Şimdi Ara

Sneijdersporluların tacizi yüzünden Belhanda Instagram hesabını kapattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaraylı olduğunu iddia eden bi grup kendini bilmezin Instagram'da sözlü saldırısı üzerine hesabını kapattı.

Söz konusu mevzu, Östersunds maçı öncesi Sneijder'in UEFA listesine yazılmamasından ötürü boşa çıkan 10 numaralı formayı Belhanda'nın giymesiyle başladı.

• Malesef aptal taraftar dolu heryer. Belhanda nın ne sucu var. Bunlar hep yonetim zaafı malesef
  • Bu sneijder sevgisi nedir yaw adam kötünün iyisi diye yere göre sığdıramıyonuz. Emekli bir çöp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazık yani yazık.
  • Milletin psikolojisi bozuk yemin ederim. Boş boş işler, adama ne diye yorum show yaparsınız işsizlikten başka birşey değil.

• Fenerliler beşiktaşlılar falanda sneijder ayağına küfretmiştir adama.Hepsi yönetimin suçu

• Suc ne taraftarin ne Belhandanin ne de Sneijderin suc kendini bilmez yonetimin. Belhandayi taraftarin onune attilar dahada toparlanmaz. Bu adam en ufak bi hatasinda isliklanacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya bunlar harbiden eğitilmez ordusu. boşa demiyorum bunları dinlemeyen yönetim başarılı olur diye. işte koskoca kulüp bunların kararları ile yönetiliyor. başkanı ayrı taraftarı ayrı rezil.
  • Yerinde olsam sahaya çıkmaz sene boyu yatardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 10 Temmuz 2017; 0:42:37 >
  • Kufur yemeyen unlu var midir acaba bu dunyada?

Yalan haber. Yalan degilse de bu belhanda denilen arkadasin ilkokul cocugundan farki yok. Uff snne be slkkkk :Ss da yazmis mi kapatmadan hesabi?

• instagramdakiler cidden sorunlu, iq sorunları var. bir maç puan kaybı olsun takımın en iyi ismine bile küfür ediyorlar, idiot falan yazıyorlar
    adam patlamada ölenler için bir şey paulaşmış orada siyasi kavga çıkarıyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • o da Galatasaray'a gelmeseymiş...
  • İyi olmuş. Karaktersiz bu adam. Haddini ve yerini bilecek. Sen kimsin ki 10 numaraya löp diye atlıyorsun. Sneijder yada kim olursa olsun daha sahibi gitmeden forma numarasıni almak saygisizlik terbiyesizlik ve seviyesizliktir. Bedeli de vardır.

Ha bu süreçte en az hatası olan Belhanda'dir. Asıl suçlular Dursun ve Tudor'dur. Lig başlamadan takımın içine ettiler. Şampiyonluk yarışından kopardılar. Takım içinde ve tribünde huzursuzluğa sebep oldular. Bravo Dursun ve ekibi. Galatasaray ve Türkiye tarihinin değil dünya tarihinin görüp görebileceği en kötü en rezil yönetim kendilerininkidir. 3 sezondur yonetimdeler, 3 sezon da birbirinden kötü yönetim örnegi sundular.

Yoldan 10 yaşında çocuk cevirsen forma ve Sneijder meselesinin buralara geleceğini az çok tahmin eder. Ancak gel gelelim Yönetim ve Tudor denilen kondisyon antrenörü bu olacakları öngörerek süreci yönetmiyor.

• Aynı tayfadan bizde de var.Bitik rvp'nin fanları Fernandao'ya küfür ediyordu
  • Forma numarası meselesi yönetimin ahlaksızlığı. Belhanda ile alakası yok. Burada bir şeye tepki göstereceksiniz yönetime gösterin. Bu olaydan Belhanda yada Sneijder'e laf sokmaya çalışmak anlamsız. Belhanda'nın da 2-3 saçma tweet yüzünden canının sıkıldığını düşünmüyorum zaten. Gereksiz mağduriyet yaratmayın, profesyonel futbolcu bunlar, bu tarz şeylerden etkilenmemeleri gerekir.

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

Kufur yemeyen unlu var midir acaba bu dunyada?

Yalan haber. Yalan degilse de bu belhanda denilen arkadasin ilkokul cocugundan farki yok. Uff snne be slkkkk :Ss da yazmis mi kapatmadan hesabi?

+ asıl tepki 10no giyince geldi ama belhanda hesabı wesley kalacağım dedikten sonra kapattı, kıyamam

yine bütün suçlu dursun da herif para harcayarakta harcamayarakta kulüp ne kadar kötü yönetilir her seferinde tarih yazıyor.defol git arkadaş

• Paratiz yapma trol.

• Başta yönetim hatalı. Belhanda ise acele etti. İnsan bekler biraz. Taraftara ise diyecek bir şey yok. Fanatik sığır sürüsü.

• #WeTrustYouBelhanda hasthagi açılmış twitterda sahip çıkın arkadaşlar destek verin
  • quote:

Orijinalden alıntı: psirik

İyi olmuş. Karaktersiz bu adam. Haddini ve yerini bilecek. Sen kimsin ki 10 numaraya löp diye atlıyorsun. Sneijder yada kim olursa olsun daha sahibi gitmeden forma numarasıni almak saygisizlik terbiyesizlik ve seviyesizliktir. Bedeli de vardır.

Ha bu süreçte en az hatası olan Belhanda'dir. Asıl suçlular Dursun ve Tudor'dur. Lig başlamadan takımın içine ettiler. Şampiyonluk yarışından kopardılar. Takım içinde ve tribünde huzursuzluğa sebep oldular. Bravo Dursun ve ekibi. Galatasaray ve Türkiye tarihinin değil dünya tarihinin görüp görebileceği en kötü en rezil yönetim kendilerininkidir. 3 sezondur yonetimdeler, 3 sezon da birbirinden kötü yönetim örnegi sundular.

Yoldan 10 yaşında çocuk cevirsen forma ve Sneijder meselesinin buralara geleceğini az çok tahmin eder. Ancak gel gelelim Yönetim ve Tudor denilen kondisyon antrenörü bu olacakları öngörerek süreci yönetmiyor.

ne zaman trol mesaj olduğu ortaya çıkacak diye bekledim ama çıkmadı, bunu da beğenenler olmuş. olm ne yiyip ne içiyosunuz siz ? varsayalım belhanda istedi 10 numarayı. bu adam çemişkezek için oynamayacak. nedir bu atarlanma ?

beyninizi kullanmak için kullanma klavuzu mu lazım nedir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.