|
Snowman t6 ultra oyun içi sıcaklık değerleri ve stok sogutucu kıyaslaması (video)4250-4500mhz
-
-
Elinize sağlık.
İşlemciyi %100 yükteyken de test edebilir misiniz stok ve t6 soğutucu için?
Dayanabileceği ve görebileceği maksimum değeri merak ettim. -
-
İyiymiş teşekkürler paylaşım için -
-
i5 4670k için ben de bu soğutucuyu düşünüyorum. 4 ram slotumda dolu. Ramlere çarpıp çarpmayacağını nasıl anlayabilirim?
Birde satıcının belirttiği tırnak nedir? Montaj için herkes zor demiş ne düşünüyosunuz?
Şuanda bende stok soğutucu var onun dışında extra aparatım vs yok.
Anakart: msi z97 g3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax Erol -- 28 Nisan 2021; 14:8:16 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Syntax Eroli5 4670k için ben de bu soğutucuyu düşünüyorum. 4 ram slotumda dolu. Ramlere çarpıp çarpmayacağını nasıl anlayabilirim?
Birde satıcının belirttiği tırnak nedir? Montaj için herkes zor demiş ne düşünüyosunuz?
Şuanda bende stok soğutucu var onun dışında extra aparatım vs yok.
Anakart: msi z97 g3
Ramlarınız yüksek profil olduğu için ilk slotuna temas yapacaktır büyük ihtimalle onuda ilk slottaki ramin soğutucusunu çıkararak halledebilirsiniz. Daha önce o şekilde halletmiştim. Montaj kısmı olarak am4 montajı gayet kolay basit öncelikle soğutucunun üst kısmındaki klipsi tutturuyorsunuz daha sonra hafif baskı yaparak alt kısmındaki klips ile sabitliyorsunuz bu kadar basit intel içinde zor olacağını sanmam zorlanan kişiler kasa içi hareket alanı kısıtlı oldukları için zorlanmış olabilirler. İntel için ayrı montaj için arka plaka ile geldiğinden anakartı söküp dışarda montajlarsanız sorun yaşamazsınız.
-
Tamamdır teşekkürler.
-
snowmanin işlemci soğutucusu 2. sistemimde kayıtlı ilk takdığımda 15 derece fark etmişti. 45 derece falan harika değerler. Düşünen varsa öneriyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X