Şimdi Ara

Sobalı evde sobasız odayı ısıtmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar forum üyeleri bizim ev sobalı ben YGS hazirlaniyorum ve ders çalışmam gerekiyor sobalı odada ev halkı olduğundan calisamiyorum normalde yanı kar yağmadan önce soğuk odada çalışıyordum ama şu aralar calisamiyorum çok soğuk alternatif bir yol vesaire bilen varmıdır (ucuz yollu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ders calisma
  • Off beyin aman tanrım çok saol hemen uyguluyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Elk.de

ders calisma
    Sobanın içine masanı kur yatağınıda hemen masanın yanına kur cehennemden farkı olmaz çokta güzel ders çalışırsın.
  • Bizim orada soma kömürü vardı. Kovanın 3 de biri 12 saat güm güm yanıyordu ve diğer bir kaç odayı da rahat ısıtırdı ama evin yalıtımı iyi olması lazım.

• Sobayı kaçır

• quote:

Orijinalden alıntı: Elk.de

ders calisma
    ufo alcan kardeş.. 100 lira öyle gircek.. bi de aylık 100 de elektrik girer... hadi kolay gelsin inşallah emeğinin karşılığını alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Doğalgaz sobası tavsiye
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 battaniye falan alıp ısınmaya bak
    ufak sobalar var
    elektrikli battaniyeler var

• quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

Sobanın içine masanı kur yatağınıda hemen masanın yanına kur cehennemden farkı olmaz çokta güzel ders çalışırsın.

Maalesef yalıtım yok genede saolun adam gibi bir siz yazdiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

ufo alcan kardeş.. 100 lira öyle gircek.. bi de aylık 100 de elektrik girer... hadi kolay gelsin inşallah emeğinin karşılığını alırsın.

Alıntıları Göster
    sobayı kaldır kendi odana kur
  • Küçük bir soba alın ve kendi odana kurun ders çalışacağın zaman yakar ısınırsın

Edit: Maddi durumunuz iyiyse Ufo tarzı ısıtıcı alabilirsiniz. Gene ders sırasında yakar ısınırsınız. Tabi kalın giyinmekte de fayda var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***redbull*** -- 3 Ocak 2016; 16:53:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ramazanasci

quote:

Alıntıları Göster
    Adımlar
    1-herhangı bır hp bılgısayar alıyorsun pahalı ucuz fark etmez
    2-korsan gta5 yukleyıp ultra ayarları acıyorsun
    3-yarım saat ıcınde ev alev gıbı olacak
    4-tecrübeyle sabittir

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramazanasci

quote:

Alıntıları Göster
    pc fanlarını 80dereceye gelince çalıştırmaya ayarlayıp, bilgisayarı zorlayacak bir uygulama açmak sank biraz mantıklı?
  • http://m.bursadabugun.com/video/iki-mum-ile-ev-isitmak-mumkun-mu-32160.html
    İnternette soyle bir şey izledim mumkunmudur böyle bir sey

• quote:

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

Adımlar
    1-herhangı bır hp bılgısayar alıyorsun pahalı ucuz fark etmez
    2-korsan gta5 yukleyıp ultra ayarları acıyorsun
    3-yarım saat ıcınde ev alev gıbı olacak
    4-tecrübeyle sabittir

Alıntıları Göster
    zebani locamıza katılabilirsin 50 derece vücut sıcaklığına sabit oluyorsun süper bişey. yazın sıkıntı oluyor zaten yazın biz suda yaşarız diplerde falan :D ben zebaniyim kardeşim mesela ben rahat rahat gidiyorum odama ders çalışıyorum ortalama 56 saat hiç üşümeden durabiliyorum yani rekorum o :D 56 saat sonunda sıkıldım :D

• quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

pc fanlarını 80dereceye gelince çalıştırmaya ayarlayıp, bilgisayarı zorlayacak bir uygulama açmak sank biraz mantıklı?

Alıntıları Göster
    merhaba hocam evde değil de kütüphane tarzı yerlerde gidip çalışabilirsin hem sıcacık hem sessiz daha ne olsun.İkinci seçenek olarak sobanın kurulu olduğu odada çalışmak olacaktır tabi ki burda ses rahatsız edecektir ya söylüceksin böyle böyle diye herkes günün belli saati senle beraber kitap okuyacak tabi ki bu pek mümkün değil ama gene şansını dene, ya da kulaklık takıp matematik çalışacaksın havalar ısınıca diğer derslere asılısın.En iyi seçenek kütüphane kolay gelsin.

• Arkadaşlar öncelikle hepiniz saolun ama burada kendimi kimseye acindirmak istemiyorum kısaca öyle durumumuz yok asgari ücretle çalışıyor babam neredeyse 1500 anca giriyor eve birde Abim İstanbul da. Okuyor

• Elektrikli battaniye al dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: powe33

Elektrikli battaniye al dostum
    Elektrikli battaniye riskli biraz ama arkadaşın dediği gibi kütüphane mantıklı olabilir. Sıcak oluyor baya içerisi, çay kahveni de alırsın. Nerede yaşıyorsun bilmiyorum da sırf battaniyeyle ısınılacak gibi değil hava. Allah yardımcın olsun kolay gelsin.
  • Battaniye al bizim ev dogalgazlida ne oluyor sanki isinmiyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.