Şimdi Ara

Sneijder'in nesini beğeniyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adam gelmiş 35 yaşına burada tatil yapıyor gideceği daha iyi bir lig yok katardan başka. Yönetim ve tudor açık açık istemiyor bu adamı ki hala twitterdan kendince havalara giriyor antrenmana çıkıyorum vs diye(yönetim hala istemediğini belirtiyor.) kalırsa takımın düzenini bozacağı aşikar. Açıkçası sneijder bana göre fazla abartılan bir balon. Tamam gençken yetenekliymiş başarılıymışta şuan ne yapıyor allah aşkına bütün şutları dağa taşa gidiyor.

galatasarayda olduğu sürece süper ligte 124 maçta 35 gol 34 asist yapmış bana göre vasat bir performans.

Açıkçası bir beşiktaşlı olarak bedavaya verseler istemem sneijderi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• göbeğini
  • Manuel fernandes geri dönse diye konu açmış adamsın, gelmiş sneijdere salliyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Manuel fernandes geri dönse diye konu açmış adamsın, gelmiş sneijdere salliyorsun.

Fernandesin gönlümdeki yeri ayrı türkiyeye gelmiş en yetenekli orta sahadır kendileri.

• 28 yaşındaki (sen sallarsan bende sallarım) Oğuzhan'da 139 maçta 24 gol 30 asist yapmış ama 50 milyon diyorsun nasıl olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

quote:

Manuel fernandes geri dönse diye konu açmış adamsın, gelmiş sneijdere salliyorsun.

Fernandesin gönlümdeki yeri ayrı türkiyeye gelmiş en yetenekli orta sahadır kendileri.

he yavrum hee
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

28 yaşındaki (sen sallarsan bende sallarım) Oğuzhan'da 139 maçta 24 gol 30 asist yapmış ama 50 milyon diyorsun nasıl olacak?

Ben öyle bir şey demedim ki oğuzhanı pek sevmem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oyun görüşü mükemmel. Çok uzak mesafelerden bile boşta olan oyuncuyu görüp ara pası atabiliyor. Beşiktaşta olmasını şahsen çok isterdim.
  • 35 mi?,ben 40 diye biliyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinekkaydi9595

35 mi?,ben 40 diye biliyordum.

yokdaha 40 olmadı 39 dan gün aldı.. tabi rakip 23'lük delikanlı pepeyi aldı ya coştu..

• HER YERİNİİİİİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasme -- 9 Temmuz 2017; 23:29:19 >
  • quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Fox Die

quote:

quote:

https://youtu.be/VU7hIa85yqg

Böylesi gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 9 Temmuz 2017; 23:39:2 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fox Die

quote:

quote:

https://youtu.be/VU7hIa85yqg

Böylesi gelmez

• quote:

quote:

Lincoln gibi yeteneğin hasını gördü bu ülke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• Sneijder'in nesini mi seviyoruz?

Kuslar, anlayamazsiniz!
    Hem de ne?
    Bizi en cok ceken rakip taraftari kopurtmesi

Bak burda nasil kopurtuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

Manuel Fernandes Sneijder i donunda sallar yetenek olarak. Bakın yetenek diyorum YETENEK dünyanın en iyi çalımcılarından top cambazlarından biri. almeida gibi bir adama bile adrese teslim kaç gol attırdı.

Neyse açıkçası seviniyorum sneijderin kalmasına bana göre kendi taraftarının gözünü boyayan etkisiz bir eleman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 10 Temmuz 2017; 0:5:51 >

• Nedense Sneijder gibi bir yıldızı istemeyen tipler ya Galatasaray görünümlü boş taraftar veya rakip taraftarlar Peki neden? Çünkü ligin en kaliteli topçularından biri. Bir maç 90 dakika koşmaz 90+1'de uzaktan bir tane sallar veya asist yapar maçı kazandırır. Öyle bir kalitede topçu. Adama gelmişler yaşından vuruyorlar, parasından vuruyorlar. Kardeşim bu lige ancak +30 yaşındaki kariyeri iyi olan topçuyu getirebilirsin. Gidip 20 küsür yaşındaki Dybala, Lukaku gibi isimler imkansız. Bugün Sneijder için yapılanlar yarın Gomis için yapılır, Belhanda için yapılır. Ağlayıp, sızlayın. Milleti dolduruşa getirmeye çalışın ne yapsanız ne etseniz Sneijder hala bizimle ve gelecek sezon gol + asistlerine devam edecek.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

quote:

Manuel Fernandes Sneijder i donunda sallar yetenek olarak. Bakın yetenek diyorum YETENEK dünyanın en iyi çalımcılarından top cambazlarından biri. almeida gibi bir adama bile adrese teslim kaç gol attırdı.

Neyse açıkçası seviniyorum sneijderin kalmasına bana göre kendi taraftarının gözünü boyayan etkisiz bir eleman.

hadi bi sal bakalım beni

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.