Şimdi Ara

Sneijdeer satılmalı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sneijder'in 7.5 milyona satılacağı yönünde haberler gördüm. Sizce satılması mantıklı olabilir mi ? Bence aldığı maaşı ve bonservisi düşünürsek mantıklı olabilir. Siz ne düşünüyorsunuz ?

• Sneijder satılırsa kulüp 7.5 milyon euro kazanır ama manevi olarak çok şey kaybeder. Kimsenin gelecek sezon ne takımdan ne yönetimden adam gibi beklentisi yok zaten bir de sneijder giderse bu yönetimin başı çok ağrır çok şey kaybederler şu durumda sneijder'i satıp bunu göze alacaklarını düşünmüyorum. Sneijder'in de gideceğini sanmıyorum adam burda mis gibi parasını alıyor gayet mutlu.
  • sneijder satılıp yerine martin benitez alınmalı
  • Önce teknik direktörü getirsinler teknik direktörün vereceği rapordan sonra satılıp satılmayacağını baksınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Sneijder satılırsa kulüp 7.5 milyon euro kazanır ama manevi olarak çok şey kaybeder. Kimsenin gelecek sezon ne takımdan ne yönetimden adam gibi beklentisi yok zaten bir de sneijder giderse bu yönetimin başı çok ağrır çok şey kaybederler şu durumda sneijder'i satıp bunu göze alacaklarını düşünmüyorum. Sneijder'in de gideceğini sanmıyorum adam burda mis gibi parasını alıyor gayet mutlu.

Hocam haklısın manevi olarak bir kayıp olarak bakılabilir. Sneijder'in isteğiyle bir adam geliyor alt yapıdan A takımını yönetiyor ve şimdi büyük ihtimal yine önümüzdeki sezon takımın başında olacak. Bu kadar oyuncuya dayalı bir sistem olması bir taraftar olarak beni rahatsız ediyor. Sneijder'in gönlü rahat olmazsa menajeri ile yönetimi taraftarın önüne atıyorlar. Yönetim de bir şeyi becerecek kabiliyet yok zaten adamlar ne isterlerse yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

quote:

Sneijder satılırsa kulüp 7.5 milyon euro kazanır ama manevi olarak çok şey kaybeder. Kimsenin gelecek sezon ne takımdan ne yönetimden adam gibi beklentisi yok zaten bir de sneijder giderse bu yönetimin başı çok ağrır çok şey kaybederler şu durumda sneijder'i satıp bunu göze alacaklarını düşünmüyorum. Sneijder'in de gideceğini sanmıyorum adam burda mis gibi parasını alıyor gayet mutlu.

Hocam haklısın manevi olarak bir kayıp olarak bakılabilir. Sneijder'in isteğiyle bir adam geliyor alt yapıdan A takımını yönetiyor ve şimdi büyük ihtimal yine önümüzdeki sezon takımın başında olacak. Bu kadar oyuncuya dayalı bir sistem olması bir taraftar olarak beni rahatsız ediyor. Sneijder'in gönlü rahat olmazsa menajeri ile yönetimi taraftarın önüne atıyorlar. Yönetim de bir şeyi becerecek kabiliyet yok zaten adamlar ne isterlerse yapıyorlar.

Riekerink gibi antrenor geldi diye milletin sevinmesi lazımken sneijder'in isteği ile geldi diye kimse beğenmiyor adamı. Onun kalitesinde bir antrenor yok takımda sneijder olmasaydı bu takıma gelmezdi.

• 7,5 m euro Galatasaray'a şuanda hiç bir halt kazandırmaz, kaldı ki 7,5 m euro karşılığında yeri de dolmayacak bir oyuncu...

Satılırsa boşa satılmış olur, şu sıkıntılı dönemde Sneijder'e gelene kadar tonla adam var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • belli oldu yönetim evlatları kırmamak için sneijdere kıyacak. o yönetimi tefe koyup oynatırlar.
  • Duygusallığa gerek olmadığını düşünüyorum. Sneijder yaşlanıyor. Bence iyi bir fiyata göndermeliyiz.
  • Yerini doldurabileceklerse satsınlar, ama doldurabileceklerine inanıyor muyum, hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

Duygusallığa gerek olmadığını düşünüyorum. Sneijder yaşlanıyor. Bence iyi bir fiyata göndermeliyiz.

Adam jubilesini bizde yapsın nolacak , bir oyununun yaşlanması demek takıma katkı sağlamayacağı anlamına gelmez ki , bakın robben e 32 yaşında adam koskoca bayern hala oynatıyor. Ben Sneijderin Galatasaraylı sneijder diye anılmasını isterim açıkçası, zaten satılsa bu beceriksiz yönetim o parayı adam akıllı kullanamaz
  • Yönetimin şuan yapacağı en son şey Sneijder'i satmak olur. Umarım yaparlar da Dursun bey olacakları görür. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

Duygusallığa gerek olmadığını düşünüyorum. Sneijder yaşlanıyor. Bence iyi bir fiyata göndermeliyiz.

Adam jubilesini bizde yapsın nolacak , bir oyununun yaşlanması demek takıma katkı sağlamayacağı anlamına gelmez ki , bakın robben e 32 yaşında adam koskoca bayern hala oynatıyor. Ben Sneijderin Galatasaraylı sneijder diye anılmasını isterim açıkçası, zaten satılsa bu beceriksiz yönetim o parayı adam akıllı kullanamaz

Hocam ben makul bir para karşılığında satılmalı diyorum. Zaten Süper Kupa'da final maçında gördük Sneijder çıkınca takımın nasıl dağıldığını.
  • Valla bu dakkadan sonra hiçbir oyuncu umrumda değil Sneijder bizim için çok önemli kabul ama hiçbir futbolcunun medya önünde yönetimi karalamasına tahammül edemem gel gelelim Dursun Özbek yüzünden böyle yapıyor. Biliyor taraftarın sevmediğini( ben de dahil) ama bence herkes haddini bilmeli zaten yaşlandı iyi bir teklif gelirse satılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tihilu

quote:

Sneijder sadece dobra bir oyuncu. Dedikleri Galatasaray'ın iyiliği için. Yanlış olan bir noktada yok zaten söylediklerinde. Forumda bizde yazıyoruz Sneijder'in bahsettiklerini. Her şey ortada. Uydurma olsa, sallasa, kafasına göre atsa, bir tarafından uydursa hak vereceğim. Ama gerçekleri söylemek... Gerçekleri söyleyebilenden neden korkuyoruz ki? Korkmamız gereken gerçekleri söyleyemeyen geriye kalan oyuncular...

Hem Riekerink yılların tecrübesi, kurt hoca denilen Denizli'den daha iyi futbol oynattı, takımı toparladı.

• Sneijder'i satan davayı satar

Futbolculuk meziyetleri bir yana, Sneijder gibi takımı sahiplenen kaç oyuncu gördünüz son yıllarda?

• Sneijderin satılması fantazileri kuracapınıza ön libero yok, hoca yok. bu yönetimde alamaz.. ne mok yiycez diye düşünü..
  • Yaşi geldi koy yerine sabriyi brazzers bile oynar

• Bugün görüyoruz ki gönderilmesi çok iyi olmuş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.