youtube Official HD music video for ”Aerials” by System of a DownListen to System of a Down: https://SystemOfADown.lnk.to/listenYDSubscribe to the official System of... https://m.youtube.com/watch?v=L-iepu3EtyE&pp=ygUHYWVyaWFscw%3D%3D< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
soad dinlemeyeli yıllar oldu
-
-
Toxicity bu Ermeni lavuklarin en üst noktasıdır sonrasında chop suey gelir son olarakta byob gerisi hikaye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
lonely day, holy mountains, aerials ve spiders favorilerim hocam. chop sueyde sarardı bi ara ama sıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 13 Kasım 2024; 17:18:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamanında knight oynarken arkada PK müziği diye chop suey açıp cz de sayfa attığım o günler geldi aklıma Ermeni falanlar ama yapıyo herifler bu işi
bende silkroadda canavar keserken linkin park dinlerdim. zaten rock müziğe o oyundan bi almancı arkadaşın linkin park tavsiyesiyle başladım. linkin park, korn vs. öyle gitti.
haa küçükken pink floyd, queen dinlerdik tabi babamda kasetleri vardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 13 Kasım 2024; 17:35:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
spiders bu ucunun toplamindan daha iyi bence
her şeyde olduğu gibi fanustan yeni çıkan ben 25 yaşında tanıştığım bu grubu ilk maruz kaldığımda hiç sevmemiştim sonra hoşuma gitti :)
-
System in üzerine rock grubu yok..
-
ermeni olmaları sorun değil..
ermenilere bu vatan topraklarında yıllarca milleti sadıka denildi..
-
bunları dinlemen şaşırttı beni 4f3 kardeş. bu ermeni lavuklar grubu soad; ermeni soykırımını savunup türklere köpek diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 14 Kasım 2024; 15:16:55 > -
hala oynuyo musunuz
-
Irkçı erm*nilerden nefret ediyorum sırf Türkler bizi astı kesti yalanı ve tatavasından adamlar hayvan gibi diyaspora yapıyor Amerikada.
Bunuda hep böyle sanat, magazin camiasıyla yürütüyorlar, beyinsiz Amerikalılarda, özgürlüx, Türkler faşo diye gidip ypg saflarına lejyoner olarak katılıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zer0_0ne -- 15 Kasım 2024; 10:24:1 >
Yok kardeşim 2013-2016 arası usko 2016-2020 arası pvp zaten eski tadı kalmamış oynayıcı sayısı baya düşük
anladım abi, aslında serverlar eskisine nazaran bayağı kalabalıkmış :/ ama neyin eski tadı var ki gerçekten.. eski tat nedir bilmiyorum, yaşım tutmuyor gerçi ama yine de her şey tatsız gibi :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzayincani -- 15 Kasım 2024; 11:15:50 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X