Merhabalar @By_Ali06 Hocam ben mod.iodan sizin tr yamanıza abone oldum ve direk oyuna girip mod browserden ON yaptım ve hemen türkçe yama işe yaradı ancak sadece sezon 8 ile sezon 9 trye güncellenmemiş mod.iodaki bölümünüzdeki tr yamayıda güncelleme şansınız varmı acaba dosya değişikliğiyle uğraşmadan sadece abone oldum ve hemen türkçe oldu eğerki siz mod.ioda tr yamanızıda güncellerseniz sezon 8 ile sezon 9 da türkçe olucaktır.Eğerki Güncelleyemem Dersen Sıkıntı Yok Sadece Ricamı dile getirdim. |
SnowRunner 31 Türkçe Yama Çıktı !! Son Sürüm (6. sayfa)
-
-
Emeğinize sağlık teşekkürler
-
Evet arkadaşlar yamamız 21.1 sürümü ile uyarlanmış ve indirme linki güncellenmiştir. Hayırlı uğurlu olsun. Vaktim dar olduğundan dolayı Eğer vakti ve İngilizcesi olan bir arkadaş benimle irtibata geçerse yamamızı %100 Türkçe olarak tamamlayabiliriz. Saygılarımla...
-
Teşekkürler vaktim var da yapılışını bilmiyorum nasıl yapılır bilgi de yok
-
Elinize sağlık.
-
Dur daha bitmedi umarım hatasız bitiririm
-
Bu oyunu 2 grup daha çevirmişti yanlış hatırlamıyorsam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
oyun güncelleme aldıkça çevrilen yamalar çalışmıyor ama ben oyun güncellendikçe yamayı da güncelliyorum fırsat buldukça.
-
Ben gamepass üzerinden oynıcam bi problem olmaz değil mi akşam eve gidince indiricem yamanızı . Çok teşekkürler.
-
Sanırım yama çalışmıyor hocam. D:\Games\SnowRunner\preload\paks\client içerisinde ki dosya ile değiştirdim ama...
-
yamada sıkıntı yok oyun sürümünüzü kontrol edin lütfen.
-
Yama için çok teşekkürler. Emeğinize sağlık.
-
Merhaba, yama için çok teşekkürler. Oyuna güncelleme gelmiş. Yeni DLC eklenmiş. Yamayı güncelleyecek misiniz acaba?
-
mayıs 2023 itibariyle burada güncel yama var. https://mafolduktv.com/snowrunner-turkce-yama-v19-xbox-gamepass-epic-steam/
-
SAĞOLASIN HOCAM..
-
Maalesef son sürüm ile uyumlu değil. Çoğu yerde UI_ gibi yazılar çıkıyor. Güncel oyun dosyası ile yama dosyasının satır sayısı farklı. Sanırım sorun bundan kaynaklı. Ama yine de teşekkürler.
-
sa 30.05.2023 tarihli güncelleme mevcutmudur acaba oyuna güncelleme gelmıs desteklemiyor yamayı atınca oyunu açmıyor. geçen hafta girebiliyordum 2-3 gün önce güncelleme geldi.
-
güncelleme geldi yama gitti maalesef. çeviriyoruz ama uzun iş gözlerde bozuk bitecek inşallah
-
Son sürüm ile uyumlu bir çeviri gördüm, isteyenler göz atabilir.
sinnerclown türkçe oyun çeviri ekibi | oyunlar artık türkçe olacak!SnowRunner Türkçe Yama [swat]https://sinnerclownceviri.com/konu/snowrunner-tuerkce-yama-swat.2140/ -
Saçmalık gereksiz bir şekilde davetiye kodu istiyor üye olurken
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 1 Haziran 2023; 1:2:13 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X