Şimdi Ara

Sneijder'in nesini beğeniyorsunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Manuel Fernandes Sneijder i donunda sallar yetenek olarak. Bakın yetenek diyorum YETENEK dünyanın en iyi çalımcılarından top cambazlarından biri."

Bu mu yani futbolcu da tek baktığınız özellik çalım atması mı Manuel Fernandes ne gösterdikleriyle ne de yetenek bakımından Snejderin seviyesinde değil hiç bir zaman da olmadı.

Gelelim niye Snejderi savunuyorsunuz olayına Snejder dediğin adamın kalitesi ortada Gs da yaptıkları ulan yaptıklarını geç maçı izlerken herkes bam güm sağa sola geriye pas atarken bu adamın ayağına top gelince bile insan anlıyor kalitesini farklılığını.Kendisine geldiği sene Drogbalı sene vs bile dahil olarak hiç bir zaman adam gibi kadro verilmedi.Şimdi millet saydıracak ama Juveyi yendik çeyrek yaptık vs diye yaptık ama nasıl yaptık tamamen gaz ve bam güm aynı zamanda Drogba Melo Snejder gibi adamların bireyselliğiyle yaptık.Galatasaray yıllardır düzenli organize futbol oynamıyor,takım kimyası oluşturamıyor ne yaptığı belli olmayan bir futbol oynuyor.Sen eğer bak ful üst düzey oyuncu vs demiyorum adam kimya vs oturtup düzgün bir kadro yapılanması yapıp bu takımın beyni olarakta ortaya Snejderi monte edersen bak bakalım Snejder neler yapıyor o takımda nasıl besliyor kanatları ileriyi vs.O yüzden ben Snejderin kalmasından yanaydım her zaman umarım Snejder etrafında düzgün bir yapılanma olur (hiç sanmıyorum ama)

Neyse izleyip göreceğiz kim haklı kim haksız ama şu Snejderi boş boş karalamaktan vazgeçin.İpe gerilecek birisi varsa o da Xelcuk denilen semazeni ipe gerin

• quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

quote:

Orijinalden alıntı: neilblack

Manuel fernandes geri dönse diye konu açmış adamsın, gelmiş sneijdere salliyorsun.

Fernandesin gönlümdeki yeri ayrı türkiyeye gelmiş en yetenekli orta sahadır kendileri.

kucuk macların buyuk oyuncusu balon fernandes. lincolnun yanından gecemez
  • Ufak takımların efsane yaratma çabaları diyoruz biz buna. Klüp yönetimi olarak cağ atlasa da taraftarı hala ezilmiş Beşiktaş taraftarı malesef. Büyüyünce anlarsın.
  • Düşünebilmek, yazabilmek, konuşabilmek.. Bunlar çok ilginç şeyler. Adamın Sneijder hakkında yazdıklarına bak ya la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bjklilerin futbol beğenisini anlayamadınız mı hala ? Çalım atan oyuncu onlara göre en iyisidir. Hatta bjk de ise direkt 50 milyon € dan başlamakta. Mesela kuarecma en yetenekli oyuncu ama işte çok vurdum duymaz. Kafasına göre yaşamasa mesela Ronaldo yerine realde idi. Ama o bjk'nin 1 milyonluk teklifini kabul etti. Yarın volkan şen bunlara gider. O'nun da fiyatı 10 kat artar.
  • Bir de şey vardı eskilerden. Delgado. 20M olsa vermeyiz derlerdi. Arsenal talip falan diyorlardı. 3.5M€ ya Araplara gitti :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDemirbas14

Ufak takımların efsane yaratma çabaları diyoruz biz buna. Klüp yönetimi olarak cağ atlasa da taraftarı hala ezilmiş Beşiktaş taraftarı malesef. Büyüyünce anlarsın.

yaw he he krallar gibi kadromuz var zirvedeyiz bu senede şampiyonlar liginin ve müthiş planlı güzel kadrolu takımımızın keyfini sürecez. Sneijderde umrumda değil benim için koca bir çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 10 Temmuz 2017; 2:49:48 >
  • Fernandes sneijderin yağtığının ne kadarını yapmış çok güldüm sneijder ile adını yan yana yazmak bile hakaret sayılır....

• quote:

quote:

Ufak takımların efsane yaratma çabaları diyoruz biz buna. Klüp yönetimi olarak cağ atlasa da taraftarı hala ezilmiş Beşiktaş taraftarı malesef. Büyüyünce anlarsın.

yaw he he krallar gibi kadromuz var zirvedeyiz bu senede şampiyonlar liginin ve müthiş planlı güzel kadrolu takımımızın keyfini sürecez

Şey videosunu atsana. OFSPOR'A ATTIĞI ENFES FRİKİK GOLÜNÜ. gdnsklgjgdnşsg

Attığım yorumlara bakarsan ben Beşiktaş yönetimini ve teknik ekibini imrenerek izliyorum zaten ve bundan keyif alıyorum. Bu bana dokunmaz merak etme. Benim üzüldüğüm takım ne kadar yukarı çıkarsa çıksın taraftar hep eziklik psikolojisinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MDemirbas14 -- 10 Temmuz 2017; 2:51:12 >

• quote:

quote:

quote:

yaw he he krallar gibi kadromuz var zirvedeyiz bu senede şampiyonlar liginin ve müthiş planlı güzel kadrolu takımımızın keyfini sürecez

Şey videosunu atsana. OFSPOR'A ATTIĞI ENFES FRİKİK GOLÜNÜ. gdnsklgjgdnşsg

Attığım yorumlara bakarsan ben Beşiktaş yönetimini ve teknik ekibini imrenerek izliyorum zaten ve bundan keyif alıyorum. Bu bana dokunmaz merak etme. Benim üzüldüğüm takım ne kadar yukarı çıkarsa çıksın taraftar hep eziklik psikolojisinde.

Sneijderi beğenmemek eziklik mi sadece fikrimi söyledim ondan daha genç daha dinamik bir oyuncu alsanız daha çok iş yapar fikrim bu. Sneijderi Kıskandığım falan yok kendi takımımdada istemezdim

• quote:

Bir de şey vardı eskilerden. Delgado. 20M olsa vermeyiz derlerdi. Arsenal talip falan diyorlardı. 3.5M€ ya Araplara gitti :D:D

3.5 olsa gene iyi. Bonservissiz gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infection

quote:

Bir de şey vardı eskilerden. Delgado. 20M olsa vermeyiz derlerdi. Arsenal talip falan diyorlardı. 3.5M€ ya Araplara gitti :D:D

Delgadoyuda çok severdim kendine has bir stili kıvrak bilekleri vardı. Ben böyle tarzı olan klass oyuncuları severim sneijder gibileri çok düz geliyor bana.

• Ben 3-4 bir şeyler kazandırmıştı diye hatırladım ama doğrudur valla :D
  • quote:

quote:

quote:

Delgadoyuda çok severdim kendine has bir stili kıvrak bilekleri vardı. Ben böyle tarzı olan klass oyuncuları severim sneijder gibileri çok düz geliyor bana.

Kıvrak bileklileriniz 2 çalım atıp topu ısıtmalara atar. Siz de woaaaah diye sevinirsiniz işte

• Manuel Sneijderi donunda sallar yetenek olarak demenin tek sebebi Manuel'in Beşiktaş'ta oynamış oluşu. Bilek hareketleri olarak daha iyi ama o kadar. Ha bir de harika korner kullanırdı. Diğer özellikleri Sneijder'den üstün değil. Zaten oynadığı platformlar gösteriyor kalite farkını.
    Düz topçu dediğin 50 metreden yuvarlayarak pas atıyor sen de gelmiş donunda sallar diyorsun sonra ben ezik değilim bunun neresi eziklik diyorsun. Ne diyelim buna sen söyle
  • " En yetenekli orta saha len " Bonservissiz Loko Moskova'ya
  • quote:

Manuel Sneijderi donunda sallar yetenek olarak demenin tek sebebi Manuel'in Beşiktaş'ta oynamış oluşu. Bilek hareketleri olarak daha iyi ama o kadar. Ha bir de harika korner kullanırdı. Diğer özellikleri Sneijder'den üstün değil. Zaten oynadığı platformlar gösteriyor kalite farkını.
    Düz topçu dediğin 50 metreden yuvarlayarak pas atıyor sen de gelmiş donunda sallar diyorsun sonra ben ezik değilim bunun neresi eziklik diyorsun. Ne diyelim buna sen söyle

Kardeşim bazı futbolcular özel yeteneklerle doğar. İzlerken keyif alırsın. ronaldinho messi manuel fernandesde bunlardan birisi. Manuel Fernandes her özelliğiyle sneijderden üstündür çalım olsun pas olsun belki şut konusunda sneijder daha iyi olabilir ufak bir farkla. 1v1 kapışsalar manyak eder sinoyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 10 Temmuz 2017; 3:23:29 >

• quote:

quote:

Manuel Sneijderi donunda sallar yetenek olarak demenin tek sebebi Manuel'in Beşiktaş'ta oynamış oluşu. Bilek hareketleri olarak daha iyi ama o kadar. Ha bir de harika korner kullanırdı. Diğer özellikleri Sneijder'den üstün değil. Zaten oynadığı platformlar gösteriyor kalite farkını.

Kardeşim bazı futbolcular özel yeteneklerle doğar. İzlerken keyif alırsın. ronaldinho messi manuel fernandesde bunlardan birisi. Manuel Fernandes her özelliğiyle sneijderden üstündür çalım olsun pas olsun belki şut konusunda sneijder daha iyi olabilir ufak bir farkla. 1v1 kapışsalar manyak eder sinoyu

dust2 mi yoksa cs_assault da mı istersin ?

• quote:

quote:

quote:

dust2 mi yoksa cs_assault da mı istersin ?

Performans olarakta çok bir fark yok.

Sneijder'in nesini beğeniyorsunuz?

Sneijder'in nesini beğeniyorsunuz?

Ki sneijder daha başarılı olan takımda yaptı bu performansı

• quote:

quote:

Ya ahahaaha 1v1 olmaz aylık oynasınlar. Şeyle beraber oynasınlar MUHAMMET DEMİRCİ, ESLEM ÖZTÜRK ve FAHRİ TATAN. Kalede de şey olsun HAKAN ARIKAN. Sen futbolu PES'ten ve mahalle maçlarından ibaret sanmıyorsan ben de hayatımdan futbolu çıkarıcam.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.