Şimdi Ara

Snopy V5h Yardım ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben snopy v5h direksiyon seti alıcam ama kararsız kaldım benim derdim direksiyonu az kırınca az dönmesi çok kırınca çok dönmesi.. ön planda olacak bu en önemli olay bu sistem bu modelde varmı acaba bilgisi olan yazabilirmi __?? birde eğer hem gaz olayındada aynı olay varsada ii olur bana bi bilgicilazım

• seti aldıktan driveri yükledikten sonra orda % ayarları var oradan hasaslıgı ayarlıyorsun istedigin kadar oluyor hem dönme hemde gaz ve frende yanlız konunun yeri burası degil
  • anladım tşkler peki sadece direksiyon için mi geçerli bu üründe gaz fren dede oluyomu ?? eğer tavsiye edebileceğin ürün varsa bundan iisi olan ama çok fiyati olmayan söylermsiniiz. ?? ben alıcamda .. araba-tır yarışlarında oyunlarında kullanıcam..
  • bu fiyyat aralıgındaki en iyi ürün bu evet fren gaz dönme yi ayarlayabiliyorsunuz daha iyi direksiyonlar 150 den baslıyor
  • oke bunu arkadaşımla alacaz2 tane tşkler bilginiz için. siparişini verem de gelsin artık ;)
  • ne demek
  • seti aldım geçen cuma ulaştı vatandan aldım arkadaşla 2 tane 60 tlye geldi gerçekten fiyatına değer. paradise test driver 1-2 farming smilatör 2011 tır oyunlarında çok ii olmasada yinede güzel.. need for speed shift 2- hot porsiut 2 özellikle denedik gayet başarılı :)

direksion + gaz + fren hassasiyet ayarı var. mode tuşu var üstünde onun ledi yanık durumda iken hassas kapalı iken klavye giib oluor.

ürünün eksileri: el freni normal fren ve direksiın üstündeki vites gibi olan yer de fren :S hepsi aynı işlevigörüor. viteside 1-2 olarak ayarlanmış ..

direksionaçok yüklenmeyin zora gelince yayı gidior :D benden sölemesi tabi ben daha krmayı başaramadım.. hehe.. :P ürünün fiyatına göre dğer görünüş kullanım iyi.
  • katılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.