şu an yakını bulsnık puslu görsem de gün geçtikçe daha iyi görüyorum ertesi gün muayeneye çağırmışlardı yolda giderken tabelaları okuyabildiğimi fark edip sevindim :)

• senzizim12 S kullanıcısına yanıt

hocam ameliyat oldunuz mu bende de 5.00 astigmat var smile olmaya karar verdim ilasik de öneriyorlar bazı doktorlar ama smile daha rahat oluyormuş nasılsınız acaba tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ebruklarinet E kullanıcısına yanıt

Merhaba siz smile oldunuz mu acaba _?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.