Şimdi Ara

Sniper elit 3 acil yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu kurdum herhangi bi sıkıntı yok ama dürbünü açtığımda hedefleme çizgisi gözükmüyo bunun sebebi nedir acaba acil yardım lütfen..https://store.donanimhaber.com/b6/be/e5/b6bee528c138e46f2ddac3a2335f57fe.png

• fossadellione kullanıcısına yanıt
    Oyunun zorluk seviyesinden olabilir ne bilim orta yada kolaya alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: lightdark34

Oyunun zorluk seviyesinden olabilir ne bilim orta yada kolaya alın

zaten en düşük seviyeden başlamıştım..
  • evet arkadaşlar bu konuda yardımcı olan olucakmı acaba çizgi yok saatlerce adam vurmaya çalışıyoz neapak ki
  • Ayarlar kısmında dürbündeki nişan alma çizgilerinin türlerini değiştirebildiğin bir ayar vardı, onunla oyna bakalım işe yarayacak mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Ayarlar kısmında dürbündeki nişan alma çizgilerinin türlerini değiştirebildiğin bir ayar vardı, onunla oyna bakalım işe yarayacak mı.

valla o akadar ayarlara baktım ama değişen bişi olmadı..tam olarak biliyomusun hangi ayar oldugunu..?
  • dostum update yaptın mı ? yapmadiysan öneririm ben oyunu daha bugün kurdum ardına hemen update yi yükledim oyunda şimdilik bi sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • loadout dan herhangi bir envanterde düzenleme yapabiliyorsun en alttaki seçenek dürbün seçenekleri ordan düzeltebilirsin tabi başlangıçda o dürbünü veriyor oynadıkça dürbün çeşitleri çıkıyor
  • hocam bant yapıştır ekrana :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammedadaca

dostum update yaptın mı ? yapmadiysan öneririm ben oyunu daha bugün kurdum ardına hemen update yi yükledim oyunda şimdilik bi sıkıntı yok

yeni bir update var onu indiriyorum onunla düzelir umarım..:D zaten şuan wolfenstein oynuyorum,arada onuda bitiririm.
  • Dostum zorluk derecesi üstten 2. sıradaki yap öyle dene marksman gibi bişey olması lazım hatırladığım kadarıyla 2. sıradakini yap dene
  • hocam update yaparsan düzelir
  • update nasıl yapabiliriz? sadeceorjinal oyun içinmi var?
  • update de yaptım bu sefer crack hiç çalışmıyo oyun açılmıyo..bıktım artık uğraşmıyorum..
  • Oyun sahte olduğu için bu sorunu yaşamışsındır.
  • Hocam crack değiştirin,ya da envanterden farklı nişan çizgisi seçin işe yarayabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kandorfeyta

Oyun sahte olduğu için bu sorunu yaşamışsındır.

orjinal olsa burda ne işimiz var zaten..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.