Şimdi Ara

Soğutmada Vantilatör :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kasa almayı planlıyordum fakat birşey düşündüm evdeki vantilatör boşta duruyordu değerlendireyim dedim kasanın yan ve ön kapağını açtım yan kapağın tam yanına 5 cm aralıklı vantilatör'ü yerleştirdim.

Vantilatörsüz Boşta işlemci (x4 965 be,Stok fan) 45 derece ,, yükte : 60-65 derece

Vantilatörlü :)) Boşta işlemci 30 Yükte 45-50

Vantilatörsüz Ekran kartı (sapphire hd 6850 fan hızı %50,oc yok) boşta : 55 yükte 80-85

Vantilatörlü :)) Ekran kartı Boşta : 30 Yükte 55-60

Harddisk 750 gb 32mb 7200rpm samsung Vantilatörlü 30-40 derece arası

Sıcaklık değerlerini HWMonitörden ölçtüm,Arkadaşlar biliyoruzki fazla ısınınca sisteme zarar verebiliyoruz,fakat fazlada soğuk tutunca sisteme zarar verirmiyiz?

En yakın zamanda işlemci fanını değişicem,hocam o işlemci soğutucuyla aynı odada durulurmu gibi yorumlar yapmayın ::D:D:D

• Görüşleriniz yokmu hiç ya ,, Güncel
  • diğerleri için sorun yokta ekran kartı için değerler fazlaymış bayağı düşürmüşsün iyi olmuş
  • Vantilatörle zarar verebilecek kadar soğutamazsın zaten
  • Teşekkürler Teşekkürler
  • Benim kasada 3 adet 20 cm 1 adet 12 cm fan var ama ekran kartı 100 işlemci 90 derece oluyor. Söktürüceksin şimdi kasayı 30 cm 3 kademeli vantilatör bağlatıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı : Reliq

Benim kasada 3 adet 20 cm 1 adet 12 cm fan var ama ekran kartı 100 işlemci 90 derece oluyor. Söktürüceksin şimdi kasayı 30 cm 3 kademeli vantilatör bağlatıcaksın

Stok fan ile overclock u abartmışsın.
    Bari 4 Ghz e çek.
    Yoksa işlemcin fazla dayanmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    98 R9 KALORİFER SICAK ÜFLEMİYOR
    10 yıl önce açıldı
    Baymak Isı Pompası
    9 yıl önce açıldı
    Klima soğuk üflemiyor........
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Mask

quote:

Orijinalden alıntı : Reliq

Benim kasada 3 adet 20 cm 1 adet 12 cm fan var ama ekran kartı 100 işlemci 90 derece oluyor. Söktürüceksin şimdi kasayı 30 cm 3 kademeli vantilatör bağlatıcaksın

Stok fan ile overclock u abartmışsın.
    Bari 4 Ghz e çek.
    Yoksa işlemcin fazla dayanmaz.

Önemli değil yenisini alırık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Vallaha kasamda sadece arkada 8 cm fan var başka hiçbirşey yok çok dandik kasa siz düşünü 1x 8 cm fan :)

Vantilatör <3333 muhteşem soğutuyor beylerr ...

Deneyin hocam sizde ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Mask

• Vantilatörün sesine dayanabiliyormusun...
  • bende sağlam vantilatör varda kendimi soğutmak için kullanıyorum :)
  • vantilatörü kaçıncı kademede kullanıyorsun ?
  • bende bir deniyim bakalım işlemciye faydası olmaz ama ekran kartı bakalım kaç derecelere düşücek
  • işlemciye neden faydası olmasın bu tip bir uygulama kasanın içindeki bütün donanımları soğutur.
    Zamanında bende yapmıştım athlon xp 1.8 li bir sistemde. Sistem sürekli kilitleniyordu ısıdan Raks kaset tipini dayamıştım kasanın kapağının yerine oh mis gibi efil efil olmuştu pc :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. kademede kullanıyorum genellikle soğutması çok iyi yeni kasa alana kadar idare edicez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.