Şimdi Ara

Snapdragon 835'li Xiaomi Mi 6, 19 Nisan'da tanıtılacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
3
Favori
4.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xiaomi iyi hoş da türkiye de telefonu tamir edecek adam da parça da yok. 2 tane xiaomi kulladım. Note 3 pro ve mi5s hepsinin kamerası çok kötü sözde 16 mp.
    Telefon alınır ama dediğim gibi bir arızası çıksa yandı gülüm keten helva.
  • mi5s internette 330 dolar, bu telefon bu fiyata satılırsa 1500 civarına süper olur.
  • Tansu Yeğen e para yedirmeye gerek yok. 2500 lük aleti sırf rağbet var diye 3500 tl den satmak... Tam vw doğuş kafası. Xperia xa normalde s7 edge den 100 euro pahalı iken neden biz s7 edge i xperia xa dan 200 euro pahalı alıyoruz acaba?!? Neden xa 2500 tl iken s7 edge 2200 tl olması gerekirken 3500 tl acaba???

Kimse bana dolar ekonomi demesin! Bahane bunlar bahane. S8 plus içinde 5000 tl öyle mi? Güya note 7 lerin acısını çıkaracaklar. Herifte diyor ki yok efendim s8 akıllı telefon 2.0 hebe hibe... Hadisin ordan be! Xiaomi yapmasa samsung milattan önce kafasıyla devam edecekti. Bastır Xiaomi arkandayız!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi expressimo -- 12 Nisan 2017; 14:34:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • idris İ kullanıcısına yanıt
    Hocam ne alakası var. 1 yıldan fazladır Mi4C kullnıyorum. TT ile. Hızından oldukça memnunum internetin. Telefona zaten laf diyemem. Bir kere bile reset atmadı 20-30 kere düştü elimden. En ufak bir sorun çıkarmadı. En ufak bir takılma yaşamadım. Mükemmel cihazlar gerçekten LTE Bandına takılmaya gerek yok hocam
  • Moon Star Turkey kullanıcısına yanıt
    galiba xiaomi cihaz kullanmamışsın
  • expressimo kullanıcısına yanıt
    Yorumlariniza katilmiyorum. S8 in yurtdışı fiyatini TL kuruna cevirip vergileri ekleyince zaten 5000TL'ye yakin oluyor.

• Ekran süresi mantıklı olsun, sar değeri düşük olsun, alınır

• devletin vergileriyle bu telefon 2500 tl olmaz inşallah..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VR_27

Hocam ne alakası var. 1 yıldan fazladır Mi4C kullnıyorum. TT ile. Hızından oldukça memnunum internetin. Telefona zaten laf diyemem. Bir kere bile reset atmadı 20-30 kere düştü elimden. En ufak bir sorun çıkarmadı. En ufak bir takılma yaşamadım. Mükemmel cihazlar gerçekten LTE Bandına takılmaya gerek yok hocam

Telefona laf etmedim zaten. Telefon çok güzel. Sadece LTE band 20 desteklemediği için bazı noktalarda 3G kullanmak zorunda kalınıyor. Hele de Vodafone operatörü kullanıyorsanız iyice sıkıcı bir durum ortaya çıkıyor.

Ha 3 te 1 fiyatına cihaz alıp faturada 5-10 lira fazla verilip turkcell kullanılmaz mı? Bal gibi kullanılır. Ama 2000 TL altına daha güzel alternatifler var ben şahsen 500 fazla verip onları tercih ederim. Misal P9.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fast556.

Bazı arkadaşlar s8 in yurtdışı fiyatlarını direk kur ile çarpıp bizim vergiler ile toplayınca 5000 oluyor demişte yanlış yaptıkları konu şu. Bu telefon yurtdışında satılırken de vergi alınıyor zaten tamam bizdeki gibi saçma bir vergi değil ama yüzde 20 lik bir vergi alınıyor. Yani onu düşüp ham ücreti kur ile çarpıp üzerine bizim vergileri koyuncada şu anda 5000 tl olan s8 plus yaklaşık 3800 tl civarında oluyor üstü kısaca bizim ülkedeki aç gözlü samsungun olmuş oluyor. Neden çünkü bizim insanımız bu 5000 tl yi savunabiliyor... Daha çok geçirirler size kusura bakmayın.

Valla Samsung istediğine geçirsin bana geçiremez. Yurtdışındaki %20'lik vergiyi okuduğunuz kaynağı verirseniz bende aydınlanayım. Bütün telefonlar 3500₺ ve ustu bandında çıkıyorsa bursa vergilerin ve kurun etkisi yok denemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

Demek ki neymiş, gayet ucuza mal edilip güzelce kar edilerek satılabiliyormuş. Kaldı ki şu an kazık fiyata satılan çoğu telefona nal toplatır donanımıyla. Başka bir yorumda daha yazmıştım sonraki telefonum bu kazık fiyatları devam ettikçe asla sony, htc, samsung, lg den biri olmayacak diye.

Not: Eğer sanal gerçeklik gözlüğü kullanmayacaksanız 2K ekranın hiç bir gereği yok telefonda.

Xiaomi'nin yaptığı açıklamaya göre bir milyar telefon da satsak 1 dolar kâr etmiyoruz. Adamlar marka tanınırlığı adına telefon işine girdiler yani özetle..
  • Hayırlı olsun kamera dışında Xiaomi serileri genel kullanımda kullanıcıyı üzmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: imOKAY

quote:

Orijinalden alıntı: strathmorea

Demek ki neymiş, gayet ucuza mal edilip güzelce kar edilerek satılabiliyormuş. Kaldı ki şu an kazık fiyata satılan çoğu telefona nal toplatır donanımıyla. Başka bir yorumda daha yazmıştım sonraki telefonum bu kazık fiyatları devam ettikçe asla sony, htc, samsung, lg den biri olmayacak diye.

Not: Eğer sanal gerçeklik gözlüğü kullanmayacaksanız 2K ekranın hiç bir gereği yok telefonda.

Xiaomi'nin yaptığı açıklamaya göre bir milyar telefon da satsak 1 dolar kâr etmiyoruz. Adamlar marka tanınırlığı adına telefon işine girdiler yani özetle..

1 usd kar etmiyorlarsa fiyat düşüklüğünde ciddi zararlar etmeleri gerekiyor,mi5s 400.-usd dükkanı açtı şu an 300.-usd yani bu çinlilerin beyanlarına inanmayın,bu kadar büyümeyi 2a adaptör satarakmı sağladılar,ciddi kar ediyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi complete_ -- 14 Nisan 2017; 20:6:54 >

• Hehe bizim millete yaranamassın :)

Her neyse tam da p10 plus a karar vermişken mi 6 plusin özellikleri kafami karıştırdı. P10plusta takildigim tek nokta işlemci bunun haricinde telefon gerek fiziksel tuşu olsun gerek diğer donanim özellikleri olsun (6gb ram,kamera,arayüz) on numara.. s8 zaten tam bir fiyasko, parmak izini resmen insanlar kullanamasın diye nereye koyalim diye kafa patlatmışlar ve bulmuşlar yerini.. Sıkıntı yok Allahtan serbest piyasa var elin oğlu alternatifini çıkartıyor cayır cayır ;)

• Garanti yok

Perakendeciler kafasina gore fiyat bicicekler.

Hic bi renkini adam gibi bulamicaksin istedigin renk elindeki en dandik renkten 500tl daha pahali olucak.

Kisaca 1500tl lik telefonu 3bine satmaya kalkicaklar marka iyi telefon iyi ama alinmaz.

Xiaomi markasini adam gibi bi magaza getirmedigi surece bu marka turkiyede pek is gormez.

Mi mix almak istemistim zamaninda 5bine satmaya kalktilar ha birde 5bin isteyip garanti yok dediler ilginc bi taktik.

S7 edge alin bakin keyfinize

• Bu telefon 2500'den aşağı sürülmez ayrıca 1 sene sonra fiyatı ciddi derecede düşer dolar kuru uçmazsa.

• Harbyteam kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Expireme

Yorumlariniza katilmiyorum. S8 in yurtdışı fiyatini TL kuruna cevirip vergileri ekleyince zaten 5000TL'ye yakin oluyor.

Bu sıralarda birde sizin gibi düşünenler çıktı. Bahsettiğiniz yurtdışı fiyatları zaten vergi eklenmiş fiyatlardır. İlk başta yurtdışı vergisini çıkartmanız gerekiyor dediğiniz gibi olması için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Bu telefon 2500'den aşağı sürülmez ayrıca 1 sene sonra fiyatı ciddi derecede düşer dolar kuru uçmazsa.

Fiyatı 2000 Yuan olan cihazı 2500 TL ye getirenin de alanın da aklından şüphe ederim ben. 2 tane Mi6 alınıyor dediğiniz fiyata.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klonoa

quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

Bu telefon 2500'den aşağı sürülmez ayrıca 1 sene sonra fiyatı ciddi derecede düşer dolar kuru uçmazsa.

Fiyatı 2000 Yuan olan cihazı 2500 TL ye getirenin de alanın da aklından şüphe ederim ben. 2 tane Mi6 alınıyor dediğiniz fiyata.

Çin değil Türkiye burası hangi Yuan'dan bahsediyorsunuz ? Gümrük vergisi, aracı kar payları, satarken eklenen vergi + kâr... Uzar gider liste 1250 TL'ye alacağınızı düşünüyorsanız, size mutluluklar. Zira Mi 5 1200 TL şu anda.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.