Şimdi Ara

şöförler dosyası ve ek belgesi hakkında,belgeyi artık istemiyorlar,sadece dosya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün ehliyetimi çıkartmak için emniyete gittim,şöförler dosyam ve ek belgem yokdu,kurs 30 lira istemişdi,bende burdan okuduklarıma göre almamışdım sadece evrklarımı ve sertifikamı aldım kursdan,zaten bizim verdiğimiz evraklar(sağlık raporu,sabıka kaydı,resim,diploma) ve sertifikam ve kurs başvuru belgesi. Bunlarla gidip emniyetin yanındaki bi sigortacıdan 5 liraya(aslında üzeri satış fiyatı 1,25tl) aldım,belgede varmış dedim artık onu istemiyorlar dedi,bende sen ver ne olur olmaz deyip aldım,memur işlemlerde o ek 18 denen belgeyi çıkardı. Boşuna uğraşmayın yani o belge için ama dosyayı istiyorlar.oda şöförler cemiyetinin dosyasıymış,üzerinde sürücü belgesi işlemler formu gibi bişeyler yazıyo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Verdiğin bilgi eksik...

Söyle ki her İl ve Her ilçe farklı standartlarda çalışır.Bu belgenin yürürlükten tamamen kalkması 2015 Ocak ayını anca bulur...

Ayrıca klasör dosya konusu da farklı.Bazı ilçeler bahsettiğin mavi dosyayla işlem alırken bazıları pasaport zarfı , tel dosya vb çeşitli dosyalarla işlem yapıyor...
  • gafa garisti....benim yinee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.