Şimdi Ara

Socket 775 ve 478

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sistembilisim.net/detay.asp?kod=AA392GIG54&sayfa=detay
    bu anakarta sahibim şimdi eğer socket 775 e sahip bir işlemci alırsam bu anakartı kullanamaycağım,478 lik bir işlemci bulursam takabilirim.Sizce 3 ghz lik bir 478'lik bir işlemci bulup mu taksam iyi olur mu ? ( tabiki anakark parasından kurtulmuş oluyorum ) yahut illaki sorun çıkarmaması için hem 775 lik işlemci ve 775 lik anakart mı almam gerekiyor.
    478'lik yüksek hızda işlemci kullanmak dezavantajları var mı ?
    karşılaştırılmasını istiyorum.tabiki fiyat önemli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moonwolf -- 27 Ocak 2006 0:49:15 >

• yardımcı olabilecek birileri yok mu ?
  • ilk önce başlığı düzelt sonra yardım.... 755 değil 775
  • evet cevap verebilen biri var mı ?
  • Hocam bence 775 e sahip bir işlemci al derim çünkü bu işlemci için fan soğutucu gibi vesire bulman daha kolay olur 478 e göre.
  • işte demek istediğim bu anakartım yeni de,zaten alacağım işlemci kutulu olur ve sogutucusu olur mesele sogutma teknikleri kıtlıgında değilde işlemcinin kendisi dezavantajlı olur mu ?
    teşekkürler ayrıca...
  • LGA 775Bu vakitten sonra 478e ölü yatırım yapmanın manası yok!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum 478 pinli bir sistem kullanıyorum;performansından memnunum(imzadaki sistem) sadeve vga dandik o da değişecek.LGA 775 işlemci ve anakart daha ileriye dönük bir yatırım olacağından bence kuruyorsan LGA 775 bir sistem kur.İLerde pişman olursun 478 pin almasaydım diye.Ha ben pişmanım şu an;o zaman pek bilgili değildim bu konularda.478 pin anakartını sat,775 al derim.Performans durumuna bakacak olursan bendeki sistem bana hiç bir sıkıntı çıkarmadı,gayet performanslı ve stabil...
  • Şimdi tam oarak performans açısından 774 ile 478 arasında ne fark var bilemem ama eğer 775 alınca yeni bir anakart alacaksan bence 775 al derim çünkü alacağın yeni anakart ddr2 sata2 ve PCI ekran kartlarını destekler ve böylece sonradan yapabileceğin eklemelerde sorun yaşamazsın..

Yanlız bu da fazla masraf çıkartabilir tabii ki

Eğer sadece işlemci performansı açısından değerlendireceksen bence bi araştırma yap forumda, işlemci konusunda uzman arkadaşlar vardır onlar daha açıklayıcı olabilirler. Benim bu işlemciler arasındaki performans farkı konusunda fazlaca bilgim yok...
  • arkadasım LGA anakarta 478 pın ıslemcı aparatı var senın dedıgın de olur bence cevırıci vardır kadıkoy oıyasasından sorabilirsin
  • 478 mi kaldı yaw devir 64 bit devri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.