Şimdi Ara

Soğutucu yapıştırma ne ile?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soğutucu parça chipsetin üzerinden ayrılmış.
    Chipsete alüminyum soğutucu parçayı ne ile yapıştırabilirim?

• ben japon yapıştırıcı ile yapıştırmıştım suana kadar sorun yok(1 sene oldu)
  • Bunun için özel çipset yapıştırıcı ve aynı zamanda ısı iletici macunlar var.
    http://www.editorunsecimi.com/asp/listgroup.asp?group=009.01

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezmen -- 22 Mayıs 2007; 20:50:48 >
  • Ben de ekran kartının ramlerinin ısındığını fark etmem üzerine, kendi yaptığım soğutucuları, Japon yapıştırıcı ile yapıştırdım..Isıyı da iletiyor ayrıca..
  • japon yapıştırıcılar ramlere zarar verebilir çunku mantık olarak eritip yapıştırır japon yapıştırıcısı dikkat etmenizi öneririm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: @yKuN

japon yapıştırıcılar ramlere zarar verebilir çunku mantık olarak eritip yapıştırır japon yapıştırıcısı dikkat etmenizi öneririm...

Ben de ilk başta öyle bir tahminde bulundum ama, gözümü karartıp, işleme geçtim. 4 rame iki taraflı olarak 8 adet parça yapıştırdım. Kartı yerine taktım ve çalıştırdım. Gayet güzel çalıştı. Ertesi gün makinayı açtığımda, ekranda karelenmeleri görünce, içim tütledi.. Sağına, soluna bakarken, fişin yerinden oynadığını gördüm ve düzeltince, ekran da düzeldi..( tabii benim surat da düzeldi haliyle ) Bir haftadır öyle kullanıyorum, tık yok. Ramler de ısınmıyor..
    Saygılar...

• Nalburlarda satılan çift taraflı ince bir bant buldum ve yapıştırdım. Şimdilik sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende şeffaf çift taraflı bant ile yapıştırıyorum iyi performans veriyorlar ama pek sağlam olmuyor 3m'in termal bantları varmış onlardan bulabilirsem almayı düşüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.