Şimdi Ara

sniper elite longest shot(varmı ötesi???)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  sniper elite longest shot(varmı ötesi???)

bundan ötesi varmı çok merak ediyorum. bu atış tamam yapılıyorda daha uzun atışlar için airportta ordan oraya koşturup durdum ama yok... daha ötesini yapamadım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocelek -- 13 Şubat 2006 18:21:57 >

• fotoşap
  • elimde daha screen shot var... kurşunun gidişi esnasındada aldım ss airportta kulede en tepeye çıkınca merdivenin dibinden atınca bu gadar oluyo. daha ötesini beceremedim ben :)
  • yalana bak
  • kendin yapamayınca yalana bak dersin tabi...
    önce oyunu oyna o bölüme gel, gör atış yapılıyomu yapılmıyomu öyle öt... daha oyunu oynamadan yalana bak demesi kolay...
  • Atışlar rastgelemi shootdemosuna geçiyor?Nişan aldığımda tam kafadan hareketsiz bazen oluyor bazen olmuyor sanırım istediğin zaman ağır çekim atışı yapamıyorsun.210 kadar yaptığım oldu bazende,2 to1 var yani tek atışta 2 acaba 3-4 varmı:).Güzel oyun biraz daha ilgilenselermiş epey ses getirirdi malesef takılmalar çok oluyor.Sırtında ağır makinalı varsa t şeklinde durduğu için dar yerlerde hop takılıyor gitmiyor:)tank,kamyon benzinliklere kapakalrına defalarca ateş ediyorum canı isterse patlıyor neyseki patlamamazlık yapmıyor.Güzel oyun.
  • valla ne diyim gercekse helal olsun ben oyunu bitirdim rekorum 220 mt den head shot. ama sen olayı asmıssın. bu arada sniper elite için hic mod a rastladın mı? ben oyunu bitirdim ama cok sevdiğim için tekrar oynuyorum. biraz değişiklik fena olmazdı belki yakında bir add on paketi filan cıkar diye ümitle bekliyorum. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • slowmotion olayı sadece head shot ve covert kill'lerde oluyo.bide tabi 10 metreden head shotta olmuyo. 40 metreden itibaren slow mo'ya geçiş var. zaten ben bi sitede herif bahsediyodu en fazla 1011feet atılabilir diye. onun bahsettiği mekan airportmuş. o haritaya geldim 1 günümü buna harcadım :) sonunda adamın bahsettiğinden çoook daha iyi ve güzel bi atış oldu rekor oldu. nefes tutma meselesi harbiden çok işe yarıyo. yoksa çok zor bu atış(tabi bide custom difficulty yaptım, çünkü normalde falan oynasan gravity var wind var dürbün zumlayınca 2 çizgi sağa sola kayıyo. yani nerdeyse imkansız bu etkenler işin içinde olunca. bende custom yaptım kapattım hepsini öyle vurdum.)
    herhangi bi mod göremedim. oyundan hoşlanmadım bi vakit sora içimi bulandırmaya başladı, kontroller çok gerzekçe :) herifin bahsettiği atışı yaptım uninstall sonra :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.