Şimdi Ara

Snapdragon 801li Galaxy Alpha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çinde yukarida belirttigim gibi snapdragon 801 islemcili Galaxy Alpha almayi dusunuyorum fikirleriniz nedir.Ayrica fiyat araligini bilen var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bataryadan aglarsiniz,aplhayi rakip yapmaya calistiklari esas cihaza bakin.

Xperia Z3compact

• Bataryada problem yok bir günü çıkarır rahatlıkla benim 3-4 günden fazla gidebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkaysadun -- 22 Aralık 2014; 10:31:46 >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    hocam farkındayım z3 compact a rakip olarak çıkardıklarının ancak z3 compact çok sağlam bi cihaz olmasına karşılık tasarımını hiç beğenmedim.adeta bir kutu gibi.biraz göz önünde bulunan bir kişi olduğumdan dolayı daha şık bir telefon arıyorum.ayrıca çin'den alacağım için grafik işlemcisi ve cpu'su farklı olacak alacağım(alırsam) alpha'nın.o yüzden sanki daha alınabilir bir cihaz bana göre.ne düşünürsünüz?
  • Galaxy alpha 4 gunden fazlami

Yavas valla yavas 4 saat gitsin opte basinakoy,telefonu acip 4gun cekmecede tutarsan oda belki yeter, ki o vaziyet z3compact bir hafta gider herhalde.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    yanlış düşünüyorsun kullanan arkadaşlarım var ve cihazı ben de kullandım bataryası 1-1.5 günü rahatlıkla kullanıyor.4 gün telefonu tasarruf modunda çalıştıran arkadaşım var ama bu akıllı telefon mantığına ne kadar yatıyor orasını bilemem hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.