Şimdi Ara

SnowRunner Türkçe Yama Anketi Tamamlanmıştır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SnowRunner Türkçe Yama Anketi Tamamlanmıştır
    Merhabalar, bu oyunu güzel bir ilgi gelirse çevirebilirim Türkçe Yama Yapılsın mı ?. Onun için aşağıdaki linke girip, oy kullanırsanız seviniriz.
    anketomatik.com
    SnowRunner Türkçe'ye çevrilsin mi ? - ANKETOMATİK!
    https://anketomatik.com/Ej9AT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-Rey Studios -- 4 Mayıs 2020; 17:47:1 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Çevirilsin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konusunu açtığınız sayısız yamalar ne oldu acaba.
  • bu oyunun diğer serilere göre etkileşimi çok fazla.
    diğer seriler gibi değil.
    yapılsa iyi olur.
    seriyi çeviren bir arkadaş vardı önceden.
  • oyunun güzel bir oynanışı var hikayesi görevleri felan umarım çevrilir
  • çevrilirse baya iyi olur oyun çıktığından beri türkçe yamasını bekliyorum benim gibi bekleyen bi çok kişi vardır.
  • son durum nedir çevrilecek mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • emrecan12bjk E kullanıcısına yanıt
    inş çevrilir kaç gündür oyuna başlamadım
  • Merhaba çalışmanız ne durumda acaba.

• laf olsun beri gelsin böle anket mi olur
  • ZenHAX SİTESİNDE Deluto tools paylaşmış profesyonel arkadaşlar çeviriye başlayabilir

1 - en_us\preload\paks\client\initial.pak\ dosyasını açıp initial.cache_block adlı dosyayı çıkarın
    2.- SnowRunner_CACHE_BLOCK_Tool.exe ile initial.cache_block dosyasını boş bir klasöre export edin
    3 - boş klasöre Ps - ps_common ve strings isimli klasörler çıkacaktır çevirmeniz gereken dil dosyaları strings herhangi bir text editör ile ( ben notepad++ uygulamasını kullandım ) çeviriye başlayabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: vega55

ZenHAX SİTESİNDE Deluto tools paylaşmış profesyonel arkadaşlar çeviriye başlayabilir

1 - en_us\preload\paks\client\initial.pak\ dosyasını açıp initial.cache_block adlı dosyayı çıkarın
    2.- SnowRunner_CACHE_BLOCK_Tool.exe ile initial.cache_block dosyasını boş bir klasöre export edin
    3 - boş klasöre Ps - ps_common ve strings isimli klasörler çıkacaktır çevirmeniz gereken dil dosyaları strings herhangi bir text editör ile ( ben notepad++ uygulamasını kullandım ) çeviriye başlayabilirsiniz
    Dostum biri ücretli biri ücretsiz konu açmış bilgini olmayan oyunlara aktarirsan daha verimli olur.naçizane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 11 Mayıs 2020; 22:5:6 >
  • Çeviri ile ilgili bir gelişme var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.