Şimdi Ara

Smite / BETA KEY DAĞITIMI / 15 EKİM 2012 / GÜNCEL /

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Smite / BETA KEY DAĞITIMI / 15 EKİM 2012 / GÜNCEL /

Evet arkadaşlar elimde 3 tane kod var onları özel mesajtan geri kalanını g-mail adreslerinze yollıycam isteyenler yazabilir

• Ne betaymış arkadaş bitmedi gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Ne betaymış arkadaş bitmedi gitti.

harbiden ya ne zaman açılacağı hakkında bir fikrin varmı ? (bu arada 2 senede betada dursa benim için problem yok yani) :D
  • banada at hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

banada at hocam

Gönderdim ö.m olarak.
  • Bu arada arkadaşlar elimdeki kodlar 3 tane değil sadece ö.m'den atıcagım 3 taneydi onlarda bitti bundan sonra g mail adreslerinizi verirseniz ordan göndericem

( ve lütfen ö.m yazmak yerine bu konuya yazınız )
  • Kardeşim banada beta key atarsan sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: frtavc3465

Kardeşim banada beta key atarsan sevinirim

mail adresini yazarsan oraya gönderiyim direkt olanlar bitti :)
  • Gmaiil Hesabim

cabalgorkem@gmail.com

gonderirsen cok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: salasala5454

Gmaiil Hesabim

cabalgorkem@gmail.com

gonderirsen cok sevinirim

özel mesaj olarak gönderdim
  • oyunun beta ya da open olması sorun değil smite için bu sadece isim olarak farklılık gösteriyor open olduğunda ise kullandığınız id ve karakterler durucak bu yani tam anlamıyla buglar yeni gelicek god lar patchlenmeden de açılmaz muhtemelen beta key'i oyun içerisinden de arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.uzun zamandır oynuyorum 30levelim bir çok god mevcut fakat oyundan aşırı derece sıkıldım ve bıraktım denilebilir uzun soluklu bir oyun olarak oynamayın vakit geçirmek için idealdir bunun dışında oyunda god alabilmek için favor kasmak bir süre sonra insanı sıkıyor o yüzden alcağınız godları dikkatli seçin vs.. kısa özeti budur oynamanızı pek tavsiye etmem vakit kaybı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaizeN

oyunun beta ya da open olması sorun değil smite için bu sadece isim olarak farklılık gösteriyor open olduğunda ise kullandığınız id ve karakterler durucak bu yani tam anlamıyla buglar yeni gelicek god lar patchlenmeden de açılmaz muhtemelen beta key'i oyun içerisinden de arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.uzun zamandır oynuyorum 30levelim bir çok god mevcut fakat oyundan aşırı derece sıkıldım ve bıraktım denilebilir uzun soluklu bir oyun olarak oynamayın vakit geçirmek için idealdir bunun dışında oyunda god alabilmek için favor kasmak bir süre sonra insanı sıkıyor o yüzden alcağınız godları dikkatli seçin vs.. kısa özeti budur oynamanızı pek tavsiye etmem vakit kaybı

Arkadaş çok haklı sürekli oynarsanız sıkılabilirsiniz ben lol attıktan sonra günde en fazla 2 taş çatlasın 3 maç atarım oyunun eğlencesi böyle çıkıyor gerçekten ve size önerim zeus'a biriktirin cok iyi bir god

• quote:

Orijinalden alıntı: ulascan54

quote:

oyunun beta ya da open olması sorun değil smite için bu sadece isim olarak farklılık gösteriyor open olduğunda ise kullandığınız id ve karakterler durucak bu yani tam anlamıyla buglar yeni gelicek god lar patchlenmeden de açılmaz muhtemelen beta key'i oyun içerisinden de arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz.uzun zamandır oynuyorum 30levelim bir çok god mevcut fakat oyundan aşırı derece sıkıldım ve bıraktım denilebilir uzun soluklu bir oyun olarak oynamayın vakit geçirmek için idealdir bunun dışında oyunda god alabilmek için favor kasmak bir süre sonra insanı sıkıyor o yüzden alcağınız godları dikkatli seçin vs.. kısa özeti budur oynamanızı pek tavsiye etmem vakit kaybı

Arkadaş çok haklı sürekli oynarsanız sıkılabilirsiniz ben lol attıktan sonra günde en fazla 2 taş çatlasın 3 maç atarım oyunun eğlencesi böyle çıkıyor gerçekten ve size önerim zeus'a biriktirin cok iyi bir god

yeni başlayanlar için tavsiye olarak mage godlara yönelmeleri tabi bu zeus değil,zeus'u bilen terör estirir bilmeyense hüzün.. Ao kuang,anubis gibi bir mageyle oyunu öğrenmenizi tavsiye ederim daha sonrasında üst seviyeye geçip he bo agni zeus gibi mageler olabilir.. bir jungle karakteriyle sun wukong bakasura vb..oyundaki jungle sistemini sonrasında ise kullanımı daha zor godları thor ares odin vb..yani ranged godlarla başlayıp seviyenizi fighter godlara yöneltmeniz..

sonuç olarak smite online yeni başlayanlar için zevkli öğrenimi nispeten diğer online oyunlara göre kolay fakat oyunun ilerleyen zamanlarında sıkılabilceğiniz vakit öldürmelik bir oyun çok canınız sıkılıyor ve bolca vaktiniz varsa oynayın (iyi bir maçın 40 ila 50dk arasında geçer bunu da başlamadan önce hesaba katın)

birde yanlış bir bilgi var oyun içerisinden göderilen kodlar sadece gmail değil hotmaille de uyumlu bu sistem çıktığında kendi mail adresimde denemiştim key dağıtırken gmail isteyenler için gmail hesap açmayın boşuna hotmail adresinizi verin yine gönderilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaizeN -- 18 Ekim 2012; 17:22:10 >

• quote:

Bana göre tamamen yanılıyorsun ben oyunu uzun süredir oynuyorum ve hiçte sıkılmadım senin sıkılmanın sebebi oyunda hep yenilmen veya arkadaş çevrenin olmamasıdır oyuna zaman kaybı diyip yeni başlıyacak arkadaşları oyundan soğutma boş yorumları boş insanlar yapar bunuda unutma

• @BaizeN Dostum statların pek iç açıcı değil. Aslında biz Türk oyuncular daha oyunu öğrenmeden, etmeden hemen oyuna b*k atarız. Belki de senin böyle yorum yapıyor olman başarısız oyunculuğundan kaynaklanıyor olsa gerek. Haklısın, devamlı ölmek insanın canını sıkar. Ama, bizim 5'li grubumuz var ve gayet zevk alarak oynuyoruz. Ha! kaybettiğimiz maçlarda oluyor ya da çok kötü oynadığımız maçlar da. Bu demek olmuyor ki oyun kötü. Bence kişisel deneyimlerinden yola çıkarak yeni başlayacak olan arkadaşları yanlış yönlendirme. Oyunun tadını çıkarmayı bilmek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ǻlucard -- 18 Ekim 2012; 23:43:48 >
  • quote:

Gece gece güldürdün beni...hani statlarına baktım ranged god ile 2/19 oynamışsın hadi sen bu başarı ile sıkılırsın anlarımda niye hiç oynamamış insanlara oyunu kötüymüş gibi yazıyorsun, günde en az 3 saat oynuyorum çalışan biriyim hani çalışmasam beni saatlerce başında tutabilecek bir oyun Smite.

5v5 maçlara arkadaşların ile girip zorlu bir şekilde kazandığınız maç sonrasının zevki paha biçilmez. bir sonraki yazındada yeni başlıyacaklara Anubis ve Ao kuang önermişsin bu iki god mid lane de oynar dolayısıyla mid lane e yeni başlamış bir oyuncun gitmesi ne kadar doğru olur? yeni başlıyacak arkadaşlara Artemis ile başlamalarını tavsiye ederim bunun dışında zaten elinizde 4 seçenek var acemiliğinizi atmanız için favor ile alacağınıız ilk god Cupid, Anhur veya Hades tavsiye ederim.

• Bence he bo isimli god bile iyi bir seçim olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: I'm The Dude

quote:

Gece gece güldürdün beni...hani statlarına baktım ranged god ile 2/19 oynamışsın hadi sen bu başarı ile sıkılırsın anlarımda niye hiç oynamamış insanlara oyunu kötüymüş gibi yazıyorsun, günde en az 3 saat oynuyorum çalışan biriyim hani çalışmasam beni saatlerce başında tutabilecek bir oyun Smite.

5v5 maçlara arkadaşların ile girip zorlu bir şekilde kazandığınız maç sonrasının zevki paha biçilmez. bir sonraki yazındada yeni başlıyacaklara Anubis ve Ao kuang önermişsin bu iki god mid lane de oynar dolayısıyla mid lane e yeni başlamış bir oyuncun gitmesi ne kadar doğru olur? yeni başlıyacak arkadaşlara Artemis ile başlamalarını tavsiye ederim bunun dışında zaten elinizde 4 seçenek var acemiliğinizi atmanız için favor ile alacağınıız ilk god Cupid, Anhur veya Hades tavsiye ederim.

Aslında doğru diyorsun ama arkadaş ilk başlardaki acemi dönemlerinde çok ölürsün ya sonra oyunu silmek bile istersin işte ondan çok sıkılırsınız diyor ama sürekli oynarsanız kendinizi geliştirceğinize eminim

• baylar banada key atarsanız sevinirim

smite2001@gmail.com
  • banada yolla nolur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.