Şimdi Ara

SNMP hakkında Airties kullananlara bir soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Forumda aradım bulamadım.
    Soru şu:

"Airties Modem"in web arayüzlü Gelişmiş Ayarlar içinde;
    Simple Network Management Protocol (SNMP) ayarları var.
    Güzel, modeminizi uzaktan yönetmek için kullanılan bir protokol.
    Fakat fabrika ayarlarıyla gelen modemin SNMP ayarlarında Airties'in adı, e-maili, public diye bi topluluk, read only erişim hakkı falan var...
    Ben bu mevzudan çok emin olamadım. Airties'e modemime erişme hakkı mı veriyorum, yoksa bu kayıtta bi sorun yok mu, iptal edilebilir mi?..

Airties modem kullanan arkadaşlarımın bu ayarla ilgili fikri nedir?... Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teamou -- 12 Ocak 2007; 5:49:52 >

• o bölümü silebilirsin herhangi bir sorun çıkmaz.

SNMP hakkında Airties kullananlara bir soru?
  • cevabın için teşekkür ederim..

Peki düşündüğüm gibi bir bilgi ulaşıyo mu acaba Airties'a modemden.. Yani fabrika ayarları haliyle?... Ne dersin?...
  • hmm... O bilgileri (snmp airties bilgilerini web arayuz ayarlarında) sildim. Sonra Airties hizmet programını 4.1.0.5'ten, 4.1.1.1'e yukselttim... Sayaç sekmesine tikladigimda:
    "Modeminizin snmp servisinden sayaç bilgileri alınamıyor." dedi...
    Sayaçı aklında tutmak için o servisi mi kullanıyor?... Kendisi c:/de bi kenara yazıyo olsa gerek diye düşünüyordum ama .... Evvelkini silip yenisini kurunca mı oluyo diye düşünsem de, şu an baktım bu alet saymamaya başladı.. :) O mesaj duruyor hala....

screenshot basima bela oldu koyamiyom, 38 KB ama yukleyemedim bi turlu....
  • Arkadaslar merhaba ,
    Bu forumda biraz yeniyim fakat cabuk ısınırım eğer yardım edebilirseniz.
    Şu anda meşhut 205 tt var elimde ve bu modem e SNMP protoklü ile uzaktan erişmeye çalışıyorum.
    1. durum Local den dış bacak ip sine ping de sorun yok
    Fakat dışardan bunu birine yaptırdığımda yada kendim yaptığımda paket kaybı oluyor.Ve kesinlikle modemin arayüzüne ulaşamıyorum.
    Bu konuda bilgisi olan varsa anlatabilirmi.
    Bu arada butun ayarları yaptım sanırım uzaktan erişim ile ilgili fakat siz genede bi resimli olarak gösterirseniz.
    Teşekkürler
  • evet ya sayaç okunamıyor diyor snmp denir nasıl değiştirilir ayarı anlatırsanız sevinirim.
    modem:airteis r4-104
  • yeni konu açmadan ben de buradan sorumu sorayım:

modemi ortak kullanıyoruz (205 TT) ve internet üzerinde erişilen noktaları nasıl takip edebilirim. girilen site ip'leri ya da isimleri.

SNMP fonksiyonu ile bu sağlanabilir mi?

bu modemden ağ trafiğini nasıl izleyeceğim. tüm bağlantı kurulan noktaların görüntülenmesini istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightmare115

yeni konu açmadan ben de buradan sorumu sorayım:

modemi ortak kullanıyoruz (205 TT) ve internet üzerinde erişilen noktaları nasıl takip edebilirim. girilen site ip'leri ya da isimleri.

SNMP fonksiyonu ile bu sağlanabilir mi?

bu modemden ağ trafiğini nasıl izleyeceğim. tüm bağlantı kurulan noktaların görüntülenmesini istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

Bu konuda benim de yardıma ihtiyacım var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.