AMD 939 sistemlerin gayet iyi çalıştığını hepimiz biliyoruz. Şimdi socket940(AM2) çıktı. 940 anakartların çok çok pahalı olmalarına rağmen 939 dan pek farkı olacak mı? 940 kullanan yada bu konuyla ilgli bilgisi olan arkadaşların mesajlarını bekliyorum....
939 dan 940'a geçmek bence mantıklı deil...Nedeni ise şaunda 400mhzlik 1 rem kullanıyorsun ve 940 a geçtiğin vakit ddr2667mhz rem alacaksın aralarında hız olarak hiçbir fark yok ondan dolayı değiştirmen tamamen mantıksız ve cebine zarar olur
Eğer DDR2 kullanmak istiyorsan geçebilirsin yoksa farkı yok zaten şu an DDR2 ler,n 800mhz lere çıkmadıkça çokta bir farkı yok yan, geçmeye gerek yok bence
quote:
Orjinalden alıntı: Fueled
Eğer DDR2 kullanmak istiyorsan geçebilirsin yoksa farkı yok zaten şu an DDR2 ler,n 800mhz lere çıkmadıkça çokta bir farkı yok yan, geçmeye gerek yok bence
+1907 al bendende okadar. gereksiz bir masraf suanda. sen ddr400 kullanıyosun, 533,667 yada 800mhz ram kullanmamanın bir eksikligini suanda duyuyomusun? bence hayır dedigim gibi gereksiz masraf
Elinde 939 bir sistem varsa sadece işlemciyi değiştirirsin olur biter, X2 lerin 4600+ ya kadar s939 ları var, bu arada konu başlığındaki imla hatası süper olmuş, am2 ye geçiş acılı adanalı olur.
harbiden mantılı olursa geçilebilir hatta yanında tatlı olarakta künefe felan olsa iyi olur
ya zaten açıkmıştım iyice fena oldum tarifde yazalımmı
hatanın en büyüğü olur elindeki parayı oyun oynuyorsan ekran kartına veya ram in 512 mb ise 1024+ekran kartına yatırmalısın
Bence fiyatlar gayet uygun,neden olmasın ki?
amd nin soket am2 kartları şu an için alınmaz elinde eğer soket 939 var ise amd nin 65nm işlemcilerini beklemek lazım bakalım bir cpu mimarisinde değişikli yapacakmı yeni soketmi çıkartacak am2 ile k8l yi bütünleştirecek mi?şu ana amd ara dönemde s754 den s939a geçişteki yetim kalmasın anakartlar işlemciler