Şimdi Ara

soğutmaya kesin çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam millet benim mesleğim klima soğutma ben küçük mobil tip amonyakla çalışan kasa içine sığabilecek boyutta soğutucu tasırımı üzerinde çalışıyorum yaptığım zaman müthiş bişi olcak bırak işlemciyi tüm donanımın 30 c geçmeyecek bi sistem olcak bakalım olursa yine ilk mesaj buraya olcak

• Amin allah gazani mubarek etsin bakalim Fiyati ii olursa alriz artik bi tane...
  • arkadaş 30C ne ki:)
    buzdolabı kompresörünün freon gazının evaparatörün kondenserin olduğu soğutma çevrimi yapıldı zaten forumda :) - değerlere de iniyorlar, izolasyon sayesinde yoğuşmada olmuyormuş...
    sen bu tarz birşey yaparsan daha etkileyici olur bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amdfanatic -- 29 Mayıs 2005, 2:01:45 >
  • 30c gibi bir performans için tasarım yapıyorsan bence uğtaştığına değmez.. sonuçta emek vereceksin verilen emeğe diz çökülür ancak 30c gibi bir performasa talep olmaz bunu demek istedim.
  • eğer fiyatı uygun olursa ve az elektrik harcarsa çok da yer kaplamazsa güzel bir ürün olur.
  • hele saglıklı bir şey olursa sessiz felam birde 15 lere çekebilrisen gene alınır! emın ol ilk müşterilerinden biri olurum!

bence denemeleri prescot lar üzerinde yogunlaştır! prescott u 15 e indirmek diger cpu ları 3 e çekmek gibi bişi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haccker -- 29 Mayıs 2005, 11:36:49 >
  • ya klima sessiz çalışır, ondan sonracııma, eğer 50-60 milyon gibi bişi olursa, yani ucuz bişe olursa az da yakar, max. 100milyonluk bişi olursa alınır...
    yoksa 40 milyonluk fan 40 derecede çalıştırıo, daha fazla da verilmez uğraşmaya değmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim 2.4 ü 3.8 li oc halinde 30 da tutarsa kesin alırım.O değerlerde 65C falan oluyo.
  • kullanışı az yakan ve ucuz(çok fazla şey istedim ama hepsinden biraz barındırırsa) olursa alınır tabiki
  • bide kasanın içine sığacak bişey olsa.
  • amonyakla - derecelerede inmek mumkun ancak cok dikkatli olunmali sonucda zehirleyici bir madde ve hemen tesir ediyo bu yuzden ben onun ugrasmiosum yoksa sadece elektrik kullanarak amonyak ile -30 lara kadar inilebiliyor ama dedigim insanlari tehlikeye atmak benim icimde bir urperti uyandiriyor. sonucta sen ne kadar iyi yaparsan yap sizdirmaclik garantisi veremezsin cunku alan kisinin ne yapacagini bilemezsin
  • DOSTUM DOĞRU SÖYLÜYORSUN,BEN DE DAHİL OLMAK ÜZERE,BİRÇOĞUMUZ BİLGİSAYARLARIMIZ İLE AYNI ODADA UYUYORUZ.ÖYLE BİR SIZDIRMA DURUMUNDA OLACAKLARI DÜŞÜNMEK BİLE KORKUNÇ!
    YANİ SIRF MAKİNE DAHA SOĞUK KALICAK DİYE BÖYLE BİR RİSK KESİNLİKLE ALINMAZ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejavu_srkn

DOSTUM DOĞRU SÖYLÜYORSUN,BEN DE DAHİL OLMAK ÜZERE,BİRÇOĞUMUZ BİLGİSAYARLARIMIZ İLE AYNI ODADA UYUYORUZ.ÖYLE BİR SIZDIRMA DURUMUNDA OLACAKLARI DÜŞÜNMEK BİLE KORKUNÇ!
    YANİ SIRF MAKİNE DAHA SOĞUK KALICAK DİYE BÖYLE BİR RİSK KESİNLİKLE ALINMAZ...

+1 amac calismayı baltalamak deil ama bu dogru olmasa ben yapadim zaten simdiye kadar o sisteme baslamadim bile adi gectiveiptal ettik arkadaslarla cok dikkatli calis kolay gelsin diyim yinede

• hadi bakalım beklıyoruz nasıl bışey olucak ama gerçektende 30C çok yaww sole bı 20C olsaydı ıyı olurdu ama bu cpu dan cpu ya değişir heralde kımınde 30 ken kımınde 20 olur
  • ab, adam kuyuya taş atıp çıkıp gitmiş biz hala konuşuoz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.