|
Snapdragon 8 Elite işlemcili Realme GT7 Pro Türkiye'de satılacak!
-
-
GT7nin ilgi gormesi TR fiyatlandirmasina bagli olacak.
-
Kağıt üstünde iyi ama satış yapmak istiyorsalar mantıklı fiyatlandırma yapmaları lazım gidip 70k ya kimse realme almaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne 70i 50ye almam. 2. eldeki değer kaybını da düşün. 2. eldeki rakiplerine göre ekstra kaybı bana yüklemeyecekse 50 den fazla fiyat istememeli. atomu parçalamıyoruz sonuçta xiaomi mi14t pro 40b tl. herşeye yeter. 3 günde satılır.
iphone sadece hava diye satılmıyor, git bakkalda altın bozdurur gibi bozdur anında para cepte. realme ilan aç 3 ay bekle 2 kişi yazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 22 Ekim 2024; 14:56:25 >
-
Sadece işlemci fiyatı 200 dolar telefon ne kadar olur varın siz düşünün
O öyle olmuyor malesef en ucuz gen3 lü telefonlar zaten 50 den satılıyor yeni çıkan eliteler en az 10k koyacaklar üstlerine firmalar ikinci el değerini umursamıyor malesef
1-2-3 sene sonra satacaksın ve yeni alacağın telefonun seviyesini, eski telefonun değer kaybı belirleyecek.
xiaomi mi10t pro iphone ve samsung daki dünyadaki en üst çip ile geldi. iphone 12b tl iken samsung 9-10b tl idi xiaomi 4b tlden giriş yaptı 5 lere çıktı sonra.
şimdi 2020den sıralasan sarı sitedeki en fazla ilan xiaomi ye ait olur. toplamda 100b apple, 22b samsung, 20b xiaomi ilan var 2. el. one plus 460 adet sadece. apple 15 senedir var. kabaca 100b adedi 15e böl 4 le çarp. samsung 10 yıldır dokunmatik olarak 22yi 10yıla böl 4yıl ile çarp, xiaomi zaten 5 yıldır belki. yani tr de 2. el değeri en önemli şey.
xiaomi kupon veriyor saat veriyor lansman öncesi kupon dağıtıyor ilk alanlara hediyeler vs... o 40 lira 35-30a düşüyor. oneplus satışçıları armut toplamasın. 50 yazsın hediye kupon ilk alanlara erken alanlara özel kupon vs 40 lara indirsin.
-
Samsung tercih etmesem Realme ve ayarı cihaz tercih ederdim. Şarj hızı yetiyor.
-
Samsung öncülük yapsa şaşarım zaten
66-67 araliğinda S24u 512 var.40k 14t pro var.50k desem magic 6 pro var.vivo x100 var vs vs kisacasi işi zor gibi realme donanimi dolduruyor ama kullanicisini kandiramaz,tek caresi fiyatiyla göz doyurmak.Gecmiş olsun.! Dolu dolu geliyor gibi ama 50-60k aşaği gelmez gibi..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEHZADE63 -- 22 Ekim 2024; 23:52:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyatından dolayı realme gt2 pro çok sattı. ama ikinci elleri ne yazık ki ölüden beter. amoled yanıklarında yedek parçaları yok denecek kadar az. telefonu değiştiriyorlar o derece... alacaksanız ona göre alın. amiral gemisi fiyatlarıyla çıkarsa ne yazık ki satmaz. şahsen ben 35 40 bin verip bu telefonu almam.
-
Her yılın ocak ayında yeni telefonlarını piyasaya sürüyorlar. Erkene mi çeksinler yani?
-
Ne yazık ki firmaların ülkemizde yaşanan "Apple sevdasından" haberi yok. Ek olarak bundan kar da etmeye çalışacak. Amiral gemisi model tanıtıyor ve bunu neden rakibinden daha düşük fiyata satsın.
Firmalara sallamak yerine ülkenizi geliştirebilirsiniz...
-
aynen öyle hangi firmanın kulaklığını götürüp telefoncuya satabilirsin aha bu mikropların ki satılıyor. 40 a verirse şarj sorunu olmazsa bi düşünürüm. 20bin gelişi var 10bin vergi olsa 10 da kar etseler sonradan tekno distribütöre çok bile o para aşisadsakidsad
-
gt 6t kullanıyorum, ekran açık 8 saat alıyorum, 120 w hızlı şarj ile yarim saate yüzde 100 ve çok akıcı, kamerada iyi
dert sahibi olmak istiyorsanız realme markasını kullanın
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ne 70i 50ye almam. 2. eldeki değer kaybını da düşün. 2. eldeki rakiplerine göre ekstra kaybı bana yüklemeyecekse 50 den fazla fiyat istememeli. atomu parçalamıyoruz sonuçta xiaomi mi14t pro 40b tl. herşeye yeter. 3 günde satılır.
iphone sadece hava diye satılmıyor, git bakkalda altın bozdurur gibi bozdur anında para cepte. realme ilan aç 3 ay bekle 2 kişi yazsın. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X